بله.ممکنه حرف شما درست باشد.ممکنه خانم از ترس قصاص و ... خودش را کنترل کند.ولی :اینطور قضاوت کردن درست نیست.شاید اگر ازدواج می کردن خانم به تعهدش پابند می موند.الآن که با یکی دیگه رفته
چون تعهدی نداشته.
آیا خوشبخت می شدند؟
یعنی حتی 1 درصد احتمال می دید که نگه داشتن یک خانم غیر متعهد با زور ترس از سنگسار و اعدام در زندگی خوشبختی بیاورد؟
من که فکر نمی کنم
ولی به هر حال نظرات در رابطه با دوست شدن و دوست نشدن قبل از ازدواج هر دو مطرحه و هر دو گروه دلایل محکم خودشان را دارند.گمان کنم کارشناس هم در اینجا معتقد باشند که دوستی قبل از ازدواج صحیح نیست.
ولی یک نکته خیلی مهم وجود دارد.در خیلی جاهای دنیا دوست می شوند و در خیلی جا ها دوست نمی شوند.اگر بخواهیم درست نگاه کنیم این به ایدئولوژی افراد بستگی دارد
از ابتدا تا حال ایدئولوژی های بسیاری در این موارد مطرح شده.از فروید گرفته تا ...
ولی این جمله چقدر زیباست
من هیچ نمی دانم!
این جمله مال تمام اون هاییست که به خود اجازه ی دادن ایدئولوژی برای تمام افراد دنیا را داده اند
گروهی برای پشتیبانی از ایدئولوژی خود را به دین خدا می چسبانند
حال یک سوال
اگر شخصی قبل از ازدواج به صورت موقت صیغه کند تا فرد مقابل را بشناسد و سپس ازدواج کند آن وقت چه؟
می بینید دین اسلام چقدر خوب انعطاف پذیری نشون می ده.چون دین کار خداست و بدون اشکال است
این ما آدم ها هستیم که اشتباه می کنیم نه خدا
خداوند این را واگذار کرده به ما تا انتخاب کنیم.یعنی همان امری که به خاطرش این جهان به وجود آمده
پس بهترین کاری که می توان کرد این است که به نظرات هم احترام بگذاریم.واقعیت هم این است که هیچ کدام از این دو روش کامل و بدون نقص نیستند.چراکه دین نیستند و صرفا ایدئولوژی هستند
گاهی بسته به شرایط این و گاهی آن یکی پاسخ بهتری می دهد که بسته به موقع سنجی افراد دارد
با تشکر از توجه شما![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)