دخترمهربون برف؟اینجا که برف نیست.اگر یه دقت بزنی می بینی خیلی از کسایی که
باغو شلوغ می کردن خیلی وقته نمیان.اکثرن جدیدن و کم رنگ.
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
دخترمهربون برف؟اینجا که برف نیست.اگر یه دقت بزنی می بینی خیلی از کسایی که
باغو شلوغ می کردن خیلی وقته نمیان.اکثرن جدیدن و کم رنگ.
reihane_b (شنبه 23 آذر 92), مسافر زمان (پنجشنبه 21 آذر 92), باران بهاری11 (یکشنبه 22 دی 92), دختر مهربون (پنجشنبه 21 آذر 92)
تشکرشده 3,054 در 793 پست
اهاااااااااااااااااااااای من اینجام .
کی بود صدا زد امید ؟
reihane_b (شنبه 23 آذر 92), rozaneh (شنبه 23 آذر 92), مسافر زمان (یکشنبه 01 دی 92), باران بهاری11 (یکشنبه 22 دی 92), دختر مهربون (پنجشنبه 21 آذر 92)
تشکرشده 7,657 در 1,487 پست
چرا همش آقایون، پر رنگ موندن؟!
یا خانومای تالار سرشون به سنگ خورده تشریف بردن پی زندگیشون.
یا اوضاع اقتصادی فشار آورده
حالا که همه آقایون تشریف آوردین اول نفری یک جارو بیارید که باغ به این بزرگی، با درختای تنومندش، پر از برگ شده.
از 27 مهر کسی نیومده اینجا سر بزنه.
کی جارو داره؟ از اینا:
![]()
از زندگی چه می خواهی که در خدایی ِخدا، آنرا نمیابی؟
reihane_b (شنبه 23 آذر 92), rozaneh (شنبه 23 آذر 92), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 16 دی 92), مسافر زمان (یکشنبه 01 دی 92), باران بهاری11 (یکشنبه 22 دی 92)
تشکرشده 901 در 185 پست
سلام
منم خدا رو شكر بيكارم و هستم در خدمتتون...اقا من حوصله كار ندارم اخه ادم اين موقع شبم كار مي كنه؟الان موقع خوابه
ولي اگه فردا كمك خواستي رو من حساب كن![]()
خداي من خداييست كه اگر سرش فرياد كشيدم به جاي اينكه با مشت به دهانم بزند،
با انگشتان مهربانش نوازشم مي كند و مي گويد ميدانم جز من كسي نداري !!!
reihane_b (شنبه 23 آذر 92), مسافر زمان (یکشنبه 01 دی 92), باران بهاری11 (یکشنبه 22 دی 92), دختر مهربون (جمعه 22 آذر 92)
تشکرشده 2,912 در 637 پست
سلام
همیشه گلی به گوشه جمال دختر مهربون که من به مهربونیش اعتقاد دارم.
آره راست میگی باغ چه روزای کل کلی داشت اتفاقاً چند روز پیش داشتم به این قضیه فکر میکردم.
فکر کنم الان به جای جارو ، پارو نیاز باشهما که برف نداریم شما پارو کنین برفای باغ رو.
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
reihane_b (شنبه 23 آذر 92), مسافر زمان (یکشنبه 01 دی 92), باران بهاری11 (یکشنبه 22 دی 92), دختر مهربون (شنبه 23 آذر 92)
تشکرشده 7,657 در 1,487 پست
آخی!
یک عدد ریحانه داره پایین پستا بال بال میزنه!
عزیزمجات خالیه.
چه حسی داری الان؟
گزینه 1)------------> تشکر نزن
گزینه 2)--------->تشکر بزن
گزینه 3)--------->لایک بزن
با زبان اشاره باید باهامون حرف بزنی![]()
از زندگی چه می خواهی که در خدایی ِخدا، آنرا نمیابی؟
ویرایش توسط دختر مهربون : یکشنبه 24 آذر 92 در ساعت 17:11
reihane_b (دوشنبه 25 آذر 92), rozaneh (دوشنبه 25 آذر 92), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 16 دی 92), veis (چهارشنبه 11 دی 92), باران بهاری11 (یکشنبه 22 دی 92)
تشکرشده 2,293 در 573 پست
سلام سلام دوستان
آخی دختر مهربون آآآی گفتی! اون روز اینو با خودم گفتم: جانا سخن از دل ما می گویی!
دستم از دنیا کوتاه بود،حالم گزینه اولی بودا ،ولی تشکر داشتی واقعا، بخاطر همون مصرع بالایی![]()
می بینم که باغمون یخ زده!!
من که یخچالم (به گفته یه بنده خدایی)! پس خیلی بعید نیست حضورم اینجا رو سرد کنه! ولی آخه اینجا یخ زده!!! نکنه فریزر شدم خبر نداشتم
بخاری هیتر هر کی داره تشریف بیاره باغ!
------------------------------------------------
چقدر جای آقا صابر و باران جون خالیه! کجاااااااااااااایید؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ نکنه تو سرمای شمال شما هم قندیل بستید!
عیب نداره بیاید با حضور سردتون هم ما خوشحال میشیم![]()
نه ببخشید،حضور گرم آجی باران و ...!(دادا صابر اخم نکن!گریه هم نکن!
حسودی هم نکن! بیا پررنگ شو!
)
دوستان دیگه هم همه حضور گرمتون اینجا ثواب(یا صواب؟!) داره.
----------------------------------------------------------
چند وقته میخوام یه پیشنهادی بدم جرئت نمیکنم!! (امر خیر نیستااااااا،شاید شر باشه اتفاقا)
داشتم فکر میکردم مثلا اعضای فعلی همدردی،یه قراری بذارن واسه ملاقات دسته جمعی!!!البته
با این تبصره ها و قوانین و ...
1) این ملاقات برای سال های آینده باشه!!
(دلیلش رو در ادامه میگم!)
2)همراه داشتن شناسنامه ضروری هست!!
(دلیلش رو ادامه میگم)
3)از آوردن تلفن همراه،هر گونه کاغذ،خودکار و (هر چیزی که بشود شماره و آدرسو... را ثبت کرد) به داخل دفتر مدیر محترم!!! به شدت اجتناب کنید. (آخه اونجا همو می بینیم!!البته اگه آقای مدیر دعوتمون کنه!
)
(دلیل اینم میگم در ادامه!)
4)آوردن همسرتون الزامی هست!!!!!!
5)ورود و حضور مجردا ممنوع!!!!
خب دلیل هر 4 مورد برای پیشگیری از آسیب های احتمالی هست! میدونید دیگه!؟؟!
مخصوصا گفتم چند سال دیگه،که این فرصت رو به همه مجردای تالار بدیم،که افتخار دیدن دوستانشون رو داشته باشن!متاهل شدید میتونید بیاید،دغیر اینصورت شرمندتونیم....(واسه خودم هم میگما)
خب من برم،اگرم بَن شدم ،حلالم کنید!!!!!!
لطفا اعتراض و اعتصاب هم واسه من نکنید دوستان،من راضی نیستم![]()
مدیران محترم حتما کار درستی کردند.
خداانگهدار
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
با سلام و احترام
این موضوع قبلا در تالار مطرح شده و جواب هم گفته ایم.
تالار همدردی کاملا مخالف هر گونه ارتباطهای حضوری اعضاء هست.
و ما مسئولیت چنین ارتباطهایی را نمی پذیریم.
اگر از محیط علنی تالار این کار صورت بگیرد همه افرادی دخیل مسدود می شوند. اما اگر پنهانی خودشان این ارتباط را گرفته اند. تبعاتش به خود آنها بر می گردد و نامی از همدردی نبرند.
هر چه بگندد نمکش می زنند وای به روزی که بگندد نمک.
ما روزانه دهها مورد از این ارتباط ها و مشکلاتش را پاسخگو هستیم. چند وقته دیگه افراد می آیند پست می زنند همدردی چنین مشکلاتی را برای ما ایجاد کرد![]()
shabnam z (سه شنبه 08 بهمن 92), toojih (سه شنبه 08 بهمن 92), فرشته مهربان (چهارشنبه 09 بهمن 92), میشل (سه شنبه 08 بهمن 92), بی نهایت (یکشنبه 20 بهمن 92)
تشکرشده 2,293 در 573 پست
سلام
آقای مدیر ممنون که هنوز بَن نشدم!!!
اینجوری هم نشد یا شد؟!
گفتم آخ حالاحتما برای تنبیه این حرفم ،کمرنگ میشم!! ولی ریسکشو پذیرفتم
ولی این فقط یه پیشنهاد غیرجدی بوداا ! اگه جدی بود تو این تاپیک نمیگفتمحالا یه خبطی کردیم یه چیزی اومد تو ذهنمون به زبون آوردیم، شما ببخشید
هر چند چوب معلم گُله ....
ممنون که شما و فرشته مهرباناین مورد مهم رو باز هم گوشزد کردید بهمون تو تاپیک حال و احوال
تشکرشده 2,293 در 573 پست
گمونم همه افراد دخیل شامل کسانی میشه که زیر اون پست من تشکر زدن!!!
مصباح جون و شبنم عزیز!! ممنون از حمایت همه جانبتون! ممنون که متوجه منظور اصلیم از اون پست شدید
چه خوب گفتن:
از آن نترس که های و هوی دارد / از آن بترس که سر به تو دارد...
های و هوی من هیچی نیست.هیچوقت نه تصمیم دارم به خودم آسیب برسونم نه به دیگران...
(هرچند پستم بیشتر شوخی بود ،ولی ملاقات خانوادگی جوانها هم اگه قرار هست این همه آسیب و تهدید! در پی داشته باشه،پس وای به حال ما و جامعه مون!)
کسی که چه مجردی چه متاهلی نتونه با جنس مخالفش یه ارتباط سالم داشته باشه،دیگه....
عذرخواهیم هم ظاهرا پذیرفته نشده،دیگه فقط میتونم درخواست حذف اون پست رو بدم.
----------------------------------------------------------------------
امیدوارم مشکلی که واسه پیام خصوصیم به وجود اومده مرتبط به اون های و هوی من!! نباشه. و مشکلش رفع بشه(گزارش هم دادم)
نمیخواستم خللی در قوانین تالار به وجود بیارم.ببخشید
rozaneh (چهارشنبه 09 بهمن 92), shabnam z (چهارشنبه 09 بهمن 92), میشل (چهارشنبه 09 بهمن 92), مصباح الهدی (چهارشنبه 09 بهمن 92), veis (پنجشنبه 10 بهمن 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)