سلام آقا رامین
تاپیک شما باعث شد بیام حرفی بزنم(آخه چند وقته با دوستان خداحافظی کردم)
آقا رامین!
با توجه به گفته های خودت من به یه نتیجه ای رسیدم.شایدم اشتباه باشه اما ...
شما قبل از ازدواج برای خانمت گواهی سلامت پزشکی نگرفتی تا مشخص بشه ایشون قبلا رابطه ای داشته یا خیر ؟
یا گواهی گرفتید اما نشون نداد(به دلایلی از جمله ترمیم یا کم خونی یا ...)
اینو گفتم چون
1- شما تا زمانیکه همسرت خودش قضیه رو بهت نگففته بود نمی دونستی!
2- شاید خانمت در گذشته بهت دروغ نگفته بلکه حالا داره دروغ میگه!! منظورم اینه چون به اصرار بزرگترها و نه با عشق باهات ازدواج کرده و تو زندگی باهات هنوز دچار تردید و بی میلی هست و از گذشته اش هم باهات حرف زده و ...هنوز فکرش پیش خواستگار قبلیشه و میخواد به هر بهانه ای شده حتی پیش کشیدن عفت خودش و چنین رابطه ای اون هم بدون عقد دائم یا حتی موقت (به گفته خودت) از تو جدا بشه و به اون برسه واسه همین الان داره دروغ میگه.
3- خواستگار قبلیش هم داره از خانمش جدا میشه...تصمیم این دو نفر بطور همزمان(البته همسر شما فعلا تردیدش رو بیان کرده طبق گفته خودت) و ناسازگاری اون مرد با همسرش و صحبتهای خانمش با خانم شما هم میتونه نشونه تلاش بسیار زیاد دوطرفه و مجدانه برای رسیدن به هم باشه.
4- اینم که میگه از اون طرف بیزاره و میخواد زندگیشو با تو ادامه بده باز برای اینه که تو رو بیشتر تو سردرگمی بذاره و تو هم دچار تردید بشی و خلاصه خسته بشی و رهاش کنی
این مطالبی که گفتم باعث شد فکر کنم ممکنه همسرت الان داره دروغ میگه و رابطه ای در کار نبوده و اینو فقط به خاطر اینکه شما ازش متنفر بشید و طلاقش بدی و اون هم پیش خانوادش مقصر طلاق شناخته نشه، گفته!
در ضمن گفتن همچین امر مهمی به دروغ خیلی جرات و جسارت میخواد و هرکسی همچین کاری نمیکنه مگر اینکه به رازی داری مخاطب ایمان و اطمینان 100 % داشته باشه!منظورم اینه که همسرت تو این مدت طوری تو رو شناخته که مطمئن شده اگر هم جدا بشید شما به خاطر حفظ آبروی اون این مسئله رو به کسی حتی توی دادگاه نمیگید و بهانه دیگه ای مثلا عدم تفاهم و طلاق توافقی براش پیدا میکنید!
در نهایت به این نکته مهم توجه داشته باش که :
اگه واقعا نمیتونی در صورت صحت صحبتهای همسرت رابطه قبلیش رو نادیده بگیری و ببخشی طوری که دیگه هیچوقت ازش حرف نزنی، جدایی الان خیلی بهتر از جدایی چند سال دیگه و تولد فرزنده.
تصمیم گیرنده شما هستی اما قبل از هر تصمیمی سعی کن تمام تلاشتو بکنی تا بهترین تصمیم رو بگیری نه ساده ترین تصمیم رو!
موفق باشید

)
علاقه مندی ها (Bookmarks)