به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 بهمن 90 [ 15:36]
    سطح
    28
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    79

تشکرشده 79 در 42 پست

Array

مشکل من با خانواده در ظاهر همسر آینده ... !!!

سلام.

خانواده من کلا مذهبی هستند ولی من یه خورده با خانواده فرق میکنه و یه خورده از اونا تو بعضی چیزا فرق دارم ولی خودمم اگر در ظاهر مذهبی نباشم تو مسائل دینی مثل نماز و روزه محرم و نامحرم اعتقاد دارم و پایبندم ...

حالا موضوع اصلی ... من 23 سال دارم و کم کم به قول خودشون وقت ازدواج منه با شرایطی که دارم ... اینبار مثل همیشه گفتند دیگه میخوایم زنت بدیم بزار تحقیقات تموم بشه واسه اونی که ما انتخاب کردی یه خانوم خوب مذهبی و چادری ... ایندفعه برخلاف همیشه امدم جلوشون واسادم و گفتم من زن چادری نمیخوام بیخودی دنبال این و اون نرید .. من تیپم طوریه که دوست دارم یکی مثل خودم باشه نه چادری ...طرفی که مانتویی باشه ولی نه از اون کوتا تنگاش با 5 کیلو آرایش نه .. یکی که خیلی عادی و عرف جامعه باشه و ......

اینا پدر و مادر کوتاه امدن بعدش مگه تفریبا 2 ساعت با هم بحث کردیم و اون میگفتند که تو فامیل کسی غیر چادری نیست و ما هم عروس غیر چادری نمیخوایم و اگه تو یکی اونجوری انتخاب کنی و فقط وظیفه ی فرزند والدینی رو انجام میدیم و تمام ..... !!

دوستان با توجه که من فردی رو انتخاب کردم تو یه چند ماه هست و قسط داشتم به خانواده بگم و رسمی کنم با شنیدن این حرف ها شکه شدم و اصلا الان نمیدونم چیکار کنم ...؟؟!!

طرف من خانوادش از نظر مذهبی چند پله پایین تر هستند ... مثلا مادرش چادری هست ولی پدرش زیاد فرد مذهبی نیست ولی نماز اینا میخونن ... و خود دختره و خواهرش اینا چادری نیستند و ....

حالا من موندم با خانوادم که اینقدر سر چادری بودن و نبودن عروسشون حساسن و میگن حتما باید چادری باشه چیکار کنم ؟؟ چون خودم دوست ندارم باشه ... ولی اونا میگن تو اشتباه میکنی و گمراه شدی و از خانواده و اعتقاداتشون دور ....

موندم با طرف سر همین قضیه بهم بزنم یا راه حلی هست ... چون دوست ندارم پدرم و مادرم به زور تن به این ازدوارج دوست دارم منطقی قبول کنن و کنار بیان با این موضوع که دید من با دید اونا فرق میکنه و ....

2. 2 کاربر از پست مفید reza_ss تشکرکرده اند .

reza_ss (شنبه 11 تیر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)