آقای tomcat چرا خانواده نامزد قبلیتون باید این کار رو بکنن؟اصلا از کجا خبردار شدن که شما به خواستگاری یک دختر دیگه رفتید؟
من فکر میکنم خانواده نامزد فعلیتون به این فکر افتادن که برن تحقیق کنند که چرا نامزدی قبلی بهم خورده تا واقعیت براشون آشکار شه .و مطمئنا اونا هم گفتن سر مهریه بهم خورده . وگرنه هیچ کس انقدر بیکار نیست که کسی رو اجیر کنه که یک نامزدی رو بهم بزنه .
و به همین دلیل پدر نامزد فعلی شما به شک افتاده که چرا یک نامزدی باید سر چند تا سکه بالا و پایین به هم بخوره . و با خودش فکر کرده نکنه مهریه رو کم میگیرن که اگه به هر دلیلی نخواست زندگی کنه راحت بتونه دخترم رو طلاق بده . و برای محکم کاری خواستن که مهریه رو بالا ببرن . و شما هم مواففت نکردین تا بهم خورده .
به نظرم شما خیلی سریع بعد از خواستگاری می خواستین عقد کنین .چرا این کار رو میکنید ؟ الان این همه دارن میگن که حتما حداقل حداقل 3 ماه قبل از ازدواج با هم نامزد باشید تا بهتر همدیگر رو بشناسین .تازه شما با این اتفاقاتی که افتاد الان فهمیدید که نامزدتون ریزبین هستند !!! یعنی تا این حد هم نشناخته بودین و می خواستین عروسی کنید ؟!!! مطمئن باشید که هنوز خیلی چیزهای دیگه هم هست که شما ازش بی خبرید ، البته نه اینکه خدایی نکرده بخوام بگم که نامزدتون مشکل دارن ولی شما باید بیشتر با هم باشید تا بتونید یکم همدیگر رو بشناشید .
وقتی خیلی اخلاق های همدیگر رو بدونید با اطلاعات کافی وارد زندگی میشید و خیلی چیزها رو قبول میکنید . و تو زندگی یکدفعه شکه نمیشید و می پذیرید که همسرم اینگونه بود و من با وجود این اخلاق ها انتخابش کردم .
چرا انقدر عجله دارید؟ زندگی 1 روز و 2 روز نیست .بحث یک عمممممممر زندگیه .چرا نسنجیده عمل میکنید؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)