[align=justify]من باز هم فرصت کردم یکی دیگه از پست های این تاپیک رو بخونم (پست 17) هرچند به نظر می رسه چیزی رو از دست نداشته باشم و شما مثل دفعه پیش دارید در تعریف کردن کل ماجرا خساست به خرج می دید :)
به هرحال همونطور که خودتون می دونید وقتی یه زندگی به مشکل اساسی برمی خوره، مسلما هر دو طرف اشتباهات تاثیر گذاری رو مرتکب شده اند، و در اشتباهات خودشون پافشاری هم داشته اند. اما یه مشاور (از افراد فامیل) بهتره از اون سمتی شروع کنه که به خودش نزدیک تره، چرا که هرچه شخص از نظر عاطفی و فکری به شما نزدیک تر باشه، بیشتر حسن نیتتون رو باور داره و بنابراین از جانب اون با پذیرش بیشتری مواجه خواهید شد.
پس از اونجائیکه به نظر می رسه شما از فامیل خانم باشید، پیشنهاد من اینه که زیاد سعی نکنید با آقا وارد مذاکره بشید (با توجه به اینکه ایشون مشاوره شما رو رد می کنند و تمایلی نشون نمی دن) و رهاش کنید تا در صورت دیدن دور نمای زیباتری از زندگی مشترکشون خودش به سمت همسرش برگرده. و درعوض شما تمرکزتون رو روی خانم بگذارید تا با راهنمایی ایشون، به هردوشون کمک کنید.
خصوصا اینکه به نظر می رسه اشتباهات اولیه از خانم سر زده باشه، چرا که اولا نتونستند خودشون رو اونطور که باید با شرایط زندگی وفق بدن، و ثانیا در صورت مشاهده نیاز به ایجاد تغییر در زندگی، نتونستند مشکلات رو درست تحلیل کنند و راه حل درست رو برای رفع کمبودها تشخیص بدن، و ثالثا نتونستن به شکل درست با همسرشون ارتباط برقرار کنن.
یعنی سطح مهارت های ایشون پایین بوده و مسیری رو طی کرده اند که نه تنها به هدف منتهی نمی شده، بلکه سوء تفاهم جدی همسرشون رو هم سبب شده. و متاسفانه هنگام طی این مسیر از راهنمایی های اطرافیان هم محروم مانده اند (یا توجه نکرده اند) و بنابراین نتونستن قبل از رسیدن به این مرحله روششون رو اصلاح کنند.
به هرحال در شرایط فعلی من فکر می کنم بهترین کمکی که شما می تونید به این خانواده بکنید اینه که خانم رو به گرفتن مشاوره ترغیب کنید و براش جا بندازید که در چه مراحلی این امکان رو داشته که از رسیدن به این بحران جلوگیری کنه، و الان هم اگه همت کنه، و اشتباهاتش رو بپذیره و حقیقتا بخواد که مهارت های لازم رو فرابگیره می تونه امیدوار باشه که نه تنها مشکلات برطرف بشن، بلکه این مسئله وسیله ای بشه که ادامه مسیر رو براشون هموار تر کنه، چرا که می تونن از همین امروز مهارت های حل مسئله رو در خودشون تقویت کنند و با صبوری و صرف زمان لازم، منتظر دیدن نتایجش در زندگی مشترکشون باشن.[/align]

[/align]

علاقه مندی ها (Bookmarks)