باران و فريد محترم
اين نسخه ها شايد به نظر شما واحد بيايد . اما به واقع اينگونه نيست و ظرافتهايي دارد كه شايد نياز به يك نگاه تيزبين و....داشته باشد تا اين ظرافتها را از نظر دور نگاه ندارد .
بحث مهارت و آگاهي بحث من در بياري نيست . من و شما براي ارتباطات اجتماعي و خانوادگي و شغلي و ...نياز به يك سري آگاهي داريم و متعاقبابايد اين آگاهي ها را به فعل مهارت تبديل كنيم اما چقدرش مي شود بخث توانايي و توانايي شگفت انگيز انسان علي رغم تفاوتها تا بي نهايت جا دارد براي حركت و تلاش .
مسير رشد انسان حتي در روابط ساده زندگي نيازمند اين سه مقوله است .
حال شما يا هر فردي نسبت به اين سه مقوله مشكل دارد جاي بحث دارد .
در مدارس و دانشگاه ها نسخه ي واحد 2+2=4 بارها و بارها و سالها و سالها درس داده مي شود اما به واقع هر يك از ما در مسير زندگي به چه نوعي از اين مباحث استفاده مي كنيم و يا بر حسب نياز از آنها استفاده مي كنيم و يا مرتبط به شاخه هاي ديگر مي شويم و در مسيري همين دانسته ها را رشد مي دهيم و....كه در اين مراحل نسبت به اهداف و وسعت و گسترش و بزرگي ارمان و آرزوها نوع و ميزان و راه تلاش كردن و مسير با هم تفاوت پيدا مي كند و....
مگر يك رابطه ي خانوادگي و زناشويي نيازمند چندمبحث است ؟! وقتي من و شما ندانيم كه در ابتدا يك رابطه سالم نيازمند چه آگاهي ها و مهارت هايي هستيم در بكار گيري از توانايي و به همان نسبت واكنش هاي دريافتي دچار اختلال و مشكل مي شويم و بازتابش مي شود همين تنش ها و درگيري هاي ذهني و حتي گره هاي رابطه اي و....
دوست نازنين هر چند كه از مسير بحث و مشكل فريد قدري دور شديم اما اين توضيح لازم بود .

علاقه مندی ها (Bookmarks)