به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 22 , از مجموع 22
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 خرداد 88 [ 14:34]
    سطح
    62
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    683

تشکرشده 715 در 251 پست

Array

RE: آیا باید جدا بشوم؟!

سلام. یک چیزی که من تجربه اش کردم اینه که مردا دوست ندارن همسرشون خودش رو بی نیاز از اونا بدونه. دوست دارن خانما تحت حمایت اونا باشن. دلشون می خواد وقتی میگن خوشبختت می کنم این کار به قوه شخص خودشون باشه نه اینکه خانم حقوقشو، اموالشو ، موقعیت خانوادگیشو میخ کنه و توی سر آقا بزنه. من احساس می کنم اگه بجای آقای شما بودم همین احساسو پیدا می کردم . به گمانم همسر شما خود ساخته و مستقل و مغروره و خودش رو باارزش تر از اون می بینه که شما اون رو با پولتون یا کارتون یا وضع خانواده تون بکوبید و تحقیر کنید. شما اشتباهی کرده اید و اون این بوده خواستید با زور زنانه که آن را اشتباهآ قلدری فرض کرده اید خودتون رو و قدرتتون رو به او اثبات کنید. مسایلی که مطرح کردید خیلی راحت و با ملایمت هم می شد ازش نتیجه دلخواه رو گرفت. من نظرم این هست که شما به غرور مردانه همسرتون زخم زدین و برای ادامه رابطه بهتره این زخمو با مهربانی مرهم بگذارین. با احیای مجدد استقلال و قدرت مردانه ایشون
    اما یک طرف دیگر این قضیه این قسمت از حرف شماست:
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohat
    در مورد علاقه باید بگویم که مهارش کاملا دست خودم است. اما ادامه زندگی بعنوان یک مطلقه بین اقوام و خصوصا محیط کار برایم بسیار طاقت فرسا خواهد بود. اگر فقط خودم بودم با او زندگی نمی کردم.
    با توجه به نوع احساس شما من به شخصه صلاح نمی دونم این رابطه تجدید بشه چون شما شخصاً علاقه ای به ادامه ندارین و صرفاً به خاطر فشار دوستان و اقوام می خواین رابطه رو حفظ کنین. در حالیکه این رابطه اصلاً به نفع شما نیست و نمی تونه پایدار باشه. موفق باشین.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 خرداد 87 [ 12:29]
    سطح
    37
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

RE: آیا باید جدا بشوم؟!

عزیزم من 4 ماه است ازدواج کرده ام .قبل از ازدواج در دوران عقد من با شوهرم مشکلاتی داشتم که بعد از ازدواج تشدید شد یعنی نباید فکر کنید که الان که این مشکلات را دارید فردا حل خواهد شد خیر. اتفاقا بدتر هم خواهد شد.از کجا معلوم شوهرتان بعد از عروسی باز هم به دلائل واهی شما را ول نکند و برود آنوقت دیگر تحملش به این آسانی ها نخواهد بود گلم .ممکن است بعضی های بگویند نگاه من به زندگی منفی است نه اینطور نیست اگر شما دوران عقدتان را به این راحتی به او باج داده اید مطمئن باشید که او توقعاتش بیشتر خواهد بود.نباید اجازه می دادید کارهایی را که مربوط به اوست پدر و برادرت به دوش بکشند.اصولا آقایان اینطوری هستند که مثلا اگر کسی کارها و مسئولیت هایشان را به طور موقتی انجام دهد این می شود عادت و یک وظیفه برای شما مطمئن باشید اگر طاقت ندارید که بعد از ازدواج او از شما درخواست پول کند و خرجی نداشته باشد که به شما بدهد به هیچ وجه نمی توانیدکوتاه بیایید آنوقت مجبور خواهید بود به خاطر اینکه زیر یک سقف رفته اید به هر خواسته او جواب مثبت بدهید از ابتدا خود را ضعیف جلوه داده اید به همین خاطر هم او شما را شناخته و دارد با این روش به شما ضربه روحی وارد می کند قوی باشید محکم به خانواده اتان اجازه وارد شدن به مسئله را بدهید نترسید به هر حال او باید بداند که شما به این راحتی ها تسلیم خواسته های او نمی شوید قبل از عروسی خودتان را ثابت کنید اصلا به او بگویید حاضرید با شرط هایی که برایش می گذارید با او عروسی کنید تکلیفتان را هر چه زودتر روشن کنید نگذارید او به این اندازه روی شما تسلط پیدا کند عزیزم موفق باشی
    ببخشید یک کم تند رفتم (نسترن)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)