به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 45

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 دی 93 [ 09:53]
    سطح
    25
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 353 در 123 پست

Array
    وایییییییی ایننا رو یه مرد نوشته؟؟؟؟ برادرم اینا چه کاری بود کردی آخه. این دختر خانم عادی به نطر نمیاد که اینکارارو کرده و چه قدر بده که هنوز تو نامزدی داره دو نفررو اداره می کنه. برادر عریز مرد باش . یعنی محکم و قوی. من به شخصه بدم میاد مرد گریه کن. شما چرا باید باهاشون حرف میزدید کسی که من و ترجیح نده و با یکی دیگه باشه من عمرا یه باره دیگه تو زندگیم را بدم یعنی واسم اهمیتش رو از دست میده. اون یه خانم متاهل اصلا نباید باهاش حرف میزدید وووووووووو بدتر که از علاقتون گقتید. قوییییییییییییییی باشید اینا چه کاریه. دیکه ام باهاش حرف نزدید ها اون حرف آخری که گفتید رو باید اول می گفتید . قرارم نیست به پای اون بسوزید به اون چه ربطی داره که تو زندگی شما کسی هست یا نیست. با بعضی مسائل همیشه سرسخت برخورد کنید . نمی خواد صداشم بشنوید اون که به نامزدش این کارو می کنه اون دیگه کیههههه. شایدم عادی نیست

2. 2 کاربر از پست مفید deniz90 تشکرکرده اند .

ahmadi*00 (یکشنبه 23 تیر 92), پسرایرونی (پنجشنبه 03 مرداد 92)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

روزی روزگاری اگر نامزد شما با دوست پسر سابقش با وجود شما اینجوری وارد صحبت بشه چه نظری داری ؟ عادی هست ؟

اشکالی نمی بینی ؟

هرچقدر شما زمینه و میدان بدهی ، انتظار نداشته باش روزی نامزد شما یا همان همسر آینده ات با تو چنین نکنه .....

از هر دست بدهی از همان دست می گیری . اگر میخواهی زنی اینچنین برای گیر خودت نیاد با او باید تند برخورد می

کردی نه اینکه حالا دنبال شنیدن صداش باشی و .... نگران اینکه نکنه دیگه جوابت را ندهد .

4. 6 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

ahmadi*00 (یکشنبه 23 تیر 92), reihane_b (یکشنبه 23 تیر 92), saraamini (یکشنبه 23 تیر 92), sookoot (یکشنبه 23 تیر 92), هم صحبت (یکشنبه 23 تیر 92), بهار.زندگی (دوشنبه 24 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 شهریور 92 [ 22:14]
    سطح
    11
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    63

تشکرشده 164 در 76 پست

Array
    آقاى عزيز اين چه كاريه؟ اون دختر اگه سالم بود با شما تا ٤ صبح حرف نميزد واگه واقعاً نامزدشو دوست داشت بهش خيانت نميكرد

خيانت مگه شاخو دم داره،شما به حريم خصوصى يك آدم ديگه وارد شديد و داريد با ناموس اون آقا رابطه برقرار ميكنيد
    يكم اگه وجدانى فكر كنى و خودتو جاى اون آقا بذارى ديگه به كارت ادامه نميدى و تازه با اون خانم محكم برخورد ميكنى كه از كارش خجالت زده بشه.

6. کاربر روبرو از پست مفید هم صحبت تشکرکرده است .

ahmadi*00 (یکشنبه 23 تیر 92)

Banned
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 تیر 92 [ 17:50]
    سطح
    1
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 35
    تشکرها
    5

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    وایییییییی ایننا رو یه مرد نوشته؟؟؟؟ برادرم اینا چه کاری بود کردی آخه. این دختر خانم عادی به نطر نمیاد که اینکارارو کرده و چه قدر بده که هنوز تو نامزدی داره دو نفررو اداره می کنه. برادر عریز مرد باش . یعنی محکم و قوی. من به شخصه بدم میاد مرد گریه کن. شما چرا باید باهاشون حرف میزدید کسی که من و ترجیح نده و با یکی دیگه باشه من عمرا یه باره دیگه تو زندگیم را بدم یعنی واسم اهمیتش رو از دست میده. اون یه خانم متاهل اصلا نباید باهاش حرف میزدید وووووووووو بدتر که از علاقتون گقتید. قوییییییییییییییی باشید اینا چه کاریه. دیکه ام باهاش حرف نزدید ها اون حرف آخری که گفتید رو باید اول می گفتید . قرارم نیست به پای اون بسوزید به اون چه ربطی داره که تو زندگی شما کسی هست یا نیست. با بعضی مسائل همیشه سرسخت برخورد کنید . نمی خواد صداشم بشنوید اون که به نامزدش این کارو می کنه اون دیگه کیههههه. شایدم عادی نیست
    بعله یک مرد نوشته . نمی گم کارم درست بوده ولی هر چی باشه بهتر از اون دختر خانم عمل کردم . مثلا من تنهام و اون با کس دیگه ای ازدواج کرده . بعدش خودش به من زنگ می زنه وگرنه من دیگه نمی خواستم توی زندگیش باشم .

از قبل برنامه ریزی نکرده بودم که اون حرفا رو بش بزنم و می دونم که اگه نمی زدم بهتر بود . ولی خب منم آدمم دیگه . هنوزم کمی بش علاقه دارم . البته می دونم که نباید علاقه ام رو بش بروز می دادم .

آخه مشکل ما اینه که درست دوستیمون رو تمام نکردیم . با هم دعوا نکردیم . از هم بدی ندیدیم و ....
    هم می شه گفت هر دومون مقصر هستیم توی اینکه اون با کس دیگه ای ازدواج کرد و هم می شه گفت هیچ کدوممون مقصر نیستیم .

من به اون گفتم که باید تا ۵ یا ۶ ساله دیگه منتظر بمونی تا بعدش ازدواج کنیم و اون بم گفت با شرایطی که پیش اومده خانوادم تا اون موقع منو شوهر دادند و معلوم نیست خواستگاری به خوبی خواستگاری که دارم داشته باشم و اون قبول نکرد که توی این مدت منتظرم بمونه

اون بم گفت که باید بم قول بدی تا کمتر از یک سال دیگه بیای خواستگاریم و توی این مدت هم دیگه بیرون نریم و .... و منم بش گقتم که من تا یک سال دیگه شرایط ازدواج رو نمی تونم داشته باشم . بش گفتم نمی تونم بش قول بدم و حالا حالا ها نمی تونم ازدواج کنم .

هیچ کدوممون هم از حرفمون کوتاه نیومدیم . تا یک هفته قبل از عقدش به من فرصت داده بود که شرطش رو قبول کنم
    . روز قبل از عقدش هم بم زنگ زده بود و حتی روز بعد از اینکه عقد کردند و مثلا می خواستیم بعد از اینکه عقد کردند دیگه با هم حتی در تماس هم نباشیم اما یک هفته بعدش خودش بم زنگ زد . الان هم خدود ۲ ماه و خورده ای بود که با هم در تماس نبودیم که خودش بم زنگ زد .

امروز صبح بالاخره خطش رو روشن کرده بود و حدود ده دقیقه ای با هم حرف زدیم . می دونم کارم اشتباهه . ولی می خوام اول همه ی حرفام رو بش بزنم بعدش دیگه کلا باش تموم کنم .

روزی روزگاری اگر نامزد شما با دوست پسر سابقش با وجود شما اینجوری وارد صحبت بشه چه نظری داری ؟ عادی هست ؟

اشکالی نمی بینی ؟

هرچقدر شما زمینه و میدان بدهی ، انتظار نداشته باش روزی نامزد شما یا همان همسر آینده ات با تو چنین نکنه .....

از هر دست بدهی از همان دست می گیری . اگر میخواهی زنی اینچنین برای گیر خودت نیاد با او باید تند برخورد می

کردی نه اینکه حالا دنبال شنیدن صداش باشی و .... نگران اینکه نکنه دیگه جوابت را ندهد .
    فرشته مهربان راستش اینکه نامزدم دوست پسر داشته برام خیلی خیلی اشکال داره چه برسه به اینکه بخواد بعد از ازدواج هم باش دوست بمونه

این وسط بیشتر دوست دختر سابقم مقصره نه من . من قصدم این نبود که با اون به دوستی ام ادامه بدم . ولی می دونم کارم خوب نیست . خودم احساس خیلی خیلی بدی نسبت به کسی که با زن شوهر دار دوست باشه دارم . حتی الان هم خودم رو یکی از اون آدم ها که به نظرم آدم های پست و کثیفی هستند نمی دونم .

آقاى عزيز اين چه كاريه؟ اون دختر اگه سالم بود با شما تا ٤ صبح حرف نميزد واگه واقعاً نامزدشو دوست داشت بهش خيانت نميكرد

خيانت مگه شاخو دم داره،شما به حريم خصوصى يك آدم ديگه وارد شديد و داريد با ناموس اون آقا رابطه برقرار ميكنيد
    يكم اگه وجدانى فكر كنى و خودتو جاى اون آقا بذارى ديگه به كارت ادامه نميدى و تازه با اون خانم محكم برخورد ميكنى كه از كارش خجالت زده بشه.
    نمی دونم . شاید هنوز کمی منو دوست داره . من به حریم خصوصی کسی وارد نشدم بلکه حریم خصوصی ایشون به من وارد شده . من سرم به کار خودم هست . اون آقا باید حواسش به ناموسش باشه .

اونم که قصد بدی نداره . شاید یک کم دلش برام تنگ شده .کنجکاو هست که من دارم چکار می کنم . دلش برام می سوزه که من تنهام . چون به قول خودش دوست پسر اول و آخرش بودم شاید هنوز براش اهمیت دارم . بعدشم که خودش می گه که شوهرش رو خیلی دوست داره .

تصمیم گرفتم که تا حدود ۷ یا ۸ ماهه دیگه ازدواج کنم . منم دیگه دوست ندارم تنها باشم . الان دوست دخترم هفته ای چند بار با نامزدش بیرون می ره اما من چی . ترم اول ارشدم رو که بخونم به مامانم می گم بره برام خواستگاری تا هم از تنهایی در بیام هم به دوست دخترم نشون بدم که اگه اون بلده شوهر کنه منم بلدم زن بگیرم . آخرش دختر یک خانواده ی درست حسابی هم منو قبول نکنه با یک دختر از یک خانواده ی از سطح پایین جامعه ازدواج می کنم و با یک دختر دبیرستانی ازدواج و در مورد عقاید مسخره و دوستی های گذشتم هم هیچی بش نگم که راحت بتونم ازدواج کنم .

-
    ویرایش توسط ahmadi*00 : یکشنبه 23 تیر 92 در ساعت 18:12

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 دی 93 [ 09:53]
    سطح
    25
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 353 در 123 پست

Array
    آدم یکبار اشتباه می کنه دو بار و ... شما که دارید اشتباهاتت رو تکرار می کنید. یه ثانیه حرف زدن شمام باز اشتباه بوده چه برسه به 10 دقیقه. برادر من شما دارید چی کار می کنید این و از خودتون پرسیدید؟؟؟؟؟؟؟ من رابطه 3 سالم تموم شد الانم دوست پسرم قبلیم با یکی دیگس ولی دیگه واسم مهم نیست حتی به من چه از رابطه اون و زندگی اون. چیزی که تموم می شه باید کلا تموم بشه. چیا دارید میبافتید که دلش برام میسوزه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اونقدر خودتون رو دست کم گرفتید که این افکار پوچ رو می کنید. مگه همه باید حتما یکی تو زندگیش باشه مگه این یعنی خوشبختی؟؟؟؟؟ دیگه این خانم متاهل اند این و قبول کنید. ایشون اشتباه می کنند دلشون برا شما تنگ میشه. بازم می گم این خانم عادی نیست. خواهشن اگه اینجا دنبال راهکار هستید لااقل به حرف کارشناس ها گوش بدید(فرشته مهربان) دیگه ام باهاش حرف نزنید و با قاطعیت بگید خانم محترم مزاحم من نشید. اگه می خواید ازدواج کنید باز شرایط رو در نظر بگیرد و عاقلانه اقدام کنید این کارا چیه که به خاطر لج و لجبازی بخواین ازدواج کنید. ااصلا ایشون کین که شما بخواید به خاطر اون یه تصمیم عجولانه بگیرید. به خودتون بیاید .

9. کاربر روبرو از پست مفید deniz90 تشکرکرده است .

ahmadi*00 (دوشنبه 24 تیر 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    5

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    همه چیز تموم شد

امشب باش حرف ردم و هر چیزی که می دونستم که اگه بگم بیشتر ازم بدش می یاد رو بش گفتم . بش گفتم هرزه هست و به شوهرش خیانت می کنه که بام حرف می زنه و از آدم های پستی مثله اون بدم می یاد و بدبخت شوهرش که همچین آدمی مثله اون گیرش اومده و ..........

دیگه هیچ چیزی بین من و اون نیست . حرفای بدی بش زدم که مستحقش نبود . اما فکر می کنم بهترین راه بود .
    حالا دوباره تنها شدم .
    حالم از خودم به هم می خوره ، از جایی که توش زندگی می کنم ،از سرنوشتم و ...............

از هر دست بدهی از همان دست می گیری
    فرشته ی مهربان من به این جمله اعتقاد ندارم . اما همیشه توی زندگیم سعی کردم آدم خوبه ی داستان زندگی ام باشم . امیدوارم یک روزی توی زندگی ام برسه که نتیجه ی این آدم خوبه بودن رو ببینم . یک روزی که فکر کنم آدم خوشبختی هستم .

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 شهریور 92 [ 22:14]
    سطح
    11
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    63

تشکرشده 164 در 76 پست

Array
    بهتون تبريك ميگم
    كار عقلو كردين،موفق باشى

12. کاربر روبرو از پست مفید هم صحبت تشکرکرده است .

ahmadi*00 (سه شنبه 25 تیر 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    5

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    درسته که تونستم با دوست دختر سابقم همه چیز رو تموم کنم اما فکر نکنم بتونم بی رفیق بمونم .
    یک موضوعی رو می خوام بگم و راستش کمی هم خجالت می کشم

توی یک شهر دیگه فامیل داریم و یک وقت هایی می ریم که بشون سر بزنیم . داداشم توی اون شهر با یک دختری رفیق شده بود و اون دختره توی یک روزی در هفته ی آینده می خواد بیاد شهر ما با آبجیش . اونم به بهونه ی اینکه شهر ما مذهبی هست و بیایند زیارت

داداشم می خواد من با آبجی دختره رفیق بشم . آبجی دختره ۱۵ سالش هست ! یعنی یک دختره بچه هست ! می دونم اصلا زشته که یک پسر ۲۴ ساله بخواد حرف از دوستی با یک دختر ۱۵ ساله رو بزنه .

با دختره حرف زدم . بم گفته خیلی خوشگلم و اگه منو ببینی زود آدرس خونمون رو می گیری که بیای خواستگاریم و .... . در مورد ازدواجم که باش حرف زدم دیدم می گه مشکلی با ازدواج کردن نداره و اگه موقعیتش پیش بیاد می خواد ازدواج کنه . البته من بش گفتم حدود ده سال ازش کوچکترم اما مشکلی می گه با این موضوع نداره .

نمی خوام باش ازدواج کنم . اما خب می گم برم ببینمش . می دونم اصلا حرف ازدواج با اون هم مسخره هست . شایدم ازش خوشم اومد و اصلا خواستم باش ازدواج کنم . شایدم می خوام یک مدت وقتم رو باش پر کنم . خودم دقیق نمی دونم چی می خوام

مامان و بابام هم می گند کلا بهتره حالا حالا ها ازدواج نکنم اما اگه اصرار دارم بعد از اینکه ترم ۱ ارشدم رو خوندم بعدش برام خواستگاری می روند .

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 مرداد 92 [ 14:51]
    سطح
    2
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 28
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    20

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    بسه چیه عادت کردی به دوست دختر بازی

از این حرفم ناراحت نشو که چی هر ساعت باید با کسی حتما باشی ! یکم چشماتو باز کن خواهشن این دوست دختر دوست پسر بازی تا کی خوبه خودتم میبینی هیچ کدوم موندگاری نداره
    میخوای تنها نباشی ؟
    احساس میکنی میخوای با جنس مخالف باشی ؟
    احساس میکنی جای خالی کسی خالیه ! ؟
    پس چرا این دخترای ساده از آینده بی خبر رو به فکرشون نیستی ؟
    که چی که 15 سالشه یه مدت باهاش باشی وقتتو پر کنه مگه اسباب بازیه
    خجالت داره تو خودت دوست داری اسباب بازی کسی باشی ؟
    اون شاید سادس میخواد دوست بشه بی تجربه هست تو چی ؟
    یکم چشماتو باز کن زندگی فقط با این و اون بودن لاس زدنو رابطه نیست چرا باید با جوونی و احساس و قلب بازی کنین ؟! اگه میخوایی کسی عاشقانه بخوادت با هم باشین مقدمات ازدواجت رو فراهم کن . یواش یواش خودتو نگرشت رو نسبت به آیندت بهتر کن و دنبال کیسی باش که برای ازدواج و آیندت مناسب باشه نه اینکه با هر کسی بازی کنی

(چرا ما آدما همش خودخواهیم فقط به خودمونو لحظه هامون فکر میکنیم ! فکر دلو روح کسی نیستیم که داریم با این خوش گذرونی ها بهش آسیب میزنیم ! )

این دوست بازی ها رو بیخیال شو عقلت سر جاش نیومد ؟ هی بهونه دوستی میاری ! متاسفم واسه جامعمون که این چنین جووناش دارن با احساسات همدیگه بازی میکنن !

عشق بالاتر از این بازیهاس عشق پاک و خداییه

15. کاربر روبرو از پست مفید matin01 تشکرکرده است .

Ahamadi00 (شنبه 05 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 23 آذر 98 [ 13:14]
    سطح
    46
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    109

تشکرشده 177 در 70 پست

Array
    دوست عزیزم به نظر من تو خیلی احساساتی ومهربونی..همین باعث شده که افکارت خیلی کوچیکتر از سنت به نظر برسن..به نظر من الان ازدواج برات خیلی زوده..چون مشخصه تصمیمهات همه احساسی وعجولانه هستن..فعلا فقط بچسب به درس وادامه تحصیلت..نیاز به جنس مخالف از زمان بلوغ توی وجود همه دختر وپسرا هستش ولی آدما به طور معمول درسشون رو میخونن..سرکار میرن و به یه حداقلی از بلوغ فکری واقتصادی میرسن وبعد واسه ازدواج اقدام میکنن..پس باید تا زمان مناسبش صبر کنی وبعدش با دقت و حوصله یه مورد مناسب رو واسه ازدواج انتخاب کنی..تا اون موقع دوست شدن با دخترا اگه بقیه ضررهاشو نادیده بگیرم اقلا برای تو یه ضرر بزرگ داره اونم شکست عاطفی هستش که بعد از هر جدایی یا خیانت واسه تو بوجود میاد..تا رسیدن زمان مناسب بچسب به درس و ورزش..مطمئنم تو آینده خیلی خوبی خواهی داشت...و انشاا.. یه ازدواج خیلی موفق با دختری که با چشم باز وعقلانی انتخابش کنی..

17. 2 کاربر از پست مفید پسرایرونی تشکرکرده اند .

Ahamadi00 (شنبه 05 مرداد 92), keyvan (یکشنبه 06 مرداد 92)

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)