RE: چند سال ديگه منتظرت بمونم ؟ آيا ميتونم ؟

نوشته اصلی توسط
نيكتا
حامد خان حرف ما از اول ازدواج بود تا الانم لحظه اي فك نكردم اون دوست پسرمه
يه چيزيو ميدونين اگر ازش جدا شم از لحاظ روحي بيوه هستم نه يه دوست دختر كه دوست پسرش تركش كرده
ميخوام همين كارو بكنم بهش مهلت بدم امروز باهاش صحبت ميكنم
تا مهر فرصت اونه و اميد من براي زندگي
اما بعد از مهر فقط فرصت منه براي بلند شدن و خدا ميدونه چطور به آتيش كشيده ميشم
الان سه روزه دو كيلو وزن كم كردم
فقط قسمت مشكلش مادر پدرمن
خدايا چطور به مادرم بگم از درون داغون ميشه چقدر به خواستگارام جواب رد داد و گفت دلشونو نشكن
گفت پشيمون ميشي و شدم
نيكتا خانوم شما خودت و ايشون را زن و شوهر ميدوني طبق گقته ات كه گفتي در صورت سر نگرفتن اين ازدواج شما بيوه هستي
ولي من ميگم شما بيوه نيستي فقط با يه خواستگار به توافق نرسيدي و بايد سعي كني فراموش كني و خودتا بازسازي كني و برا يه زندگي واقعي اماده بشي
(البته با يه سري اشتباهات اين رابطه خيلي بيش از حد طول كشيده ولي نميشه گفت شما بيوه هستي ،اين حرف بيخوديه)
در ضمن گفتي :"فقط قسمت مشكلش مادر پدرمن"
اتفاقا به نظر من اسون ترين قسمتش پدر مادرتون هستن و سخت ترين مشكل خودتون
اونا فقط خوشبختي شما را ميخواهند واين كه گفتن الكي خواستگار رد نكن هم از سر دلسوزي بوده
وحالا هم اگه بفهمن كه شما ميخواي رابطه را تموم كني و شروع كني براي يه زندگي نو خيلي هم خوشحال ميشن و همه جوره كمكتون ميكنن
شما فكر كنم 26سالتونه و خوب برا ازدواجتون هم دير نشده و وقت داري هنوز
پس زودتر تكليف خودت را با خودت معلوم كن، به هيچ وجه از اون اقا ازدواج را گدايي نكن
اين كه بهش گفتي فقط با من ازدواج كن و بعدش تو يه مرد ازاد باش خيلي بده بعدا ممكنه همه اينها تو زندگيت بر عليه ات استفاده بشه و بابتش سركوفت بخوري كه اره تو عاشق من بودي هي دنبال من مي اومدي و ازم ميخواستي كه باهات ازدواج كنم
پس خواهر خوبم
نقشت را از كسي كه التماس ميكنه برا ازدواج به كسي كه ميان خواستگاريش و اونه كه قبول ميكنه يا رد ميكنه و بايد نازش خريده بشه تغيير بده
مهلتي را كه گفتي بده ، و به هيچ وجه هم تمديدش نكن
در اين مدت هم ارتباطتت را باهاش قطع كن تا اگه خواستگاري صورت نگرفت كمتر اذيت بشي
در ضمن تو اين مدت شديدا خودت را سرگرم كن
لباسها در آب کوتاه میشوند و برنج ها دراز. در درازای زندگی برنج باش و در پهنای آن، لباس.
واگر عمق این پند را نفهمیدی, بدان که تنها نیستی!
علاقه مندی ها (Bookmarks)