به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 39

موضوع: مشکل بزرگ

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood777 نمایش پست ها
    سلام ممنون دوستان راهنمایی دیگه ای ندارن ؟
    به نظر من وتا اينجايي كه پيامهاتونو خوندم شما باقدتون بيشتر از همه چي مساله دارين كه اونم به نظر من چون ديگران(چند نفري كه شما قبولشون داشتين )بهتون اين نكته رو چه باشوخي يا جدي گفتن بيشتر ذهنتونو مشغول كرده اما باور كنيد بارها امتحان كردم واز خود اين افراد كه ميخواستن اعتماد به نفسمو پايين بيارن شنيدم كه فقط وفقط به خاطر حسادت به هر موقعيت يا شرايطي كه اونا ندارن وشما دارين اين حرفا رو ميزنن.به خاطر همين تو دنياي واقعي به اينطور آدما توجه نميكنم وبا خنده يا جدي ميگم من از شرايط خودم راضيم وبهترين چيزي كه خدا بهم داده رو براشون مثال ميزنم.بعد از اين رفتار ببينيد چطور به حرف دلشون اعتراف ميكنن.

2. 2 کاربر از پست مفید roze sepid تشکرکرده اند .

reihane_b (پنجشنبه 08 فروردین 92), میشل (پنجشنبه 08 فروردین 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام آقامحمود
    تقریبا مشکل شما مشکل منم هست
    ممنونم sinead عزیز خیلی حرفات قشنگ بود اینکه گفتم ورزیدم تقریبا ورزیدم ....... و اینکه گفتم دیگران منو دوس دارن بخاطر اینه که هر کی هر بلایی سرم میاره جوابشونو نمیدم همه میگن با جنبم و بخاطر همینه..... واقعا بعضی وقتا میگم به داشته هام فک کنم میبینم واقعا خدا توی وجود من هیچی نذاشته توی هر زمینه ای خنگم ... وحشتناک خجالتی طوری که اگه بخام توی پیاده رو از جلوی یه نفر رد شم دیگه نمیدونم باید چکار کنم کجارو نگا کنم سرخ و سفید میشم و هزار مشکل دیگه .....
    ولی شما خیلی دارید بی اانصافی می کنید راجب خودتون.محاله که شما هزاران (واقعا میگم هزاران!) ویژگی ظاهری وباطنی خوب نداشته باشید ولی به خاطر همین مشکل اعتماد به نفستون اونا رو نمی بینید.
    منم مثل شما از نظر اطرافیان باجنبه هستم ولی قبلنا (الان کمتر شده!) از این اخلاقم سواستفاده می کردن که هر حرفی رو بزنن(الانم میزنن البته!!) و من هیچی نگم مثلا اونی که ازم بلندتره یه جور کنایه میزد اونی که چاق تر بود یه طور! اونی که ازم زشت تر!!! بود یه جور دیگه!!باور کنید؟
    ولی منم از اینکه نمی تونستم (وهنوزم بعضی وقتا نمیتونم) اعتمادبه نفسمو حفظ کنم از خودم عصبانی میشدم.تصمیم گرفتم رو داشته هام تمرکز کنم،همونایی که خیلیا حسرتشو میخورن.(مثلا به اینکه دوستای زیادی داری ومحبوب هستی)
    نمیگم شما هیچ ایرادی نداری و ظاهرت کامله ولی اینقدر خودتون رو درگیر این قضیه نکنید که باعث بشه سایر زیبایی هاتون ،چه ظاهری چه باطنی، شکوفا نشه.مثلا همه دوستاتون به خاطر تحقیر به شما که باهاتون دوست نشدن،شاید این کارو انجام بدن ولی به خاطر این باشما دوست نشدن.اونا ویژگی های دیگه ای درشما دیدن که باعث شده باشما باشن...
    منم از اینکه فکر میکردم بقیه به خاطر این منو باجنبه میدونن که هر حرفی میزنن جواب نمیدم ولی گفتم ازاین به بعد به کسی اجازه توهین ندم بینم بهم میگن بی جنبه؟میدونید چی شد؟می گفتن چرا حساس شدی؟!!!!ولی اینقدر همینطور باهاشون برخورد کردم که الان باهمشون دوستم هستم ولی دیگه نمیذارم عیبامو اینقدر به رو بیارن یا لااقل وقتی میگن منم جواب میدم که بدونن خودشون بی عیب نیستن.البته اگر بدونم شوخی دوستانه هست و قصد تمسخر ندارن زیاد جدی نمی گیرم...
    در ضمن خیلی از آدما علاوه بر قدتون به شخصیتتون هم توجه دارن!پس سعی کنید رو موضوعی تمرکز کنید که قابل حل شدن هست!
    یه چیز جالب!اون روز متوجه یه موضوعی شدم واون اینکه اکثر پسرای با قد متوسط رو به کوتاه خانمای قدمتوسط رو به بلند دارن!!:)

4. 2 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

roze sepid (پنجشنبه 08 فروردین 92), میشل (پنجشنبه 08 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 فروردین 92 [ 00:41]
    سطح
    1
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    تشکرها
    0

تشکرشده 30 در 21 پست

Array
    یه چیز جالب!اون روز متوجه یه موضوعی شدم واون اینکه اکثر پسرای با قد متوسط رو به کوتاه خانمای قدمتوسط رو به بلند دارن!!:)[/quote]

سلام ریحانه خانوم ... به نظر شما چرا باید اینطوری باشه ینی پسرای با قد متوسط از دخترای بلند خوششون میاد اصن به نظر شما این درسته ؟/؟ یا باید پسرای با این مشخصه این سلیقه ر و یا این حسو تغغیر بدن

6. کاربر روبرو از پست مفید mahmood777 تشکرکرده است .

roze sepid (پنجشنبه 08 فروردین 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood777 نمایش پست ها
    یه چیز جالب!اون روز متوجه یه موضوعی شدم واون اینکه اکثر پسرای با قد متوسط رو به کوتاه خانمای قدمتوسط رو به بلند دارن!!:)

سلام ریحانه خانوم ... به نظر شما چرا باید اینطوری باشه ینی پسرای با قد متوسط از دخترای بلند خوششون میاد اصن به نظر شما این درسته ؟/؟ یا باید پسرای با این مشخصه این سلیقه ر و یا این حسو تغغیر بدن[/quote]

به نظر من بايد اعتماد به نفستونو بالاتر ببريد.شما حساسيتتونو بالا برديد وبه اينهمه خصوصيات خوب كه ميتونيد داشته باشيد تا با يك دختر خوب ازدواج كنيد چشمتونو بستيد. اگرميتونيد ودوست داريد تفسير قرآنو بخونيد تا كلي با الانتون فرق داشته باشيد.

8. کاربر روبرو از پست مفید roze sepid تشکرکرده است .

میشل (پنجشنبه 08 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    0

تشکرشده 30 در 21 پست

Array
    ممنون از راهنماییات bird.1 عزیز <یهچیز جالب که پسرای کوتاه از دخترای بلند خوششون میاد> ریحانه نوشته نه من ..... در ضمن نمیدونم چه حکمتیه ریحانه راس خیلی از پسرا همین طورین که کوتاهن ولی دخترای قد بلندو دوس دارن .... ولی بیشتر پسرایی که بلندن براشون زیاد مهم نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط bird.1 نمایش پست ها
    سلام ریحانه خانوم ... به نظر شما چرا باید اینطوری باشه ینی پسرای با قد متوسط از دخترای بلند خوششون میاد اصن به نظر شما این درسته ؟/؟ یا باید پسرای با این مشخصه این سلیقه ر و یا این حسو تغغیر بدن
    به نظر من بايد اعتماد به نفستونو بالاتر ببريد.شما حساسيتتونو بالا برديد وبه اينهمه خصوصيات خوب كه ميتونيد داشته باشيد تا با يك دختر خوب ازدواج كنيد چشمتونو بستيد. اگرميتونيد ودوست داريد تفسير قرآنو بخونيد تا كلي با الانتون فرق داشته باشيد.[/QUOTE]

10. 2 کاربر از پست مفید mahmood777 تشکرکرده اند .

reihane_b (جمعه 09 فروردین 92), roze sepid (جمعه 09 فروردین 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    [QUOTE=mahmood777;261082]ممنون از راهنماییات bird.1 عزیز <یهچیز جالب که پسرای کوتاه از دخترای بلند خوششون میاد> ریحانه نوشته نه من ..... در ضمن نمیدونم چه حکمتیه ریحانه راس خیلی از پسرا همین طورین که کوتاهن ولی دخترای قد بلندو دوس دارن .... ولی بیشتر پسرایی که بلندن براشون زیادمهم نيست
    پس هر كس به هر چي حساسه اونو بيشتر از بقيه چيزا ميبينه.من كه تا حالا دقت نكرده بودم اما هر وقت به هر چي حساستر بودم اون موردو همه جا ديدم.مثلا تو سن نوجووني دوست داشتم ازدواج كنم وخيلي بهش فكر ميكردم وهرجا ميرفتم به هيچكس جز زوجهاي جوون توجه نميكردم ودوست داشتم هرچه زودتر به اولين خواستگار جواب مثبت بدم.اون موقع فكر ميكردم همه هر وقت ازدواج ميكنن سرشار از عشقن وهيچوقت به هيچ دليلي از هم جدا نميشن.اما حالا كه حدود30 سالمه فكر ميكنم اگر هميشه با فكر وتوكل به خدا قدم بردارم ضرر نميكنم واين موضوع كاملا بهم ثابت شده.

12. 2 کاربر از پست مفید roze sepid تشکرکرده اند .

reihane_b (جمعه 09 فروردین 92), میشل (پنجشنبه 08 فروردین 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    پس هر كس به هر چي حساسه اونو بيشتر از بقيه چيزا ميبينه.
    بله شاید حق باbird عزیز باشه،شایدم چون خودم بااین موضوع کم وبیش مشکل دارم متوجه اش شدم.ولی واقعا همینجوره!!!
    به نظرمن که باید اول مارو خودمون اونطور که هستیم قبول داشته باشیم تا همسر آینده مون هم مارو قبول داشته باشه.
    بعدشم باید متوجه این موضوع باشیم که علاوه بر ظاهر معیارای دیگمون رو در اولویت قرار بدیم.(نباید چون خودمون رو قد حساسیم حالا رو قد همسر آیندمونم اینقدر زوم کنیم که مسائل دیگه یادمون بره)
    یا باید پسرای با این مشخصه این سلیقه ر و یا این حسو تغغیر بدن
    همونطور که گفتم اگه علاوه بر ظاهر به مسائل دیگه هم تو ازدواج به همین اندازه توجه کنید!!!! مشکلی نیست.هرکس میتونه برحسب سلیقه اش همسرش رو انتخاب کنه.بعضیا قدبراشون مهمه بعضیا رنگ پوست بعضیا وزن...هرکس یه سلیقه ای داره.ولی اینم بگم که ما معمولا به دنبال کسی می گردیم برای ازدواج،که چیزایی که خودمون نداریم رو در او پیدا کنیم چه ویژگی های ظاهری چه باطنی.
    شما می تونید و حق دارید با سلیقه خودتون همسر آینده تون رو انتخاب کنید ولی چشماتون رو باز کنید که ظاهر آدما باعث نشه از شناخت باطنشون غافل بشید.
    اول خودتون رو بپذیرید بعد انتظار داشته باشید که دیگران شما رو اونطور که هستید دوست داشته باشن،بعد ازدواج کنید

14. کاربر روبرو از پست مفید reihane_b تشکرکرده است .

roze sepid (جمعه 09 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    0

تشکرشده 30 در 21 پست

Array
    ریحانه خانم شما هم با قدتون مشکل داری مگه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    آره کم وبیش!!!!

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    0

تشکرشده 30 در 21 پست

Array
    مگه قدتون چنده

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)