tell me دوست گلم
نميدونم ولي به نظر من تجسس و شك تو زندگي گذشته ديگران خيلي نتيجه بخش نيست ببين تحقيق واسه ازدواج دقت تامل تفكر همه و همه لازم ولي شك اصلا" خوب نيست
تو ميتوني خيلي با ظرافت وضعيت فعلي ايمانشو در نظر بگيري مثلا" دقيق باشي نماز ميخونه به نحوه نگاه كردنش و حرف زدنش با ديگران وقتي فكر ميكنه حواست نيست و .... دقيق شي و بسنجيش حالا اگه همه اينا خوب بود حالا فرضا" تو گذشتش يه رابطه اي هم داشته خوب ادمه و جايز الخطا البته لطفا" برداشت اشتباه از حرفم نكني منظورم پسرهايي نيستن كه عين ادامس دختر تعويض ميكردنا !!!!! بعدم اينهمه ترس و نگراني شما بعد ازدواج ميتونه شروع بيماري شك و دودلي باشه
راجع به سوالات و ريز شدنت به مسايل نميخوام نا اميدت كنم منم هم سن و سال شما كه بودم ازدواج كردم خيليم دقيق بودم همسرم ازم نزديك 400 تا سوال پرسيد واسه انتخابش و .... ولي خواهر گلم ادما تو شرايط مختلف رفتارهاي مختلف دارن ببين شما الان تو نقش دختر خانواده در مقابل پدرت يه عكس العملي داري ولي تو نقش همسر شك نكن عكس العملت متفاوت ميشه حالا يا بهتر يا بدتر خيلي به اين سوال ها و جواب هات دل نبند طرفت بهت راست ميگه ولي اون بنده خدا تو نقش شوهر كه تاحالا نبوده بدون عكسالعملش چه جوري خواهد بود شمام همينطور بهتره به رفتارهاي پايه ايش بيشتر دقيق شي و عكسالعمل هاش تو موقعيت هاي واقعي وگرنه بعد از اينكه وارد زندگي شدي از خيلي چيزا شوك ميشي پس باور كن زندگي 2 2 تا 4 تا نيست و مهارت هارو سعي كن ياد بگيري با توجه به سن هردوتون مخصوصا" همسرت فكر كنم بايد خيلي خيلي مهارت ياد بگيري چون هنوز احساساتش پايدار نيست و .... و تو از لحاظ سطح عاطفي و عقلي جلوتري پس بدون و اماده باش واسه يكسري بازي ها
یه وقتایی اصلا دلم نمی خواد ازدواج کنم
اما تو این خانواده هم تحمل ندارم بمونم
ازين حرفت خيلي خيلي نگران شدم خواهر گلم ترس خيلي منطقيه منم نگران بودم دلهره داشتم ولي بايد بياي تو دل بازي البته با مهارت با سياست با امادگي بايد بياي كه كامل شي نه واسه فرار و ازادي و استقلال كه اگه اينجوريه لحظه اي شك نكن كه از چاله در مياي مي افتي تو چاه
من فكر ميكنم يكم بايد رو خودت كار كني هنوز تكليفت با خودت روشن نيست؟
مشكلت دقيقا" تو خونه چيه؟

چندین و چند بار گفتم که بخاطر شرایطم تو خونه دلم نمی خواد فرار کنم و ازدواج ناموفقی داشته باشم

البتها گر یه خانم دسته
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)