[align=justify]پروانه میخوام چند تا کلمه باهات صحبت کنم5 ماهه بس نیست؟؟
دیگه نمی تونم ،روز به روز امیدم به زندگیم کمتر میشه. نمی خوام دیگه بلاتکلیف بمونم. فقط دنبال اینم که بدونم آیا ته دلش یه ذره هم بهم علاقه داره و می خواد باهام زندگی کنه یا نه. اگه آره حاضرم همه جوره کوتاه بیام و اگر نه می خوام دیگه تمومش کنم.
ببین دختر خوب شما تخته گاز داری میری و هر تصمیمی میگیری مبناشو احساس گذاشتی! میگی میخوام زندگی کنم اگه بهم علاقه داشته باشه ، یا نمیخوام جدا بشم چون دوستش دارم!
خانوم خانوما، دو نفر ممکنه هزارتا عاشق هم باشن اما آیا هیچوقت با هم دعوا نمیکنن؟ یعنی دو نفر که همدیگه رو دوست دارن هیچوقت پیش نمیاد حرفی بهم بزنن که دلخوری بشه؟ یا از هم برنجن؟ قطعا اینطوری نیست!
دو نفر ممکنه خیلیم همو دوست داشته باشن اما با هم دعوا هم بکنن، یه چیز عادیه. دلیل نمیشه که بگی چون شوهرم مثلا بهم فلان حرفو زد یا بخاطر یه سری رفتارای اشتباه که جفتتون داشتین، چند ماهی ارتباطشو باهام قطع کرده پس دیگه دوستم نداره!
البته اونم در مقابل رفتارای شما عکس العمل غلط زیاد داشته، اما خب اونم مثل خودت تا حدودی توی مهارتهای ارتباطی زناشویی مشکل داره اما به اونم حق بده اشتباه کنه، اونم آدمه!
یه موضوع دیگه اینکه سعی کن اونو به چوب خانواده ش نزنی! خانواده ش هر رفتار اشتباهیم داشتن حق داری از دست خانواده ش ناراحت باشی اما انصاف نیست شوهرتو بخاطر رفتار خانواده ش تنبیه کنی یا باهاش قهرکنی! توی همه خانواده ها از این مسائل هست، بالاخره یکم گذشت و صبوری هم لازمه.
و سعی کن از این به بعد پای خانواده هارو برای حل مشکلات رفتاری خودتون پیش نکشی. اینجوری که دارین پیش میرین، یه رفتار غلط اون میکنه یه رفتار غلط شما بعدش هردو با خانواده ها لشکر کشی میکنید میرید به جنگ هم!
خانوم خوشکل برای زندگی که نمیجنگن، برای زندگی تلاش میکنن!
اینجوری مفهوم قشنگ زندگی مشترک تبدیل میشه یه یه مفهوم خشن دو دو تا چهارتا...!!!
فعلا هم به نقفه و اعمال فشار از راه های قانونی فکرنکن چون هنوز میتونید زندگیتونو سروسامون بدین!
مطلب بعدی اینکه چرا به شوهرت التماس میکنی!؟ این زندگی جفتتونه، درست شدنش هم به نفع شماست هم اون! پس بجای اینکه اس ام اس بدی التماس و خواهش و گریه یا تهدید و بی محلی کنی، مثه یه خانوم گل یه اس ام اس بهش بده بگو اگه موافقی با کمک هم زندگیمونو درست کنیم، اشتباهاتمونو ازبین ببریم، من آماده ام و منتظر جوابت هستم...قربانت پروانــــــه
زیادم عشقولانه ش نکن فعلا
اگر خواست بحث شرط و شروط های گذشته رو پیش بکشه و گفت من فقط درصورتیکه شرط مهریه و اینا رو قبول کنی حاضرم، بگو فعلا نمیخوام راجع به مسائل مالی و حقوقی حرف بزنیم فکرمیکنم خودمون از همه چی مهمتریم. فقط میخوام راجع به اشتباهات خودمونو زندگیمون حرف بزنیم و سعی کنیم درستش کنیم، نه 20 تا سکه مهریه و نه 1000 تا هیچکدوم مارو به خوشبختی نزدیک نمیکنه. چاره حل مشکل ما توی تغییر بعضی از رفتارهامونه، نظرت چیه؟
درضمن سعی کن خونسرد باشی و به خودت مسلط باشی و از کوره درنری
زیادم روی مسائل و حرفای گذشته زوم نکن فقط روی رفتارهای اشتباهتون تمرکز کنید و خواسته های معقول از هم داشته باشین. اونم الان به اندازه تو ناراحته و اونم ممکنه توی ناراحتی رفتارای اشتباه بکنه، اما به خودت بگو فعلا ظرفیت دلخوریم تکمیله، دلخوری تازه، ممنوع، و هر رفتار ناراحت کننده ای هم کرد تو با آرامش و خونسردی رفتار کن و سعی کن با زبون مهربونی به آرامش دعوتش کنی...
مطمئنم سعی میکنی حتما.......مگه نه؟[/align]

[/align]

علاقه مندی ها (Bookmarks)