شارلوت جان مردها مثل ما احساسی رفتار نمیکنند انتظار نداشته باش همسرت به همین زودی به اشتباهاتش اعتراف کنه خطشو عوض کنه اون بحثها رو فراموش کنه و بشه همون ادم روز اول خواستگاری برات
اولا به نظر من اگه ممکنه یه خورده عروسیتو عقب بنداز با این تنش وارد زندگی مشترک بشی مشکلاتت ممکنه بیشتر بشه
دوما از همسرت نخواه خطشو عوش کنه اون اگه قرار باشه با دوست دخترهای سابقش در ارتباط باشه خوب میتونه شماره جدیدشو بده اگه هم نخواد که همین الان و با همین خط میتونه بهشون خیلی قاطع بگه که ازدواج کرده و دوست نداره باهاشون در ارتباط باشه
زنگ زدن یا نزدن اون دخترها فقط و فقط به نحوه برخورد همسرت مربوط میشه
به نظر من یه مدت وابستگیهاتو نسبت به همسرت کمتر کن گیر دادنهاتو کمتر کن زیاد ازش نخواه که بیاد خونتون یا همو ببینید بزار خودش تصمیم بگیره اون چیزی رو که خودش دلش میخواد در کل یه مدت فاصله تو رعایت کن میدونم خیلی سخته منم تو این شرایط بودم درکت میکنم ولی باور کن اگه الان این کارو بکنی خیلی اسونتر و بهتره تا بعدا تو زندگی مجبور شی این کارو بکنی
همیشه دوری و فاصله سردی نمیاره گاهی باعث نزدیکتر شدن دلها به همدیگه میشه
بعد از گذروندن یه دوره فاصله خیلی راحت تر میتونی تو ارامش خواسته هات و هر چه که ازارت میده به همسرت بگی درواقع اگه قبل از عروسیتون این مسائلو حل کنی زندگی زناشوییت کمتر دچار مشکل میشه
بالاخره یکبار واسه همیشه هر انچه تو دلته با صداقت به همسرت بگو و عکس العملشو ببین نمیتونی که یه عمر با این شک و دودلی کشنده در کنار همسرت زندگی کنی و همیشه فکر کنی داره بهت دروغ میگه الان کجاست نکنه دوست دختر قبلیهاش بهش زنگ بزنند نکنه یکی دیگه مخشو بزنه
البته اینو هم بگم تو این مدت با خودتم کار کن و سعی کن این افکارو از خودتم دور کنی همه مردها نسبت به اینکه خیلی سوال جواب بشن حس بدی دارند و موضع میگیرند
موفق باشی

).هم خانوادم خیلی بالاترن از خانوادش.هم تحصیلاتم بالاتره هم از نظر قیافه...

علاقه مندی ها (Bookmarks)