ممنون فرشته مهربون.
مرسی صبای عزیز.
بی فایدس..خیلی بی فایدس..
شبیه گول زدنه..
برای چی وقتی انقد تلاش میکنم و نتیجه نمیگیرم بازم تلاش کنم..اصلا به چه امیدی.؟؟
راستش همینطورم شدم.حوصله خوندن تاپیکای خصوصا مشاوره ای رو ندارم..تالار هم که میایی سراغ هیچ تاپیکی نرو بخصوص بخصوص تاپیک های مشاوره .
با تأکید مراقب باش که وقتی تالار میایی اصلاً لیست ارسالها را نگاه نکنی ، لیست آنلاین را نبینی ، رتبه ها و تشکرها را نبینی . در پی خبر گیری از حال کسی نباشی . یعنی در یک کلام نگاهت را کنترل کن که فقط به تاپیک خودت باشه
اگه صفحه ای رو باز کنم معمولا بدون خوندنش میبندم.
.................................................. .............جز آنچه ضرورت دارد نبین نشنو نگو نخواه نخور![]()
می دانی
یک وقت هایی باید
روی یک تکه کاغذ بنویسی
تـعطیــل است
و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت.....
حرف جالبی زدی فرشته مهربونم...یکی از چیزایی که میخوام دیگه بهش فکر نکنم اینه: خــــــــــــــــــدا
میخوام زیاد بهش فکر نکنم..از یه طرف ذهنم میگه چرا به همچین کلمه ای فکر میکنی وقتی اگه وجود خارجی هم داشته باشه نشسته برات بلا پشت بلا میفرسته.
اما از یه طرف هم میگم فکر نکردن بهش باعث میشه ترمزم ببره..وضع بدتر بشه..و نمیدونم
من دیگه دلم نمیخواد به هیچی فکر کنم..من خسته ام..
من خسته ام.
خیلی دارم دست و پا میزنم که نرسم به مرحله بی خیالی..به جایی که هیچی هیچی برام مهم نباشه.
یه بار رسیدم و بد بوددددددددددددد..
من سعیمو میکنم نرسم اماا ....
القصه خواستم اینو بگم
درسته..کاملا قبول دارم...از این به بعد اینکارو میکنم..و فقط میخونم و سعی میکنم انجام بدم.عزیزم هرچه کمتر پست ارسال کنی و ذهنت را درگیر حرف زدن در اینجا و شنیدن جواب کنی بهتره ، بیشتر عمل کن
باقیش رو هم تو پیام خصوصی گفتم.
صبا جون ممنون.سعی میکنم حتما انجامشون بدم.
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)