به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30
    عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 تیر 93 [ 22:29]
    سطح
    22
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    123

تشکرشده 232 در 92 پست

Array
    فقط میتونم بگم خیلی حساسی واقع فکر میکنی از شما کسی زیباتر نیست آدمه دیگه یک خوشگل یکی زشت یکی معمولی حال به فرض این که محل کاره همسرتون نیان واقعا شما و همسرتون تو خیابون یا جای دیگه با اینجور آدما برخورد نمیکنید خیلی دارید حساسیت نشون میدید و این همسرتون را آزار میده و به مرور زمان باعث میشه فکر کنه که بهش اعتماد ندارید و این خیلی بد هستش سعی کنید جاهایی که حساسیت میخواید نشون بدید خودتون را کنترل کنید و بروز ندید شما که تا حالا جیزی از همسرتون ندید اگه میخواست بکنه تا حالا کرده بودش پس با این رفتارا مجبور به گناهش نکنید یه چیزی شوهر من وقتی از کسی تعریف میکنه من حساسیت نشون میدم لذت میبره میگه حال میکنم روم حساسی منم دیدم اینجوریه حساسیتمو بیشتر کردم دیدم نه داره باعث میشه رفتارم یه سری مسائلو بهم نگه همه چیز متعادلش خوبه

2. کاربر روبرو از پست مفید nosh nosh تشکرکرده است .

reyhan (پنجشنبه 30 خرداد 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 23 آذر 92 [ 14:29]
    سطح
    19
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    128

تشکرشده 214 در 130 پست

Array
    سلام دوستان
    واقعا از اینکه شماهارو دارم و میتونم حرفای دلمو بزنم خوشحالم.
    این حساسیت من واقعا برا خودم آزاردهنده ست و تنها به محل کارش هم محدود نمیشه.همیشه این حس آزاردهنده همرامه.
    ازتون کمک میخوام که چطور اعتمادبه نفسمو بیشتر کنم و از این حالت رهایی پیدا کنم؟

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    128

تشکرشده 214 در 130 پست

Array
    سلام دوستان
    از جمعه مسافرت بودیم با خانواده من و دیشب برگشتیم.تو مسافرت همش ازم ناراحت میشد،بدون دلیل و باهام حرف نمیزد.چون اون بخاطر شغلش در شرایط بدیه به همه چیز گیر میداد و من فقط سکوت میکردم اما گاهی که خسته میشدم از غر زدناش سعی میکردم ازش دور باشم تا بتونم آرامشمو حفظ کنم.
    وقتی برگشتیم بازم شروع کرد به انتقاد کردن.که من احساس تنهایی میکردم،تو به من توجه نمیکردی و حرفهای اونطوری به من نمیگفتی و ...
    منم دیگه به هم ریختم.کلی تو حموم گریه کردم.حمومم که طول کشید اومد دنبالم و گفت چرا گریه میکنی.بهش گفتم خسته شدم از بس رو خواسته هات فکر کردک.خسته شدم اینقدر از من ایراد میگیری.مگه خودت هیچ ایرادی نداری.هر چیو درست میکنم بازم یه ایراد دیگه.گفتم من از این به بعد همینیم که هستم.میخوای بخواه نمیخوای هم برو از این زندگی.
    اونم هیچی نگفت.از حموم که اومدم بیرون گفت بیا پیشم.کلی بغلم کرد و کلی عذرخواهی کرد و گفت که خیلی خوبی و همینطوری که هستی باش و از اینکه تو مسافرت تحملم کردی و جوابمو ندادی ازت ممنونم و کلی چیزای دیگه.فعلا خیلی خوبه.اما من نمیتونم اعتماد کنم و میدونم چند وقت دیگه دوباره انتقاد کردناش شروع میشه.من واقعا نمیدونم چیکار کنم.
    الان خیلی با انرژی ترم.بیرون که بودیم پا به پاش هرجا میرفت میرفتم و سعی میکردم شاد باشم .امروز براش اولین بار طولانی رقصیدم دهنش وا موند.فکر میکرد بلد نیستم.اما اون نمیدونم ازم چی میخواد.

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    عزیزم به نظرم لازمه که یک دفترچه یادداشت درست کنی و موقعیت هایی که همسرت دراون موقعیت ها شاد هست رو بنویسی. همچنین موقعیت هایی که همسرت در اونها ناراحت هست. بعد در موقعیت های ناراحتی سعی کنی موقعیت بد رو با توجه به موقعیت خوب تبدیل کنی. برات مثال می زنم. مثلا موقعیت بد: پیش نرفتن کار در بیرون عکس العمل همسرت: ناراحت و پرخاشگر بودن موقعیت خوب: تمرکز روی مسائل عاطفی برای عوض کردن جهت ذهنی همسر در واقع شما از یک موقعیت خوب که قبلا تجربه کردی سعی می کنی موقعیت بد رو تغییر بدی و جهت ذهنی همسرت رو تغییر بدی تا ناراحتیش بر طرف بشه. لزوما شما همیشه مقصر نیستی پس اول سعی کن درک کنی که علت ناراحتی همسرت همیشه شما نیستی ولی چون همسرته و پناه به شما اورده سعی می کنی کمکش کنی تا از ناراحتی در بیاد . حالا یک سوال اینکه شما در مسافرت سکوت کردید آیا به نظرت سکوت کردن شما یک موقعیت بود که در اون همسرت بعضی وقتها شاد میشه ؟ دوستان هر کدوم با توجه به خصوصیت اخلاقی شوهرشون یک سری موقعیت خوب برای زندگیشون گفتن که شاید برای شما هم کاربرد داشته باشه. منم موقعیت هایی رو می گم (صحبت کردن با هیجان در مورد خرید کردن وسائل مربوط به مسائل زناشویی مثل شمع، لباس خواب، عطر ، و ...)، چشمک زدن و دلبری کردن، برنامه ریزی کردن در مورد آخر هفته ها و در مورد تفریحات ، مشورت کردن در مورد مسائل مربوط به خودتون و .... سعی کن ببینی با توجه به روحیات خودت (آرام و ساکت بودن) چه موقعیتهایی برای همسرت دلنشین بوده یا می تونه باشه و همونها رو انجام بده.
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

6. کاربر روبرو از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده است .

reyhan (شنبه 08 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 شهریور 99 [ 16:54]
    سطح
    77
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 95
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    655

تشکرشده 679 در 210 پست

Array
    من به عنوان کسی که واقعا اهل "غر زدن" و "انتقادهای مداوم" هستم؛ فکر می کنم که منظور همسرتون از این انتقادها این نیست که بخواد از شما ایراد بگیره، شما رو ضعیف کنه یا نقشتونو توی زندگی کمرنگ نشون بده. به نظر من وقتی یه مرد از همسرش ایراد میگیره یعنی:
    1. دوست داره کیفیت زندگیش بالاتر بره. (این چیز بدی نیست اگه با ارایه راه حل همراه باشه)
    2. از یه چیزی ناراحته و نمی تونه مثل خانوما به راحتی از مشکلش حرف بزنه. (باید به جای کشمکش در مورد موضوع، به خوشرویی به ریشه مشکل پی برد!!!)

من انتظار ندارم وقتی از همسرم انتقاد می کنم، بلافاصله "دستوراتم" اجرا بشن. چیزی که منو ناراحت می کنه "بی توجهی" و مخصوصا "مقابله" با صحبتهای من در همون لحظه است. به نظر من در این مواقع بهترین راه مقابله با انتقاد پذیرفتن" اونه. هر چند خلاف میل ما باشه.
    هميشه براي يك قدم بيشتر، انرژي دارم!

8. کاربر روبرو از پست مفید mostafun تشکرکرده است .

reyhan (شنبه 08 تیر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    128

تشکرشده 214 در 130 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mostafun نمایش پست ها
    من به عنوان کسی که واقعا اهل "غر زدن" و "انتقادهای مداوم" هستم؛ فکر می کنم که منظور همسرتون از این انتقادها این نیست که بخواد از شما ایراد بگیره، شما رو ضعیف کنه یا نقشتونو توی زندگی کمرنگ نشون بده. به نظر من وقتی یه مرد از همسرش ایراد میگیره یعنی:
    1. دوست داره کیفیت زندگیش بالاتر بره. (این چیز بدی نیست اگه با ارایه راه حل همراه باشه)
    2. از یه چیزی ناراحته و نمی تونه مثل خانوما به راحتی از مشکلش حرف بزنه. (باید به جای کشمکش در مورد موضوع، به خوشرویی به ریشه مشکل پی برد!!!)

من انتظار ندارم وقتی از همسرم انتقاد می کنم، بلافاصله "دستوراتم" اجرا بشن. چیزی که منو ناراحت می کنه "بی توجهی" و مخصوصا "مقابله" با صحبتهای من در همون لحظه است. به نظر من در این مواقع بهترین راه مقابله با انتقاد پذیرفتن" اونه. هر چند خلاف میل ما باشه.
    دقیقا همینطوره.همسر منم بارها گفته که میخواد لذت بیشتری از من و زندگیمون ببره.
    و دقیقا به بی توجهی و مقابله به مثل به شدت حساسه.من هم معمولا انتقاداشو می پذیرم حتی اومدم اینجا تا مشکلاتمو حل کنم اما به هر حال به زمان نیاز دارم.اون گاهی واقعا اعصابمو به هم میریزه و اونقدر غر میزنه که دیگه نمیتونم تحملش کنم.

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    اون در واقع نیازهاشو بهت میگه
    این که خیلی خوبه
    تو دقیقا میدونی چی می خواد . ازچی بدش میاد . از چی خوشش میاد.
    باید ازین موقعیت استفاده کنی . یه کم بیشتر قربون صدقه اش برو بهش محبت و توجه بیشتری کن مخصوصا تو جمع . اینطور که معلومه دوست داره تنهاش نذاری و پابه پاش باشی . این عالیه
    قدر زندگیتو بدون . قصه نخور . شاد باش که با شادیت زندگیتون رنگ بهتری میگیره .
    موفق باشی

11. کاربر روبرو از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده است .

reyhan (یکشنبه 09 تیر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    128

تشکرشده 214 در 130 پست

Array
    دوستان اگه میشه بازم برای شاد کردن محیط خونمون و همسرم بهم راهکار بدین.راهنماییهاتون خیلی کمکم میکنن،ممنون

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 10 اسفند 92 [ 21:31]
    سطح
    14
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    8

تشکرشده 76 در 56 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام دوست عزیز
    اونجوری که از گفته های شما معلومه از اینکه یک خانم به بخودش برسه خیلی خوشش میاد مثل خانمی که گفتین از رنگ لاکشم براتون گفته البته نا گفته نمونه که کلا مردا خیلی ریز بین هستن و معلومه که خوشش امده که تعریف کرده شما تو خونه چه جوری لباس میپوشید هر روز ارایش میکنید یا نه .چند بار در هفته رابطه دارید همه اینها بنظر یک مرد شادی .اینو را میگم چون شوهر منم دقیقا مثل شوهر شما هی ایراد میگرفت و انتقاد میکرد کلا حرفشو راحت میگه .واینکه از شما میخواد همکارش بشید خیلی عالی چون معلومه هیچی تو فکرشم نیست چه برسه به عمل فقط به قول خودش می خواد صدای شما رو در بیار.درمورد اب بازی قلقلک محتاط باشین اگه تا حالا انجام ندادید چون بعضیها واقعا از این کار متنفرا و سریع عکسعمل نشون میدن همه از این کار خوششون نمییاد از گفته ها معلومه میشه شوهرتون ادم پر حرف و شوخی شما تا حالا شد به عنوان مثال موهاتون خرگوشی ببندیدید یک لباس اسپرت بپوشین یا روتختی تون هر سه ماه یک بار عوض کنید یا مثلا ظرفها غذا رو مثلا از ظرفهای مهمونی یک بار استفاده کنید تنوع خودش هم برای شما هم برای ایشون لازم دکور خونه رو عوض کنید یا مثلا یک شب که امد همه چراغها رو خاموش کنید تو اتاق خواب شمع روشن کنید و رو تخت منتظرش باشید یا مثالا مثل بفرمایید شام غذا رو به سه بخش پیش غذا وغذاو و دسر تقسیم کنید و بیارید تنوع خیلی به ادم روحیه میده یک بار امتحان کنید و به من لطفا نتیجه رو بگید

14. 2 کاربر از پست مفید niloo1 تشکرکرده اند .

reyhan (چهارشنبه 12 تیر 92), ساحل75 (چهارشنبه 12 تیر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    128

تشکرشده 214 در 130 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط niloo1 نمایش پست ها
    تا حالا شد به عنوان مثال موهاتون خرگوشی ببندیدید یک لباس اسپرت بپوشین یا روتختی تون هر سه ماه یک بار عوض کنید یا مثلا ظرفها غذا رو مثلا از ظرفهای مهمونی یک بار استفاده کنید تنوع خودش هم برای شما هم برای ایشون لازم دکور خونه رو عوض کنید یا مثلا یک شب که امد همه چراغها رو خاموش کنید تو اتاق خواب شمع روشن کنید و رو تخت منتظرش باشید یا مثالا مثل بفرمایید شام غذا رو به سه بخش پیش غذا وغذاو و دسر تقسیم کنید و بیارید تنوع خیلی به ادم روحیه میده یک بار امتحان کنید و به من لطفا نتیجه رو بگید

عالی بود.حتما امتحان میکنم:)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)