به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 59
    عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مرداد 91 [ 19:56]
    سطح
    17
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    217

تشکرشده 219 در 79 پست

Array

RE: چگونه فراموش کنم لطفا راهنمایی کنید

سلام ستوده جون
    خوبی؟معلومه که زیاد خوب نیستی گلم
    اشکال نداره طبیعی این احساساتت ،نگران نباش
    قوی باش
    بزرگ شو
    خودتو دوست داشته باش گلم
    خودتو سرگرم کن به کارایی که دوست داری
    پاشو یه سر برو بیرون البته تنهایی برو پارکی ،سینمایی،باسه خودت بگرد یه کم به خودت فکر کن ببین ستوده ای که قبلا انقدر بزرگ فکر میکرد چی شده که انقدر ضعیف شده ؟

2. 6 کاربر از پست مفید مریم و بابا لنگ دراز تشکرکرده اند .

مریم و بابا لنگ دراز (شنبه 22 بهمن 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 10 اسفند 90 [ 23:00]
    سطح
    15
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    138

تشکرشده 129 در 37 پست

Array

سلام گلم
    چرا اینقد خودت رو اذیت می کنی می دونم فکر می کنی با احساسات بازی شده اما می دونی این مسایل همیشه باعث رشد ادم می شه وتا بوده همین بوده
    دوست داری برگردی عقب و همه چی رو اونطور که دوست داری پیش ببری نه دیگه نمی شه ولی عوضش جلو پات هزارتا راهه که خودتو رو از این زندان رها کنی
    تو نیمه خالی لیوان رو می بینی پس نیمه پر لیوان چی؟
    اگر دیرتر می فهمیدی چی؟ اگه علاوه بر احساست با جسمتم بازی می کرد و می رفت چی؟
    و اگرهای زیاد دیگه
    خدا رو شکر کن و مطمین باش اون کسی که واقعا دوستت داره واسه نگه داشتنت به دروغ متوسل نمی شه!!
    بخند عزیزم دنیا بخاطر گریه تو از حرکت باز نمی ایسته
    بعدها که بزرگتر شدی وقتی برمی گردی و خاطراتت رو مرور می کنی با خودت می گی چقدر الکی این روزا رو غصه خوردی اصلا ارزشش رو نداشت و حتی ته دلت به خودت می خندی
    بخند به روی دنیا دنیا به روت بخنده

خود را ببخش تا زندگيت تباه نشود! و اين رابدان كه فقط انسان مرده اشتباه نميكند

4. 5 کاربر از پست مفید behesht تشکرکرده اند .

behesht (شنبه 22 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 15 اردیبهشت 91 [ 15:42]
    سطح
    17
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 72
    دستاوردها:
    تشکرها
    44

تشکرشده 46 در 22 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط behesht
    سلام گلم
    چرا اینقد خودت رو اذیت می کنی می دونم فکر می کنی با احساسات بازی شده اما می دونی این مسایل همیشه باعث رشد ادم می شه وتا بوده همین بوده
    دوست داری برگردی عقب و همه چی رو اونطور که دوست داری پیش ببری نه دیگه نمی شه ولی عوضش جلو پات هزارتا راهه که خودتو رو از این زندان رها کنی
    تو نیمه خالی لیوان رو می بینی پس نیمه پر لیوان چی؟
    اگر دیرتر می فهمیدی چی؟ اگه علاوه بر احساست با جسمتم بازی می کرد و می رفت چی؟
    و اگرهای زیاد دیگه
    خدا رو شکر کن و مطمین باش اون کسی که واقعا دوستت داره واسه نگه داشتنت به دروغ متوسل نمی شه!!
    بخند عزیزم دنیا بخاطر گریه تو از حرکت باز نمی ایسته
    بعدها که بزرگتر شدی وقتی برمی گردی و خاطراتت رو مرور می کنی با خودت می گی چقدر الکی این روزا رو غصه خوردی اصلا ارزشش رو نداشت و حتی ته دلت به خودت می خندی
    بخند به روی دنیا دنیا به روت بخنده

خود را ببخش تا زندگيت تباه نشود! و اين رابدان كه فقط انسان مرده اشتباه نميكند

اخه چه طوری می تونم فراموشش کنم خودش رو نمی بینم اما حرفهاش که هنوز تو یادمه فیلم میبینم یادش می افتم مهمونی میرم یادش می افتم کتاب میخوانم.... باید چه کار کنم که فراموشش کنم چه قدر قرص بخورم بخوابم هر چیز این زندگی لعنتی من رو یاد اون میندازه...

خیلی سعی می کنم بهش فکر نکنم اما نمیشه من ادمی نبودم که با ده تا پسر دوست بوده باشم بگم خوب اینم مثل ده تای دیگه.... تا حالا با هیچ کس اینجوری نبودم هیچ کس رو اینجوری دوست نداشتم منم ادمم اصلا چرا باید همه جا نقش بازی کنم که خوبم ؟؟!!توی خونه توی سرکار نقش بازی می کنم که خوبم چرا باید توی این سایت هم نقش بازی کنم که خوبم نه من خوب نیستم همه تلاشم رو می کنم اما بی نتیجه است

من از کجا میدونستم که اینجوری میشه ما ادمیم داریم توی همین جامعه زندگی می کنم این اواخر عروسی نرفتم که توش عروس داماد با هم دوست نبوده باشم چه طور واسه اونا خوبه اما واسه من .... اگه بده چرا فقط واسه من بد بود چرااااااااااا؟؟؟ اینهمه ادم همینجوری باهم اشنا شدن ازدواج کردند خوشبختن فقط من اینقدر بدبخت ام که باید گیره یه ادم پست از خدا بی خبر بی افتم که زندگیم رو از اونی که بود بیشتر به نابودی بکشه....

فقط با مرگه که کاملا فراموشش می کنم اگه بمیرم دیگه نمی تونم به کسی فکر کنم

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 10 اسفند 90 [ 23:00]
    سطح
    15
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    تشکرها
    138

تشکرشده 129 در 37 پست

Array

این چه حرفیه عزیزم تو هنوز خیلی فرصتهای دیگه داری
    فقط تو نیستی که چوب این اشتباهات رو می خوری خیلی ها این وضعیترو داشتن تو همین سایت نگاه کن خیلیا بدتر از تو وجود دارن
    بعدشم فکر می کنی مرگ تو چی رو درست می کنه هیچی
    ما ادما بیشتر وقتها در حال پس دادن امتحانیم و اینم می دونی که خدای بنده های خوبشو رو بیشتر ازمایش می کنه
    الان فکر می کنی من خیلی بی غصه و بی دردم و نفسم از جا گرم بلند میشه
    نه من هم خیلی مشکلات داشتم و دارم خیلی دردها کشیدم و الانم تحمل این همه درد خارج از ظرفیتمه... منم اون زمان فکر می کردم فقط مرگ می تونه راحتم کنه حتی اقدامم کردم ولی خوشبختانه موفق نشدم
    می خوای با این حرفها و کارات چی رو ثابت کنی که ضعیفی که تحمل نامردی یه نامرد رو نداری... عزیزم بخدا اینا هیچی نیست که تو بخوای به این زودی جا بزنی
    توهم روزی ازدواج می کنی ولی با کسی که لیاقتت رو داشته باشه
    اگه خدا رو قبول داشته باشی می دونی تو هر کاریش حکمتی نهفته بعدها برمی گردی بخدا می گی خدایا خیلی ازت ممنونم که اون رابطه رو تموم کردی
    ببین یکم گوش کن خدا صدات می زنه می گه نا امید نباش این تمرین صبره
    من همه این را گزروندنم بهت اطمینان می دم خیلی زود به بهترینا می رسی فقط صبر کن و شکر کن شکر کن

7. 7 کاربر از پست مفید behesht تشکرکرده اند .

behesht (شنبه 22 بهمن 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مرداد 91 [ 19:56]
    سطح
    17
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    تشکرها
    217

تشکرشده 219 در 79 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط behesht
    این چه حرفیه عزیزم تو هنوز خیلی فرصتهای دیگه داری
    فقط تو نیستی که چوب این اشتباهات رو می خوری خیلی ها این وضعیترو داشتن تو همین سایت نگاه کن خیلیا بدتر از تو وجود دارن
    بعدشم فکر می کنی مرگ تو چی رو درست می کنه هیچی
    ما ادما بیشتر وقتها در حال پس دادن امتحانیم و اینم می دونی که خدای بنده های خوبشو رو بیشتر ازمایش می کنه
    الان فکر می کنی من خیلی بی غصه و بی دردم و نفسم از جا گرم بلند میشه
    نه من هم خیلی مشکلات داشتم و دارم خیلی دردها کشیدم و الانم تحمل این همه درد خارج از ظرفیتمه... منم اون زمان فکر می کردم فقط مرگ می تونه راحتم کنه حتی اقدامم کردم ولی خوشبختانه موفق نشدم
    می خوای با این حرفها و کارات چی رو ثابت کنی که ضعیفی که تحمل نامردی یه نامرد رو نداری... عزیزم بخدا اینا هیچی نیست که تو بخوای به این زودی جا بزنی
    توهم روزی ازدواج می کنی ولی با کسی که لیاقتت رو داشته باشه
    اگه خدا رو قبول داشته باشی می دونی تو هر کاریش حکمتی نهفته بعدها برمی گردی بخدا می گی خدایا خیلی ازت ممنونم که اون رابطه رو تموم کردی
    ببین یکم گوش کن خدا صدات می زنه می گه نا امید نباش این تمرین صبره
    من همه این را گزروندنم بهت اطمینان می دم خیلی زود به بهترینا می رسی فقط صبر کن و شکر کن شکر کن

9. 2 کاربر از پست مفید مریم و بابا لنگ دراز تشکرکرده اند .

مریم و بابا لنگ دراز (شنبه 22 بهمن 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 29 اردیبهشت 91 [ 00:18]
    سطح
    17
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    تشکرها
    132

تشکرشده 132 در 64 پست

Array

سلام مجدد به خواهر گرامی،

من درکت میکنم،من بخاطر یه رابطه یه هفته ای-که تاپیکشم زدم دقیقا" تاریخ عضویتم،تا یکی دو هفته پیش به شدت فکرم مشغول بود ...هنوزم گاهی یادم میاد حرصم میگیره...!به خودم میگم من که قصدم ازدواج داشتم یه جورایی هم غیر مستقیم بهش گفتم،پس چرا اینجوری کرد؟شاید مشکل از من بوده؟

با این حال خدا خدا میکنم دیگه با من تماس نگیره، و خدا رو شکر میکنم این ترم از اون دانشگاه به یه دانشگاه دیگه مهمان گرفتم و گرنه هر روز باید عذاب میکشیدم و بدیش اینه که نمیتونستم جار بزنم و خودمو تخلیه کنم و کم کم از داخل میمردم.

در هر حال الان خوبم و بذار یه چیزی رو به شما بگم،هرچی در مقابل فکرش مقاومت کنی بدتر میشه و در این دوران مستعدی برای از چاله به چاه افتادن،چون دنبال یه جایگزین عاطفی میگردی.

سعی کنید به این فک کنید که این ایام میگذره،در واقع عینکتون عوض شده،دنیا همون دنیاست.سعی کن شده با یه چیزی خودتونو تخلیه کنید،چیزی مثل گریه،گریه باعث میشه انسان بتونه سختی هارو پشت سر بذاره،از گوش دادن به انواع آهنگ هم تا مدتی صرف نظر کنید.

من ا... توفیق

11. 2 کاربر از پست مفید mosaferan تشکرکرده اند .

mosaferan (شنبه 22 بهمن 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 04 فروردین 91 [ 11:18]
    سطح
    15
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 118 در 36 پست

Array

سلام.
    من هزاران مشکل دارم با این وجود مشکلات میل شدیدی برای هجوم اوردن به سمت من دارند.
    چرا من؟ایا من لایق زندگی با مشکلات هستم؟
    خیر من لایق پیروز شدن بر مشکلات هستم.
    تا مشکلات را شکست ندهم لیاقت موفقییت نخواهم داشت.
    خدایا چرا من؟

"آرتور اشی" قهرمان افسانه ای تنیس ویمبلدون به خاطر خونِ آلوده ای که در جریان یک عمل جراحی در سال 1983 دریافت کرد، به بیماری ایدز مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. او از سراسر دنیا نامه هایی از طرفدارانش دریافت کرد. یکی از طرفدارانش نوشته بود: چرا خدا تو را برای چنین بیماری انتخاب کرد او در جواب گفت:

در دنیا، 50 میلیون کودک بازی تنیس را آغاز می کنند. 5 میلیون نفر یاد می گیرند که چگونه تنیس بازی کنند. 500 هزار نفر تنیس را در سطح حرفه ای یاد می گیرند. 50 هزار نفر پا به مسابقات می گذارند. 5 هزار نفر سرشناس می شوند. 50 نفر به مسابقات ویمبلدون راه پیدا می کنند، چهار نفر به نیمه نهایی می رسند و دو نفر به فینال... و آن هنگام که جام قهرمانی را روی دستانم گرفته بودم، هرگز نگفتم خدایا چرا من؟ و امرز هم که از این بیماری رنج می کشم، نیز نمی گویم خدایا چرا من؟ خدا همیشه بهترین را برای بندگانش می خواهد. شاید این بیماری که الان در آن گرفتارم از یک وضعیت نامعلوم دیگر خیلی بهتر باشد. اگر حتی خدا این بیماری را برای من برگزیده، شاید مشکل بهتر را برای من برگزید...

13. 5 کاربر از پست مفید دکتر حسابی تشکرکرده اند .

دکتر حسابی (یکشنبه 23 بهمن 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 91 [ 02:52]
    سطح
    14
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    دستاوردها:
    تشکرها
    2
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

عزیزم یه دورانی هست که به هر حال باید سپری بشه . یادت باشه اولین و اخرین نفری نیستی که شکست عشقی خوردی . منم یکی مثل تو سعی کن وقتی یادش می افتی چیزایی رو توی ذهنت بیاری رفتارایی ازش که خوشت نمیومده یا متنفر بودی .مثلا اگر دعوا کردید جمله های بدی که ازش شنیدی . سعی کن به خودت بگی پسرا از جدایی خیلی کمتر از یه دختر ضربه می خورن و زودتر فراموش میکنن کسی که من رو فراموش کرده من چرا به یاش باشم !
    سعی کن با دوست صمیمیت دردل کنی با دوستات بری بیرون . اگر کسی داری که مثل خودت شکست خورده با اون صحبت کنی. بعد با خودت تجسم کنی اگر من باهمچین پسری ازدواج می کردم مثلا ان قدر دروغ گو بود یه عمر زندگیمو خراب می کرد خوب شد زود تر جدا شدیم . سعی کن رفتارای بدش رو تجسم کنی حرفای خوبی هم که زده همرو بزاری به حساب دروغ گویی و خوبی هایی هم که کرده به خاطر نفع و خودخواهی خودش بوده کمک می کنه سریع تر فراموشش کنی.

نقل قول نوشته اصلی توسط samimi
    عزیزم یه دورانی هست که به هر حال باید سپری بشه . یادت باشه اولین و اخرین نفری نیستی که شکست عشقی خوردی . منم یکی مثل تو سعی کن وقتی یادش می افتی چیزایی رو توی ذهنت بیاری رفتارایی ازش که خوشت نمیومده یا متنفر بودی .مثلا اگر دعوا کردید جمله های بدی که ازش شنیدی . سعی کن به خودت بگی پسرا از جدایی خیلی کمتر از یه دختر ضربه می خورن و زودتر فراموش میکنن کسی که من رو فراموش کرده من چرا به یاش باشم !
    سعی کن با دوست صمیمیت دردل کنی با دوستات بری بیرون . اگر کسی داری که مثل خودت شکست خورده با اون صحبت کنی. بعد با خودت تجسم کنی اگر من باهمچین پسری ازدواج می کردم مثلا ان قدر دروغ گو بود یه عمر زندگیمو خراب می کرد خوب شد زود تر جدا شدیم . سعی کن رفتارای بدش رو تجسم کنی حرفای خوبی هم که زده همرو بزاری به حساب دروغ گویی و خوبی هایی هم که کرده به خاطر نفع و خودخواهی خودش بوده کمک می کنه سریع تر فراموشش کنی.
    تو همونی هستی که من میخوام و تو نباشی میمیرم و .
    !!!!! عزیز دلم این جمله ای هست که برای من و خیلی های دیگه که اخر ضریه خوردن اشناست
    نباید فریب این حرفارو خورد.هر کسی فکر میکنه چون ازین جور جمله ها بهش گفنه عشقش با عشق بقیه که ضربه خورن متفاوته و طرف واقعا عاشقه!!!!

15. 2 کاربر از پست مفید samimi تشکرکرده اند .

samimi (یکشنبه 23 بهمن 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 اردیبهشت 91 [ 00:38]
    سطح
    17
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 92
    دستاوردها:
    تشکرها
    52

تشکرشده 52 در 23 پست

Array

متاسفانه در اکثر تاپیکها بعد از طرح مشکلات اولین چیزی که گفته میشه اینه که فراموش کن و بهش فکر نکن و ...
    با اینکه اکثر اعضا و کسانی که مشاوره میدن خودشون درد کشیده هستن ولی آدم احساس میکنه جایی مشکلش رو مطرح کرده که کسی درکش نمیکنه .

دو چیز به شما کمک میکنه تا از این بحران عبور کنید.1-زمان 2-گریه .

اینقدر قرص اعصاب مصرف می کنم که دیگه اثرش رو هم از دست داده
    به جای قرص خوردن و آروم کردن خودتون به صورت مقطعی به خودتون زمان بدید .
    شما وقتی دستتون میسوزه تا وقتی که روش یخ بذارید خوب نمیشه . یخ رو بردارید بعد از چند ثانیه اثر سوزش میاد . اگر تحمل کنید (ممکنه خیلی دردناک باشه) ولی بعد از 5-10 دقیقه دستتون خوب میشه.

مثال دیگه بزنم .یک فرد معتاد با اولین آثار درد میره سراغ مواد .درسته خوب میشه ولی دوباره فردا همین درد میاد سراغش .اینجاس که باید تصمیم بگیره .یا درد کشیدن تا آخر عمر و خوب شدن مقطعی با کشیدن مواد و یا ترک کردن .1-2-3 یا ... ماه درد کشیدن با شدت زیاد ولی رها شدن از درد تا آخر عمر.

این قرصی که شما میخورید حکم همون یخ و ماده ی مخدر رو داره .شما برای اینکه از گریه کردن و درد کشیدن فرار کنید رو به قرص میارید .1 روز حالتون خوبه ولی اثر قرص که میره دوباره روز از نو روزی از نو.

اولین توصیه من به شما کنار گذاشتن قرص اعصابه - به جای فرار با مشکلت روبه رو شو و به جنگش برو .از خودت نخواه که فراموشش کنی که تجربه به من ثابت کرد این بدترین راهه. هرچی بیشترسعی کنی اثر معکوس خواهد داشت.

من مشکلم رو با یک روانشناس در میون گذاشتم و ایشون بر خلاف اینجا به من گفت اصلا سعی نکن خودت رو آروم کنی و فراموشش کنی . از دست دادن هر عزیزی برابره با افسردگی .پس تا میتونی برای عزیزی که از دست دادی عزاداری و گریه کن ولی تصمیمی در مورد آیندت نگیر .

به شما هم توصیه میکنم به جای فراموش کردن در غم عزیزی که از دست دادید سوگواری کنید .فکر کنید یکی از نزدیکانتون (خدا نکرده) فوت کرده و شما باید براش گریه کنید.(من آخرین باری که گریه کردم رو یادم نمیاد .شاید قبل از اینکه برم اول ابتدایی .یعنی بیش از 17 ساله که یادم نمیاد گریه کرده باشم.ولی تو این 2 ماه تا دلت بخواد اشک ریختم . روزی چند ساعت ..حتی سعی نکردم یک بار قلیون بکشم یا قرص بخورم .)

ولی تصمیمی در مورد آیندت نگیر
    این جمله رو دوباره یاد آوری میکنم .معمولا در اینگونه مواقع اولین راه حلی که به ذهن آدم میرسه گرفتن تصمیمه(که قطعا اشتباه درمیاد) .در حالی که وضعیتش اصلا برای گرفتن تصمیم مناسب نیست .و معمولا اولین تصمیمی که آدم میگیره جایگزین کردن فرد دیگر به جای کسی که از دست دادتش .
    دقیقا این حس داشت به سراغ من میومد .ناخودآگاه دختری وارد ذهنم شد که پیش از اون همیشه به دید خواهر بهش نگاه میکردم .مطمئنم اگر زود جلوشو نمیگرفتم یک بحران شدیدتر در آینده به سراغم میومد.

17. 2 کاربر از پست مفید meshky تشکرکرده اند .

meshky (یکشنبه 23 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 15 اردیبهشت 91 [ 15:42]
    سطح
    17
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 72
    دستاوردها:
    تشکرها
    44

تشکرشده 46 در 22 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط meshky

متاسفانه در اکثر تاپیکها بعد از طرح مشکلات اولین چیزی که گفته میشه اینه که فراموش کن و بهش فکر نکن و ...
    با اینکه اکثر اعضا و کسانی که مشاوره میدن خودشون درد کشیده هستن ولی آدم احساس میکنه جایی مشکلش رو مطرح کرده که کسی درکش نمیکنه .

دو چیز به شما کمک میکنه تا از این بحران عبور کنید.1-زمان 2-گریه .

اینقدر قرص اعصاب مصرف می کنم که دیگه اثرش رو هم از دست داده
    به جای قرص خوردن و آروم کردن خودتون به صورت مقطعی به خودتون زمان بدید .
    شما وقتی دستتون میسوزه تا وقتی که روش یخ بذارید خوب نمیشه . یخ رو بردارید بعد از چند ثانیه اثر سوزش میاد . اگر تحمل کنید (ممکنه خیلی دردناک باشه) ولی بعد از 5-10 دقیقه دستتون خوب میشه.

مثال دیگه بزنم .یک فرد معتاد با اولین آثار درد میره سراغ مواد .درسته خوب میشه ولی دوباره فردا همین درد میاد سراغش .اینجاس که باید تصمیم بگیره .یا درد کشیدن تا آخر عمر و خوب شدن مقطعی با کشیدن مواد و یا ترک کردن .1-2-3 یا ... ماه درد کشیدن با شدت زیاد ولی رها شدن از درد تا آخر عمر.

این قرصی که شما میخورید حکم همون یخ و ماده ی مخدر رو داره .شما برای اینکه از گریه کردن و درد کشیدن فرار کنید رو به قرص میارید .1 روز حالتون خوبه ولی اثر قرص که میره دوباره روز از نو روزی از نو.

اولین توصیه من به شما کنار گذاشتن قرص اعصابه - به جای فرار با مشکلت روبه رو شو و به جنگش برو .از خودت نخواه که فراموشش کنی که تجربه به من ثابت کرد این بدترین راهه. هرچی بیشترسعی کنی اثر معکوس خواهد داشت.

من مشکلم رو با یک روانشناس در میون گذاشتم و ایشون بر خلاف اینجا به من گفت اصلا سعی نکن خودت رو آروم کنی و فراموشش کنی . از دست دادن هر عزیزی برابره با افسردگی .پس تا میتونی برای عزیزی که از دست دادی عزاداری و گریه کن ولی تصمیمی در مورد آیندت نگیر .

به شما هم توصیه میکنم به جای فراموش کردن در غم عزیزی که از دست دادید سوگواری کنید .فکر کنید یکی از نزدیکانتون (خدا نکرده) فوت کرده و شما باید براش گریه کنید.(من آخرین باری که گریه کردم رو یادم نمیاد .شاید قبل از اینکه برم اول ابتدایی .یعنی بیش از 17 ساله که یادم نمیاد گریه کرده باشم.ولی تو این 2 ماه تا دلت بخواد اشک ریختم . روزی چند ساعت ..حتی سعی نکردم یک بار قلیون بکشم یا قرص بخورم .)

ولی تصمیمی در مورد آیندت نگیر
    این جمله رو دوباره یاد آوری میکنم .معمولا در اینگونه مواقع اولین راه حلی که به ذهن آدم میرسه گرفتن تصمیمه(که قطعا اشتباه درمیاد) .در حالی که وضعیتش اصلا برای گرفتن تصمیم مناسب نیست .و معمولا اولین تصمیمی که آدم میگیره جایگزین کردن فرد دیگر به جای کسی که از دست دادتش .
    دقیقا این حس داشت به سراغ من میومد .ناخودآگاه دختری وارد ذهنم شد که پیش از اون همیشه به دید خواهر بهش نگاه میکردم .مطمئنم اگر زود جلوشو نمیگرفتم یک بحران شدیدتر در آینده به سراغم میومد.

یکی از دوستام از قضیه من باخبره اونم بهم میگه ولش کن بهش فکر نکن اون لیاقت تو رو نداشت من همه اینها رو میدونم اما هیچ کس جای من نیست تا ببینه چی میکشم

الانم فقط اشک ریختن ارومم می کنه البته تا حدی گاهی وقت ها دلت طوری میسوزه که حتی اشک هم نمی تون خاموشش کنه

الان بیشتر دلم به حال خودم و حماقت ام می سوزه کارهای به خاطرش کردم که هنوز هم اثرش رو توی زندگیم می بینم محل کارم رو واسه خاطرش عوض کردم از دوستام و همکار های قدیمی ام جدا شدم رفت یه جای که نه من کسی رو میشناسه نه اونا من رو خودم رو تنهای تنها کردم و خیلی حماقت های دیگه که وقتی فکرش رو می کنم میخوام اتیش بگیرم

تقصیر من بود که ساده بودم خیلیییی البته اون ادم پست به گفته خودش یه شکست عشقی در گذشته داشت که واسم تعریف کرده بود دوست دختر سابقش بهش خیانت کرده بود و با دوستش ازدواج کرده بود حالا احساس می کنم این کارها رو واسه انتقام گرفتن از دختر ها می کرد نمی دونم الان داره با احساس کی بازی می کنه؟؟!!!

متاسفانه از مرگ میترسم وگرنه اینقدر زندگی بهم فشار اورده که دیگه به گناه خودکشی فکر نکنم هرچند زندگی الان من هزار بار بدتر از عذاب قبره...

فقط خدا رو شکر می کنم نتونست جسمم رو هم به بازی بگیره ....

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)