به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 71

Hybrid View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    جمعه 30 خرداد 04 [ 16:15]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 97.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialRecommendation Second ClassTagger First Class50000 Experience Points
    تشکرها
    13,216

تشکرشده 14,131 در 2,566 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

RE: با ازدواج عشق از بین میره؟؟؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط reihaneh

و مسلما دیدید "برخی" کسانی که در دوران نامزدی رابطه جنسی برقرار می کنند، یکی از دوطرف میلش رو برای ازدواج از دست می ده.

توصیه ای از نقاب (راهگشای تالار)
    تاکید بر این است که در دوران عقد رابطه جنسی عمیق وجود نداشته باشد..
    زیرا در مردان هورمون هایی وجود دارد که بعد از ارضائ جنسی این حالت را به وجود می آورند که فرد تنها وابسته رفع نیاز جنسی می شود....اما در زنان این هورمون برعکس عمل می کند یعنی بعد رابطه زنان از لحاظ عاطفی بیشتر وابسته مرد می شوند نه بعد جنسی.
    توصیه>> این این دوران(عقد) رابطه جنسی را کم ساخته و حداقل امکان ملاقات های خود را با یکدیگر کوتاه سازید....در این صورت همسرتان خود تمایل ایجاد دیدار خواهد کرد و نقطه عطفی است برای بهبود رابطه.

و من متاسفانه شاهد 3 زندگی بودم که بعد از ازدواج این اتفاق افتاد. 2 تاشون طلاق گرفتند. یکی دیگه طلاق نگرفت جهت حفظ آبرو. اما زندگیش شده ......
    مشکلاتی از این جنس (باز شدن چشم منطق بعد از ارضای جنسی) زیادند.
    اگر لازم می دونید بقیه مشکلاتی از این قبیل رو که به چشم خودم دیدم، مثال بیارم.

شما مسلما در بطن زندگی این افراد نبودید ...بلکه از دور می دیدید و قطعا مسائل بسیار زیادی هست که شما از زندگی آنها نمی دانید و همچنین به عنوان یک مشاور و یا روانشناس هم نمی توانید زندگی آنها را تحلیل کنید پس نمی توانید نظر قاطع و راسخ بدهید که نیاز جنسی و مسائل پیرامون آن باعث طلاق شده است.

با این سوالت هم اصلا موافق نیستم "چرا عشق و علاقه و محبت و نهاد خانواده هیچ مفهومی براشون نداره ؟ "
    به نظرت کسی که با شناخت کامل از جنس مخالف؛ در حالی که می تونه دوست باشه؛ اما ازدواج بکنه (قبول مسیولیت) خانواده محکم تری نمی سازه؟

شناخت کامل از جنس مخالف و امکان دوست شدن دو مقوله جدا از هم هستند
    اگه برای ازدواج بخواهیم کسی رو بشناسیم در مورد مسائل و نکات اصلی و نکته سنج تحقیق و بررسی می کنیم چرا که عقل سلیم می گوید کاملا چشممان را قبل از ازدواج باز کنیم تا انتخاب درستی داشته باشیم زیرا که قرار است متعهد شویم
    اما برای دوستی انگیزه ها و جذابیتها نکات اصلی می شوند چرا که هدف کوچک و کوتاه مدت می باشد و هر موقع یکی از طرفین دلش زده شد خیلی راحت چون تعهدی ندارد از طرف مقابلش می گذرد

چیزی که باعث این حرف تو می شه اینه که "نهاد خانواده" تعریف هایی متفاوت در دو فرهنگ دارند و این موضوع بحث ما نیست.

خانواده اسمش و معنایش همراهش هست خانواده "یعنی شامل پدر - مادر- فرزند"
    در جوامع اروپایی هم خانواده همین معنا را می دهد
    ما اقوام داریم-بستگان داریم-خویشاوندان داریم و ...
    اروپایی ها و امریکایی ها هم همین طور اما در هر کجای این کره خاکی که بروی
    خانواده و تشکیل خانواده یعنی ازدواج مرد با زن و در مرحله بعدی فرزند

بنابراین در جمع بندی باید بگم چیزهایی که باعث ازدواج های ناموفق می شه اینه:

1)شاید اصلا آدم زندگی مشترک نیستیم. شاید زمانی آرامش بیشتری داریم که "خودخواهی" خودمون رو مجبور نشیم زیادی کنار بگذاریم. پس در این حالت زمانی شاد تریم که مجرد باشیم.

جمله که گفتید:آد م زندگی مشترک نیستیم"
    به یقین می گویم که خداوند انسان را موجودی اجتماعی خلق کرده است و ازدواج را مایه ارامش انسانها قرار داده است
    و گفتی خودخواهی خودمون رو مجبور نشیم زیادی کنار بگذاریم
    در پست قبلی هم اشاره کردم ازدواج مقدس است زیرا اوج عشق و دوست داشتن به از خودگذشتن و دیگرخواهی است
    خودخواهی از نکات منفی است و در همون نفس اماره می باشد که انسان بالغ سعی در محدود کردن آن دارد
    خدایی که ما را خلق کرده ..خالقی که بی عیب و نقص هست
    برای ما در ازدواج ارامش و ثبات قرار داده و خودش بهتر از من و شما می داند که چه چیزی برای ما مناسب هست و از طریق پیامبر و سخنانش به ما بندگانش آموزش های کافی را داده است

2)نیازهای اساسی و شخصی خودمون رو درست نشناسیم و سعی در برطرف کردنشون (بعد از ازدواج) نکنیم. (قبل ازازدواج خود به خود برطرف می شه، چون آزادیم و هر کاری دلمون بخواد می کنیم) پس حدود شخصی و نیازهای شخصی رو در زندگی مشترک مطرح کنیم.
    بستگی داره شما آزادی را چگونه ببینی و هرکاری دلمون بخواد انجام دهیم را چه بدانی
    آیا امکان داره شما قبل از ازدواج عریان در شهر قدم بزنی صرف اینکه آزادم؟
    پس تفاوت انسان "اشرف مخلوقات" با سایر خلایق چیست؟
    هر انسانی برای خودش حد و حدودی دارد و انسان معتقد به این حد و حدود پایبند هست چه قبل از ازدواج و چه بعد از ازدواج
    کسی که قبل از ازدواج به چیزی پایبند نباشد مطمئنا بعد از ازدواج نیز به چیزی پایبند نخواهد بود

3)به نظر من اگر نیاز جنسی قبل از ازدواج برطرف شده باشه، کسی که ازدواج می کنه دقیقا فقط و فقط به خاطر "تشکیل زندگی مشترک" با قبول کردن "مسیولیت زندگی مشترک" هست.
    کسی که قبل از ازدواج بی بند و باری و هرج و مرج را تجربه کرده و به دنبال تنوع طلبی جنسی بوده تنها با توبه و تمرین و تلاش می تونه خودش رو پایبند و مسئول یک خانواده قلمداد کنه

2. 5 کاربر از پست مفید بالهای صداقت تشکرکرده اند .

بالهای صداقت (شنبه 08 خرداد 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 27 فروردین 90 [ 20:38]
    سطح
    37
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    349

تشکرشده 355 در 151 پست

Array

بالهای صداقت عزیز
    من تو بهشت زندگی نمی کنم. من تو ایرانم. بین مردم. مردم هایی که گاهی دروغ می گند، همون گونه که گاهی راست می گند. مردم هایی که گاهی ظلم می کنند، همان گونه که گاهی عدالت می کنند.

ندیدی مردی بیش از یک زن داشته باشه، در عین اینکه به هر دو ظلم می کنه؟ ندیدی مردی که خیانت کنه؟

مرد و زن، همه انسانیم. دارای منطق و احساس. اما به خاطر شرایط تاریخی فرهنگی ایران، بیشتر شاهد این گونه رفتارها در مورد مرد بودیم.
    ولی در حالت کلی در مورد زن هم صادقه.

من فقط از بعد جنسی ندیدم، در آخر مطلب، 3 دلیلم رو گفتم که آخری بعد جنسی بود.در ضمن دلیل های دیگه ای هم مسلما وجود داره. اما این ها چیزهایی بود که به ذهن من رسید. بعد جنسی هم، یکی از این دلایله.

رابطه زناشویی از عشق برمی خیزه.
    بنابراین مثلا من می تونم عاشق دوست پسرم باشم (اما هیچ کدوم آدم ازدواج نباشیم به همون 2 دلیل دیگه) و سالیان سال با هم زندگی کنیم و رابطه جنسی با هم داشته باشم.
    زندگی عادیم رو دارم. این نیاز رو هم برطرف می کنم. مثل نیاز انسان به آب یا غذا که باید برطرف بشه.

رفتار ما آدم ها، ناشی از وجود هرمون ها و یون ها و ... توی بدنمونه.
    من خودم به شخصه فوق العاده آدم آرومی هستم اما وقتی خیلی گشنم بشه (مثلا یک هفته کمبود غذای شدید داشته باشم) رفتارم عصبی می شه. خوب؟

من حرفم اینه. این نیاز هم، مثل نیازهای دیگست. وقتی درست و به جا ارضا نشه، باعث بروز رفتارهایی در آدم می شه، که همین آدم در زمانی که نیازش ارضا شد، منطق اون رفتارها شاید نفهمه.
    درضمن، پسر یا دختری که میل جنسیش خیلی فعال شده، و راهی جز ازدواج براش باز نیست، چی کار می کنه؟
    خوب معلومه که ازدواج می کنه. حالا می خواد مثلا مسیولیت پذیریش کم باشه، یا زیاد.

تازه اگر آدمی باشه که درجه "خودخواهیش" بالا باشه، حتی اگه شرایط ازدواج رو هم نداشته باشه، می ره ازدواج می کنه تا از زیر این فشار بیاد بیرون (رفتارش هم طبیعیه. ذاتا آدم خودخواهیه و بنابراین در صدد رفع نیازش بر میاد) بعدش هم گور بابای همسرش.

یک انسان بزرگ هدف داره. مثلا هدف همین آدم "خودخواه" مثال بالا، اینه که مثلا تو کارش بهترین باشه.
    اما شور و شوقی هم برای ادامه زندگی مشترک نداره. این که دلیل به بی هدفی نیست.
    و البته آرامشش هم در اینه که تمام نیازهای جسمیش برطرف باشه، و با لذت مشغول کارش بشه.
    (فقط نوعی مثال زدم. منظورم اینه که آدمی زاد می تونه این کارها رو بکنه که به "هدف" و "آرامش" شخصی خودش برسه)

پست من، با مال شما هم زمان شد.:)
    این رو هم می خونم و روش فکر می کنم.

4. کاربر روبرو از پست مفید reihaneh تشکرکرده است .

reihaneh (دوشنبه 13 اردیبهشت 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

بالهای صداقت عزیز
    من تو بهشت زندگی نمی کنم. من تو ایرانم. بین مردم. مردم هایی که گاهی دروغ می گند، همون گونه که گاهی راست می گند. مردم هایی که گاهی ظلم می کنند، همان گونه که گاهی عدالت می کنند.

ندیدی مردی بیش از یک زن داشته باشه، در عین اینکه به هر دو ظلم می کنه؟ ندیدی مردی که خیانت کنه؟

مرد و زن، همه انسانیم. دارای منطق و احساس. اما به خاطر شرایط تاریخی فرهنگی ایران، بیشتر شاهد این گونه رفتارها در مورد مرد بودیم.
    ولی در حالت کلی در مورد زن هم صادقه.

من فقط از بعد جنسی ندیدم، در آخر مطلب، 3 دلیلم رو گفتم که آخری بعد جنسی بود.در ضمن دلیل های دیگه ای هم مسلما وجود داره. اما این ها چیزهایی بود که به ذهن من رسید. بعد جنسی هم، یکی از این دلایله.

رابطه زناشویی از عشق برمی خیزه.
    بنابراین مثلا من می تونم عاشق دوست پسرم باشم (اما هیچ کدوم آدم ازدواج نباشیم به همون 2 دلیل دیگه) و سالیان سال با هم زندگی کنیم و رابطه جنسی با هم داشته باشم.
    زندگی عادیم رو دارم. این نیاز رو هم برطرف می کنم. مثل نیاز انسان به آب یا غذا که باید برطرف بشه.

-----------------------------------------------------------
    بله، اما این با این شرط هست که اگر فردا دوست پسر شما، تصمیم گرفت این میل رو جای دیگه ارضا کنه یا به هر دلیلی‌ بره با کسه دیگه،

۳ سال نشینی گریه زاری بکنی‌ و اینو بکنی‌ ملکه زندگیت که همه مردا فلان و بهمان!

منظورم شخص شما نیست، سو برداشت نشه،

ما وضعمون با این همه تقدیس خانواده اینه، وای به اینکه تقدس زدایی هم بکنیم...

خانواده معنی‌ داره، اینجا، یک مرد و زن، وقتی‌ تصمیم میگیرن ازدواج بکنن، که بخوان بچه دار بشن، چون پدر مادر و فرزند یعنی‌ خانواده!

و خانواده یعنی‌ تعهد!

راحت بگم، آواز دهل شنیدن از دور خوش است، شما هنوز ندیدی اینجا وقتی‌ یه دختر بریک می‌کنه با دوست پسرش، چقدر داغون میشه!

اما من دیدم، همه زندگیش میشه گریه و زاری، میدونی‌ چرا؟

چون خانوم‌ها دنبال رابطه کوتاه مدت نیستن، هر کاری هم که بکنن، در هر رابطه‌ای هم که قرار بگیرن اگر نرمال باشن دنبال یک رابطه پایدار و دائمی هستن...این تو فطرت شونه، ربطی‌ به فرهنگ و ... هم نداره...

یکی‌ از دوستان نزدیک من اینجا، با دوست پسرش بریک کرد، درد دل هاش خیلی‌ جالب بود برام، اصلش این بود:

-------------

من دنبال خانواده هستم، می‌خوام خانواده داشته باشم، فرزند داشته باشم، می‌خوام مادر بشم، همسرمو دوست داشته باشم،

---------------------------

به نظرت، این دختر چند بار دیگه باید وارد یه رابطه بشه تا بالاخره بتونه خانواده تشکیل بده؟ چند بار دیگه باید داغون بشه؟

اصلا چرا دنبال خانواده داشتن هست؟

تا الان ۴ تا پسر مختلف تو زندگی‌ این آدم بودن، به نظرت چند تای دیگه باید بیان و برن؟

فکر میکنی‌، خیلی‌ خوب میشه که روزی ما هم تو جامعه خودمون اینطوری در به در بزنیم تا یه آدم قابل اعتماد پیدا کنیم برا تشکیل خانواده؟

------------------------------------------------------------------------------------

رفتار ما آدم ها، ناشی از وجود هرمون ها و یون ها و ... توی بدنمونه.
    من خودم به شخصه فوق العاده آدم آرومی هستم اما وقتی خیلی گشنم بشه (مثلا یک هفته کمبود غذای شدید داشته باشم) رفتارم عصبی می شه. خوب؟

من حرفم اینه. این نیاز هم، مثل نیازهای دیگست. وقتی درست و به جا ارضا نشه، باعث بروز رفتارهایی در آدم می شه، که همین آدم در زمانی که نیازش ارضا شد، منطق اون رفتارها شاید نفهمه.
    درضمن، پسر یا دختری که میل جنسیش خیلی فعال شده، و راهی جز ازدواج براش باز نیست، چی کار می کنه؟
    خوب معلومه که ازدواج می کنه. حالا می خواد مثلا مسیولیت پذیریش کم باشه، یا زیاد.

تازه اگر آدمی باشه که درجه "خودخواهیش" بالا باشه، حتی اگه شرایط ازدواج رو هم نداشته باشه، می ره ازدواج می کنه تا از زیر این فشار بیاد بیرون (رفتارش هم طبیعیه. ذاتا آدم خودخواهیه و بنابراین در صدد رفع نیازش بر میاد) بعدش هم گور بابای همسرش.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    به عنوان یک پسر جوابتون رو میدم و قبلش از همه عذر می‌خوام اگر مجبورم بعضی‌ حقایق رو اینجا باز کنم،

یک پسر اگر بخواد رابطه جنسیش رو تو جامعه ما ارضا کنه، خیلی‌ راه‌های راحت تری براش وجود داره تا ازدواج و پرداخت هزینه‌های آنچنانی‌، زیر بار مهریه‌های سنگین رفتن و ...

۲ حالت داره، یا تقیدات دینی داره یا نداره...

اگر نداشته باشه، که جامعه ما پر از دختر خانوم‌هایی‌ شده که این سرویس رو بدونه چشمداشت فراهم می‌کنن( البته بنده‌های خدا فکر می‌کنن آخرش این پسر میگیرتشون ولی‌ خوب، معلوم نیست چندمی هستن!!!)، و متاسفم که اینو میگم، اگر هم عرضه نداشته باشه دختری رو پیدا کنه که این سرویس رو به رایگان بهش بده، کنار خیابون هامون پر شده از این خانوم‌های ...

این چیزی هست که دقیقا به چشم دیدم!

اگرم مقید باشن، از نظر شرعی، خیلی‌ خیلی‌ خیلی‌ راه‌های زیادی وجود داره...

که لزومی نداره بحثش رو اینجا باز کنم،

بنابرین، اگر یک پسری پا گذاشت جلو برای ازدواج، شک نکنین، خیلی‌ باید احمق باشه که به خاطر میل جنسیش بخواد ازدواج کنه!

چون خیلی‌ راه‌های ارزون تری وجود داره!

---------------------------------------------------

یک انسان بزرگ هدف داره. مثلا هدف همین آدم "خودخواه" مثال بالا، اینه که مثلا تو کارش بهترین باشه.
    اما شور و شوقی هم برای ادامه زندگی مشترک نداره. این که دلیل به بی هدفی نیست.
    و البته آرامشش هم در اینه که تمام نیازهای جسمیش برطرف باشه، و با لذت مشغول کارش بشه.
    (فقط نوعی مثال زدم. منظورم اینه که آدمی زاد می تونه این کارها رو بکنه که به "هدف" و "آرامش" شخصی خودش برسه)

پست من، با مال شما هم زمان شد.:)
    این رو هم می خونم و روش فکر می کنم.
    K

6. 6 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

kamran2007 (شنبه 08 خرداد 89)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

ریحانه جان سلام

خوبی خانمی ؟

دغدغه هایت برام قابل درکه .

میدونم که با این چالشها ، هم در درون مواجهی هم در بیرون .

عزیزم ، اونچه از موانع رابطه بدون ازدواج گفتنی پیش فرضهای غیر واقعیه ، میدونی چرا ؟ چون واقعیت اون چیزیه که

کامران بهش اشاره کرد .

عزیز دلم !

نمی بینی که چقدر معضل پدید اومده از ارتباطهای با همین نگاه ، نمی بینی چقدر دخترای شکست خورده و حیثیت

از دست داده و دغون شده داریم که با امید به عشقی که طرفشون نشون داده و ارد ارتباط شدن و بعد ..... !!!

خانمی !

اونچه به عنوان دغدغه بیان می کنی ، میدونی چه جامعه ای رو به تصویر می کشه ؟؟؟

جامعه ای که در آن هیچ دختر و پسری با هم حرف نمی زنند ، به هم ابراز عشق نمی کنند ، با هم رابطه دوستی

برقرار نمی کنند و رابطه بدون ازدواج حتی همراه با سکس با هم ندارند ، و فقط چشمشون رو می بندند و زیر فشار

نیاز جنسی میرن سراغ ازدواج کورکورانه و.......

آیا واقعاً اینطوره ؟

به دادگاه های خانواده سری بزن و در میان زوجین جوان مراجعه کننده سری بچرخون و ببین که چند درصدشون قبل

از ازدواج رابطه عاشقانه داشته اند ، ببین چند درصدشون علیرغم نظر خانواده ها و بزرگترها مبنی بر عدم تناسب و

فقط به تصور عشق خواستند ازدواج کنند و خانواده تشکیل بدهند تا قانوناً مال هم باشند و به هم متعهد چون بدون

این قاعده قانونی و شرعی همیشه دلهره دارند که یکی دیگری را ترک کنه .

واقعیت الآن اینهاست ، بسیار بیشتر از اونچه شما به عنوان محدودیت اشاره می کنی .

اون مردایی که تو به ظلم اونها به زنها بعد از ازدواج و عدم مسئولیت پذیریشون اشاره کردی ، نمونه همین پسرایی

هستند که امروزه برای توجیه امثال تو دختر گل ، این چالشها را مطرح می کنند و داد از این که چه اشکال داره که

زندگی هم باشی باشه تا وقتی آماده ازدواج میشی ، یا این که غریزه جنسی طبیعیه و نیازیه مثل غذا ( که اصلاً

مثل نیاز به غذا نیست و بحث اثباتی این ادعایم بماند برای جای خود )سر داده اند و... خلاصه حرفها و ایجاد سئوالها

و توجیحاتی که هدفی جز تسلیم کردن دختران برای برقرای رابطه جنسی و کام گرفتن نداره ، من بنا به پژوهشی که

داشتم با این پسرا در( فضای مجازی) در باره روابطشون و موضوع ازدواج و روابط پیش از ازدواج و نیاز جنسی ، مباحثه

داشتم ، همین که می دیدند من پژوهشگرانه دارم نگاه می کنم پرده از حقیقت نظرشون بر می داشتند .

ریحانه عزیز

به نظرم اونچه باعث سرگردانی بیاناتت در این تاپیک شده که نتیجش میشه این که به اصل دغدغه تو به درستی

پاسخ داده نمیشه ، عنوانیه که برای تاپیکت انتخاب کردی .

ریحانه جان !

چند مقوله را با هم یکجا آوردی و این خلط مطلب را باعث شده ، من از لابلای حرفات دغدغه ها و چالشهای تو را

دسته بندی می کنم و پیشنهاد می کنم هر کدام را در تاپیکی جدا گانه مطرح کنی .

1 - آیا زندگی هم باشی بهتر از ازدواج برای رفع نیاز جنسی نیست ؟

2 - جایگاه عشق در زندگی مشترک و علت کم رنگ شدنش بعد از ازدواج .

3 - نقش نیاز جنسی در ازدوج تا چه حد است ؟

4 - روابط آزاد دختر و پسر چه تأثیری بر کیفیت ازدواج دارد ؟

و......

دختر خوب

به نظرم برای این که بخواهی به نتیجه ای قابل اتکاء برسی ، بهتره بحثی کارشناسانه راه بندازی ، و اتفاقاً

خیلی جالب و مفیدخواهد بود ( ناگفته نماند بحثهایی نزدیک به این قبلاً در تالار صورت گرفته ف یه سرچ کن که

موضوع موازی باز نشه ) .

تصور می کنم هدفت اینه که سئوالات و گره های کور ذهنت برطرف بشه ، تا بتوانی به اندیشه ای روشن و مطمئن

دست پیدا کنی و در زندگیت درست تصمیم بگیری و دچار تصمیم ها و انتخاب های پشیمان کننده و مشکل آفرین

نشی .

اگر درست فهمیده باشم ؟ پس راهش اینه که دغدغه هات رو آنالیز کنی و در قالب سئوالات جدی و در پی نظرات

کارشناسانه مطرح سازی ، مطمئناً هم دوستان و مشاورین و راهنمایان تالار را جذب بحث خواهی کرد ، هم خود

می توانی مسیر تفکرت را از آشفتگی در آورده و انسجام و انتظام ببخشی و یافته ها داشته باشی ، فقط نیاز به

کمی مهارت داری برای این کار .

خوشحالم که اهل اندیشه و بحثی

8. 6 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (شنبه 08 خرداد 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    349

تشکرشده 355 در 151 پست

Array

ووووووی، چه خبره اینجا؟
    ممنون از همه دوستان بابت مشارکت. اینجانب فعلا مشغول پروژه هستم.انشا.. تا دو روز دیگه می خونم و فکر می کنم و سعی می کنم هر چه سریع تر نتیجه رو اعلام کنم.

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

3)به نظر من اگر نیاز جنسی قبل از ازدواج برطرف شده باشه، کسی که ازدواج می کنه دقیقا فقط و فقط به خاطر "تشکیل زندگی مشترک" با قبول کردن "مسیولیت زندگی مشترک" هست.
    سلام
    به نظر می رسه شما شناخت کافی از نیاز جنسی در آقایان نداشته باشید.

- اصلا مگر نیاز جنسی بر طرف شدنی هست؟ آنهم در آقایان..... ، شاید برای مدت کمی (شاید یک روز یا نیمی از یک روز)، این احساس فروکش کند اما دوباره صفر می شود. مانند سایر نیازهای فیزیولوژی ، مثل نیاز به آب و غذا و خواب و ...

- با فرض بالا هرگز پسری که رابطه های متعددی را قبل از ازدواج درک می کند، سیر که نمی شود هیچ حریص تر، تنوع طلب تر و سطحی تر می شود. (نیاز جنسی در انسان یک تفاوتی با سایر حیوانات دارد. هم انگیزه درونی وجود دارد و هم مشوق بیرونی، لذا انسانها اگر به صورت تخیلی یا واقعی ذهن خود را به مشوق های بیرونی یا محرکهای بیرونی متمرکز کنند این نیاز به صورت تشدید شده خودش را نشون می دهد)

- اما مهمتر از همه اینها:
    اگر فرض شما را بپذیریم یعنی این مطلب را موقتا از شما بپذیریم:

پس با این فرض وقتی نیاز جنسی بر طرف شد آن آقا دقیقا فقط و فقط دنبال "مسئولیت زندگی مشترک می رود "

اما تجارب دادگاهها، مشاوران و حتی تجارب شخصی ما کاملا این مطلب را رد می کنند.

اگر چنین باشد پس مردان متاهلی که نیاز جنسی اش بر طرف می شود فقط دنبال مسئولیت زندگی می روند و اصلا دنبال خیانت و از این حرفها نمی روند؟!!!
    همچنین مردانی که قبل از ازدواج دختران مختلفی را تجربه کردند، پس از ازدواج ، سر به راه شده و دیگر جزء به همسر خود به خانم دیگری نگاه نمی کنند؟!!!

==================

*عشق به طور مستقیم به ازدواج ربطی نداره ، بلکه عشق به یک فراروندگی بدور از خودخواهی آدمی(کلیک فرمایید) مربوط می شود که هر وقت مقدماتش در شخص(کلیک فرمایید) شکل گرفت در ازدواج هم حتما شاخه ای از آن شروع به جوانه زدن می کند.

* اگر مراد از عشق تنوع و هیجانات و عوض کردن پارتینر جنسی و عاطفی و بی مسئولیتی باشه ، حتما با ازدواج مغایرت خواهد داشت. و حتی می توان گفت ازدواج قاتل عشقهایی از این دست هست.

11. 12 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (شنبه 08 خرداد 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,601 در 1,498 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    سلام
    به نظر می رسه شما شناخت کافی از نیاز جنسی در آقایان نداشته باشید.

- اصلا مگر نیاز جنسی بر طرف شدنی هست؟ آنهم در آقایان..... ، شاید برای مدت کمی (شاید یک روز یا نیمی از یک روز)، این احساس فروکش کند اما دوباره صفر می شود.

13. 4 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

بی دل (پنجشنبه 16 اردیبهشت 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 آبان 89 [ 11:14]
    سطح
    37
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 16
    دستاوردها:
    تشکرها
    190

تشکرشده 190 در 107 پست

Array

با سلام
    جناب آقای سنگتراشان به مطلب خیلی مهمی اشاره کردن
    من برادرم جزء همین افرادی هست که با ازدواج مخالف و عقیده داره هر کی ازدواج کنه احمق و دوست دختر میگیره و بعد از مدتی اون دختر بیچاره بهش وابسته شده ولش می کنه و در حال حاضر هم یکی از اون دخترهای بیچاره ساده که فکر می کرده داداشم عاشقش بوده هر روز بهش زنگ می زنه و التماس می کنه که دوست دارم و از این حرفا.هر چی به این پسر می گم راهت غلط .داری گناه می کنی و ادامه نده و برو ازدواج کن میگه زنی که زن من بشه بدبخت چون من تنوع طلبم و مطمئنم به زنم خیانت می کنم به نظرتون من چطوری کمکش کنم .اصلا راهی که در پیش گرفته درسته؟یا اصلا بی خیالش بشم و بزارم هر کاری دوست داره بکنه .راستش پیش خدا شرمنم.من خودم این قد مقید و برادرم کاملا عکس من.لطفا کمکم کنید.ممنون میشم

15. 2 کاربر از پست مفید همون شادزی تشکرکرده اند .

همون شادزی (شنبه 08 خرداد 89)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

سلام شادزی
    ببینید خدا هم کسی را که خودش نخواهد تغییری کند، تغییر نمی دهد. (1)
    شما صرفا می توانید نظر مشورتی در مورد مسائلی که نمی داند به او بدهید، اما تصور نکنید با زور و قهر و فشار بتوانید او را منصرف کنید.
    البته همین که او این را فهمیده است که شرایط ازدواج را ندارد(تنوع طلبی)، باز مسئله مهمی هست.

نگران آن دختر خانمهایی هم که با ایشان رابطه برقرار می کنند نباش.
    حتما این ضرب المثل را شنیدید که خلائق هر چه لایق. مگر ما در این تالار صدها پست نزدیم و دختران را نسبت به برقراری ارتباطهای کنترل نشده، احساسی، بی ضابطه ، غیر رسمی و .... پرهیز نداده ایم.
    در رابطه های معیوب، هر دختری وارد نمی شود و اگر شد مسئولیت خودش ابتدا به عهده خودش هست، و بعد برادر شما.

این لینک شامل توضیحات بیشتر در این خصوص هست.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    (1) : (سوره رعد آيه 11) «إِنَّ اللّهَ لاَ يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ »
    خداوند سرنوشت هيچ قوم و ملتي را تغيير نمي‌دهد مگر آنکه آنان آنچه را که در خودشان است تغيير دهند.

17. 9 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (شنبه 08 خرداد 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    349

تشکرشده 355 در 151 پست

Array

سلام به همه دوستان.
    اولش اضافه کنم، نیومدم اینجا بحث کنم که حرفی به کرسی نشسته بشه. اومدم حرف بزنیم تا یاد بگیریم. اومدم نقاط تاریک ذهنم رو روشن کنم.
    دوست ندارم اینجا کسی عصبانی بشه اگر حرفی مخالف عقایدش می شنوه. (و البته خودم هم همین طور)

بالهای صداقت عزیز
    2) هر 3 اینها، از دوستان من بودند. دقیقا در بطن زندگی یکی از اینها بودم. کلیه مشاوره هایی که می رفت. مشورت هایی که می گرفت و ....
    واقعا تاحالا ندیدید زندگی به همین دلیل دچار لرزش هایی عمیق و زیاد بشه؟

3)دوستی های سطحی، بله جذابیت ها. اما دوستی هایی عمیق، به گونه ای که تصمیم بگیری مسیری طولانی از زندگی رو با اون باشی (از دیدگاه های هم لذت ببرید. هم زبان و هم کلام باشید و ...) این دیگه سطحی نگری نیست. نیاز به شناختی عمیق از طرف مقابل داره. هدف کوتاه مدت نیست.

4) انسان ها روحیاتی متفاوت دارند. یکی به شدت احساسی یه، یکی به شدت منطق گرا و طیف وسیعی در این بین.

یک روز به شخصی گفتم، من نیاز دارم دست کم 3 ساعت توی روز تنهای تنها باشم.
    اون آدم (8 سال از من بزرگتر بود) گفت به سن من که بررسی می شه 24 ساعت.
    می بینید؟ آدم ها با روحیات مختلف وجود دارند. وجود همه رو،با تمام روحیات، قبول کنید.

آدمی زاد اجتماعی یه. اما میزان اجتماعی بودن متفاوته. یکی مثل این دوست من، در همین حد که بیاد سر کار و 4 تا آدم ببینه، براش کافیه و بیشتر از این رو از زندگیش حذف کرده، چون نمی خواسته.
    یکی هم تشکیل خانواده می ده و 100 تا دوست صمیمی داره و ....

5)اون حرف من، مربوط به مثال مربوطه بود. (مثلا من باید به همسر آیندم، قبل از ازدواج بگم که روزی 3 ساعت باید تنهای تنها باشم، وگرنه عصبی می شم)

6) بی بند و باری چیه؟ نگفتم که هر روز خدا با یکی باشه. نگفتم که شغلش رابطه جنسی داشتن باشه.

!!!!!!!!!

کامران عزیز
    آدم اگه منطقی به زندگی نگاه می کنه، باید همیشه منطقی نگاه کنه.
    من که با منطق می گم چنین رابطه هایی قبل از ازدواج سودمنده، باید منطقی هم نگاه کنم و بدونم که در دوستی، قید وجود نداره. تعهد اجتماعی نداره.
    من یک دوست پسر صمیمی بیشتر نداشتم، همچنان هم بسیااااار دوستش دارم. اما به دلایلی نشد با هم ازدواج کنیم. ناله و شیون و ... راه ننداختیم.
    برامون هم سخت بود، چون هر دو می خواستیم و نشد.
    اما خوب، منطق می گه حداقل فعلا نمی شه. بدون هیچ گونه دلخوری هم از هم جدا شدیم. اما باور کن ناله و شیونی نبود. الانم هر دو داریم زندگی مون رو می کنیم و از این دنیا لذت می بریم.

راه های ارضای پسر زیاده. اما دختر چی؟ خطر از دست دادن پرده بکارتش، خطر باردار شدن، خطر بی آبرو شدن و .....

!!!!!!!!!!!!!!!

فرشته مهربان عزیز

این تاپیک من نیست.
    من هم نمی گم "تنها دلیل طلاق" همین رابطه جنسی یه. می گم یکی از دلایل که من ذهنم رسیده، این موضوعه.
    خوشحال می شم از تجاربتون بهره مند بشم.
    !!!!!!!!!!!!
    مدیر همدردی عزیز

من نگفتم وقتی نیاز برطرف شد، دیگه کلا برطرف شد. مثل گشنگی یه دیگه. هر از چند گاهی باید جوابش داد.
    اما وقتی گشنگی از حدی بیشتر بشه و هی جواب داده نشه، مغز آدم فعالیت عادی خودش رو نمی تونه داشته باشه و پردازش درست نمی کنه. در این موقع آدم تصمیم هایی می گیره که به نظر خودش عاقلانست، اما وقتی سیر شد و مغزش به صورت نرمال تونست پردازش کنه، می بینه اصلا هم عاقلانه نبوده رفتارش در اون برهه.
    این هم همین طوره.خوب اینم یه نیازه دیگه. جز اینه؟

آقای مدیر همدردی، من گفتم این یکی دلایل طلاقه. نگفتم که تنها دلیله که نتیجه می گیرید "اگر چنین باشد پس مردان متاهلی که نیاز جنسی اش بر طرف می شود فقط دنبال مسئولیت زندگی می روند و اصلا دنبال خیانت و از این حرفها نمی روند؟!!"

در قبل از ازدواج قید وجود نداره، و الان قید وجود داره و کسی که ازدواج می کنه، آگاهانه این قید رو روی زندگی خودش گذاشته.

از جمله پایانی تون هم ممنون.
    پس دسته کم قبول دارید برای یک سری از افراد (کسانی که جمله پایانی شامل حالشون می شه) مجرد بودن بهتر است.

صفحه 3 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)