ببین سارا خانم شما همش میگی من برام شغلش ارزش داره و حس میکنی که خوبه شغلش ولی در کل نظرت این نیست به گمانم. راستش تکلیفت ا خودت معلوم نیست تو دوراهی هستی . به جز فکر کردن در مورد خودت و اون و این که ببنی ایا می تونی با اون کنار بیایی یا نه فکر نمیکنم راه دیگه ای داشته باشی.
خوب بشین با خودت فکر کن و ببین که تو از همسر ایندت چی می خواهی و اونها رو روی کاغذ بیار و برای خودت اولویت بندی کن ببین کار و نوعش برای تو تو کدوم الویت قرار میگیره . بعد بررسی کن ببین واقعا ارزشش رو داره که خودت رو در گیر فکر کردن به مسئله ای بکنی که اینقد به نظرم پیش پا افتاده اس .

......) ولي به نظرم اين مسئله براي شما جدي هست و هميشه فكرتون رو مشغول خواهد كرد و در مجموع اين شخص ايده آل شما نيست،چون شغل آدم چيزي نيست كه هر روز عوضش كنه ...نميدونم،شايد با اين اوصاف بهتر باشه كلا بيخيال شين ، ولي همونطور كه دوستان گفتن ،هيچكس نميتونه واسه شما تصميم نهايي رو بگيره،و فقط خودتون بايد حرف آخر رو بزنيد..
همش بهانه برای اینکه من ایشون را نپذیرم منم تو این بین فقط می رفتم مطالعه می کردم از کارشناسان و مشاوره های شماو مشاور ازدواج کمک گرفتم همه گفتن اینا مشکل خاصی نیست و دلیل نمیشه که جواب منفی بدهم ، آمدم اینجا تا شما دوستان اعتقاداتمو محکم تر کنید بهم بگید که طرز تفکرم اشتباه نیست که همه این کار را کردید 

علاقه مندی ها (Bookmarks)