سلام به همه دوستان
از این تاپیک ی یک ماهی میگذره
من هنوز با این دختر خانوم در ارتباطم. و انشالله تا ۵-۶ هفته دیگه میام ایران
ی مشکلی دارم که خیلی اذیتم میکنه. من وقتی از ایشون دور میشم یعنی ارتباط نداریم دلتنگ میشم و دوست دارم ببینمش و حرف بزنم... اما همین که قرار میزارم حرف بزنم ی اضطراب و دلهره عجیبی میاد سراغم. من کلا آدم استرسی هستم اما این مورد خیلی شدیدا جوری که بعضی مواقع احساس میکنم نمیتونم نفس بکشم یا قلبم درد میگیره.
هر چی هم فکر میکنم مشکله چی و چرا استرس دارم نمیفهمم ... میگیم دلم راه نمیده همینجورم... انگار یکی تو دلم هئی میگه نکن نکن
بیشترین نگرانی که دارم اینه که نکنه دارم اشتباه میکنم،... نکنه بعد نتونم ایشون را به اندازه کافی دوست داشته باشم. نکنه راضی نباشم از شرایط بعد و .... اما کنار همه اینها ان استرس هم هست که نمیدونم چی
این را هم بگم از نظر امتیاز دهی ایشون ۸۰% معیار های من را داره و ما توافق کردیم که تصمیم نهائی باشه وقتی یکی دو جلسه دیگه حضوری هم را دیدیم و بعد از مشاوره. اما واقعیت اینه که نگران اینم هستم که بعد اگه بخوام بگم نه چی میشه
ممنون میشم اگه شما ها چیزی میدونید که میتونه کمکم کنه... بعضی موقع ها میگم تمومش کنم جونه خودم را راحت کنم![]()

تصمیم نگرفتن هم خودش یه شکست محسوب میشه نمیشه چون شما در تصمیم گیری مشکل دارین کلا از هر اقدامی باز بمونین! خوب این که ضررش شاید بیشتر باشه! 

علاقه مندی ها (Bookmarks)