به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 32
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 دی 93 [ 23:45]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    ماکه پسرنیستیم ماهم خانم هستیم ودرسنی که بخوبی میتونیم درکتون کنیم ودرضمن ازچشم دخترموردنظرشماهم به اس ام اس نگاه کنیم درواقع اکثردخترها همچین اس ام اس هایی روجدی نمیگیرند
    ببینیدواقعیت امراینه که دخترهازمانی اعتمادمیکنندکه خواستگاری رسمی ازسوی خانواده اقاپسرصورت بگیره درغیراینصورت هرچقدرهم اقاپسرابرازعلاقه کنندبازیه عدم اعتمادنسبت به گفته هاوابرازعلاقه های اقاپسردرذهن دخترخانم وجودداره هرچندابرازعلاقه ازته دل باشه
    شایدم من بدبینم

2. 3 کاربر از پست مفید roseflower تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 28 مرداد 92), Pooh (پنجشنبه 31 مرداد 92), sanjab (پنجشنبه 31 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 شهریور 92 [ 10:11]
    سطح
    2
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط asemani نمایش پست ها
    خب همینو بگید. این مجنون بازی ها چیه ؟؟؟
    بگید من بهتون علاقه دارم و قصد دارم به همراه خانواده اگر اجازه بدید ازتون رسما خواستگاری کنم
    فقط خواستم قبلش در جریان علاقه من باشید
    من بهش اس ام اس زدم و نوشتم که من فلانی هستم اصلاً هم قصد مزاحمت ندارم و نیتم خیره و صادقانه اومدم جلو و این پیغام رو فرستادم که از نیتم با خبر بشید اگه قرار باشه که من به شما مزاحم بشم اونوقت شخصیت خودم خراب میشه ببینید من 7 ماهه که در فکرتونم و اونقدر براتون احترام قائلم که حتی جسارت نکردم بهتون چیزی بگم و براش فرستادم هنوز جواب نداده حالا هم میخام بهش زنگ بزنم و قال قضیه رو بکنم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 دی 93 [ 23:45]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    سلام بایه بارپیام اکثردختراجواب نمیدهندشمامیتوانیدزنگ بزنیدیاپیام بدیدوازشون بخوایدکه جوابتون روبدهند

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array
    علی اقا،سلام برادر عزیزم، نمی دونم این اس ام اس چه داستانیه؟ اقا این سرویس مخابراتی برای بیان موضوعات مهم و پیامهای تبریک و احساسی به هیچ وجه نیست و تنها برای ارسال پیامهای کوتاه فوری بدون بار احساسی و یا گاه برای ارتباط فوری با افراد پر مشغله( بعنوان جایگزین ایمیل یا نامه) کاربرد داره!به هیچ وجه وقتی می خواهید احساسات مهم و قلبی خودتون رو ابراز کنید از وسایل ارتباطی مانند اس ام اس استفاده نکنیدبدون تردید تماس تلفنی بگیرید و از ایشون درخواست قراری حضوری بنمایید و در این قرار توجه نمایید که مسائل زیر برای ایشون روشن باشه و شما در نظر داشته باشید:۱. مکان قرار محلی عمومی باشه مانند دعوت به یک نهار رسمی ( حتی کم هزینه)۲. امنیت روانی ایشون تامین بشه بدین صورت که اگر مایلند با شخصی بیایند، بیایند ۳. از جملات من استفاده کنید و لحن شما التماسی و خواهشی نباشه۴. لحن شما کاملا محترمانه و ضمیری که استفاده می کنید حتما " شما" باشه و هرگز " تو" نگویید۵. زمان قرار مشخص باشه ۶. مدت زمان قرار رو مشخص کنید ( مثال: به مدت ۲ ساعت حداکثر وقت شما رو بگیرم) این مدت بر حسب ساعت حداقل یک ساعت در نظر گرفته بشه۷. در مورد اینده چیزی گفته نشه، مثلا اینطور نگید که حالا بعد از این قرار به همراه خانواده و ... مزاحم بشیم و ...۸. از واژه های منفی مانند اینکه مزاحم شدم، قصدم مزاحمت نیست، مزاحم وقتتون شدم، استفاده نکنید۹. حتما قرار را برای ظهر یا عصر تنظیم کنید و قرار رسمی شام بار اول نگذارید۱۰. موضوع رو گسترش ندهید مثلا نگید شما با دوستتون بیا منم با دوستم... قرارتون کاملا رسمیه!۱۱. پیشنهاد مکان با شما باشد اما زمان دقیق رو خانم تعیین کنند ولی محدوده زمان رو شما در اختیار بگذارید. مثلا بگید برای نهار یا بصرف عصرانه در خدمت شما باشم در رستوران .... ! زمانش رو ممنون می شم شما تعیین کنید۱۲. از تشکرهای بیش از حد و متملقانه خودداری کنید مثل: بنده نوازی کردید! سر ما منت گذاشتید!۱۳. پای تلفن خواستگاری نکنیدسپس در جلسه حضوری از ایشون برسم ادب خواستگاری کنید. سوالی بود بپرسید

6. 7 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 01 شهریور 92), asemani (پنجشنبه 31 مرداد 92), del (پنجشنبه 31 مرداد 92), meinoush (پنجشنبه 31 مرداد 92), sanjab (پنجشنبه 31 مرداد 92), she (دوشنبه 04 شهریور 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 31 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    سلام جناب sci عزیز من هم موافق با دیدگاه شما و این کار رو هر چه زودتر انجام می دم البته من اس ام اس رو فرستادم دیگه ولی به هر حال باید حتماً گفته های شما رو عملی کنم حتماً این روش رو امتحان می کنم و به ایشون میگم که حتی می تونن داداششون رو هم بیارن چون با داداششون ارتباط تقریباً خوبی دارم (سلام علیک) فرد محترمی هست داداششون فکر نمی کنم زود از کوره در بره و بدو بیرا بگه ببینید این متن خوبه برای زنگ زدن به ایشون
    سلام خانم ........خیلی عذر میخام که مسدع اوقاتتون شدم میخواستم اگه امکان داشته باشه شما رو ببینم حرف هایی دارم که بهتره بشنوید می تونید حتی داداششتون رو هم بیارید با خودتون برای اینکه اطمینان حاصل کنید از نظر من هیچ مشکلی نداره اگر مایل باشید می تونیم یک جایی قرار بزاریم و به صرف نهار یا عصرانه در خدمت شما باشیم در حضور شما و برادرتون صحبت کنیم من پیشنهاد می کنم که بیایید ............. زمانش رو هم به عهده شما می زارم
    خوبه به نظرتون
    من دو روز پیش اس ام اس زدم بهش به نظرتون الان زنگ بزنم مشکلی پیش نمیاد
    ویرایش توسط ali136260 : پنجشنبه 31 مرداد 92 در ساعت 13:24

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    ضمناً جناب sci عزیز حرفای شما کاملا درسته اگه ممکنه یک متن برام بگین که من وقتی بهشون زنگ زدم این متن رو بکار ببرم اون متنی که من نوشتم به نظر شما خوبه محترمانه هست یا اینکه نه اشکال داره مطمئن باشید که هیچکسی رو با خودم نمی برم سر قرار حتی دوستم رو
    ویرایش توسط ali136260 : پنجشنبه 31 مرداد 92 در ساعت 16:23

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,934

Array
    برادر عزیزم،
    من متن مشخصی رو نمی تونم به شما دیکته کنم، چون نوع کلام و ادبیات شما مثل من نیست و این موضوع کاملا شخصی است اما دوست دارم بگم که خودتون باشید
    اصلا بد نیست که الان تماس بگیرید ، سخت نگیرید
    شمرده و آرام صحبت کنید. نترسید و هنگامیکه صحبت می کنید یک صفحه کاغذ و خودکار جلوی خودتون بگذارید و روی آن خط بکشید
    به هیچ وجه به شما مربوط نیست که به ایشون پیشنهاد کنید که با چه کسی بیان، می توانند با کسی بیان و یا با کسی نیان! اما اگر خواست با کسی بیاد شما استقبال کنید! پس شما پیشنهاد نمی کنید که با کی بیاد و با کی نیاد
    ببینید وقتی کسی رو دعوت رسمی می کنید، نمی شه بهش بگید اگر شما مایل باشید! این به معنی متعارف، تعارفات اجتماعیه! شما باید ایشون رو دعوت کنید... صریح و واضح!
    ترتیب جملات شما باید کمی تغییر کنه تا به نتیجه مطلوب نزدیک بشه...

حالا برای اینکه روشن بشه اول متن شما رو کمی نگاه می کنیم و اصلاح می کنیم/ بعد نکات رو بررسی می کنیم/ در نهایت به جمع بندی می رسیم
    سلام خانم ........
    شروع خوبیه. اما پرسیدن حال و احوال هم خوبه اضافه کنید. بویژه وقتی حال شخصی از خانواده مانند پدر رو می پرسید، قضیه کاملا رسمی خواهد شد و موجب می شه شما آرامش داشته باشید
    پس در گام دوم بعد از احوال پرسی از خودشون، حال پدر و یا برادر ایشون رو جویا بشید. حالتون خوبه ؟
    خیلی عذر میخام که مسدع اوقاتتون شدم میخواستم اگه امکان داشته باشه شما رو ببینم
    عذرخواهی برای چی؟ برای مسدع اوقات شدن؟ نه لازم نیست...
    نوشتید " اگر امکان داشته باشه" خب اگر امکان نداشته باشه چی؟ یعنی موضوع اینقدر بی اهمیته که اگر امکان نداشته باشه شما بی خیال می شید؟؟
    پس این جملات لازم نیست. ضمن اینکه هنوز معلوم نیست شما چرا تماس گرفته اید!؟ پس تا اینجا وقتتون رو تلف کرده اید!

حرف هایی دارم که بهتره بشنوید می تونید حتی داداششتون رو هم بیارید با خودتون
    به نظر می رسه که شما اسراری دارید و می خواهید برای این خواهر و بردار فاش کنید! این اصلا شبیه خواستگاری نیست علی آقا!

اگر مایل باشید می تونیم یک جایی قرار بزاریم و به صرف نهار یا عصرانه در خدمت شما باشیم
    اگر مایل نباشند چی؟ این شبیه یک دعوت رسمی نیست. شما وقتی کسی رو دعوت می کنید، دعوت باید صریح و روشن باشه:
    مثال:
    مایل هستم شما رو به یک نهار رسمی دعوت کنم و بسیار خوشحال می شم اگر بپذیرید. من رستوران ........ در نظر دارم، محیط دنج و رسمی است. اگر شما زمان رو بفرمایید برای رزرو میز اقدام می کنم.

پس به این نتیجه سریع می رسم که متن گفتگو و البته درخواست شما خوبه، اما کامل نیست و امکان رسیدن به نتیجه خیلی کمه!

گفتگو و درخواست شما باید از سه بخش مجزا تشکیل بشه، و باید، باید، باید طوری بیان بشه که نتیجه صد در صد به نفع شما باشه، هر چند که شما از اینکه ایشون جواب فوری به شما ندهند و حتی دعوت شما رو نپذیرند، نباید ناراحت بشید!
    دقت کنید که ادبیات شما ممکنه با چیزایی که نوشتم فرق کنه.

- قسمت اول:
    شروع گفتگو : سلام و حال و احوال و مقدمه درخواست

* اول با صدای واضح و شمرده شمرده نه سریع، سلام کنید و حال ایشون رو بپرسید.
    خانواده خوب هستند؟ پدر حالشون خوبه؟ سلام برسونید خدمتشون...
    در همین حد احوال پرسی خوبه و در هر سوال منتظر باشید جواب بشنوید... اگر گفتند پدرم کسالت دارند مثلا، لازم نیست وارد جزئیات شوید. ابراز ناراحتی کنید و آرزوی بهبودی ( خیلی ناراحت شدم، امیدوارم زودتر بهبود یابند)
    این حال و احوال موجب نرمی شروع گفتگو می شه و اضطراب هر دو طرف رو کم می کنه. البته باید توجه داشت که در همین حد کافیه و زیاد لازم به طولانی شدن نیست

قبل از هر کاری محل رستوران رو در نظر بگیرید، با رستوران تماس بگیرید و یا بروید اونجا رو ببینید و حتی یک بار با خواهر یا دوستتون اونجا غذا میل کنید. شیوه رزرو بهترین میز و مناسب ترین میز رو جویا بشید. آدرس دقیقش رو زمانیکه تماس می گیرید با ایشون، روی کاغذ یادداشت کنید و تلفن رستوران رو هم به ایشون بدید.

* مقدمه در خواستتون رو بگید: ( در طول گفتن این مقدمه نیازی نیست منتظر جواب باشید)
    از قدیم الایام همیشه این نوع تقاضاها که مربوط به کل آینده و زندگی می شه، هم با شرم مطرح می شده و هم جسارت و هم البته با عشق ...حالا هم من می خوام قبل از هر صحبتی شما جسارت من رو ببخشید و تقاضای من رو در وهله اول یه دعوت رسمی قلمداد کنید برای امر خیر و البته آشنایی بیشتر، که هیچ تعهدی هم برای کسی ، فعلا ، نداره! اگر قبول کنید، بسیار خوشحال می شم

* دعوت رسمی و طرح درخواستتون:
    پیرو صحبتهایی که قبلا حتما در جریانش هستید مایل بودم صحبت حضوری با شما داشته باشم، به همین خاطر می خواستم شما رو به رستورانی در .... بصرف یک نهار دعوت کنم. (نهار در اولویته... بعدش اگر قبول نکرد یا وقت نداشتند، عصرانه) رستوران...... محیط خوبی داره و می تونیم یک ساعتی رو بنشینیم و صحبت کنیم. اگر شما زمان رو بفرمایید، برای رزرو میز اقدام می کنم

* پایان گفتگو:
    چند وضعیت قابل پیش بینی است:
    1. ایشون از شما می خوان که فکر کنند و به شما جواب دهند: در این صورت بگید: با کمال میل! اگر مناسب باشه من فردا همین حدود تماس می گیرم و جواب مثبت شما رو می شنوم. بی شک این قرار صرفا یک دیدار رسمی است که من مایلم هر چیزی که موجب دغدغه ذهنی شما باشه برای این ملاقات، بر طرف کنم

2. ایشون نمی پذیرند. و خیلی محترمانه عنوان می کنند. شما می توانید بگید: موضوع این ملاقات برای زندگی من و شخص من بسیار مهمه، می تونم بدونم علت رد این ملاقات چیه!؟ چون من با اصرار خواستار این قرار حضوری هستم.. . حاضرم اگر مانعی در این رابطه وجود داره، خیلی صریح عنوان کنید تا بتونم برطرفش کنم.

3. ایشون قبول می کنند. شما زمان رو درخواست کنید. و اگر زمان رو همان موقع گفتند تشکر کنید و اقدام کنید. آدرس رستوران رو زمانی بگید که به زمان قرار کمتر از سه روز باقی باشه. در غیر اینصورت اگر زمانی که به شما گفتند مثلا برای آخر هفته دیگه بود: بگید من با شما روز دوشنبه ساعت ... تماس می گیرم و نتیجه رزرو میز و آدرس رو می گم

4. ایشون اصلا حاضر به پذیرش شما نیستند: در این شرایط حتما عذر خواهی کنید، برای ایشون آرزوی سعادت کنید و فعلا تماس رو قطع کنید

موفق باشید! امیدوارم که موضوع روشن باشه

10. 6 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

asemani (جمعه 01 شهریور 92), meinoush (دوشنبه 04 شهریور 92), sanjab (یکشنبه 03 شهریور 92), she (دوشنبه 04 شهریور 92), فرهنگ 27 (جمعه 01 شهریور 92), پرنده غريب (جمعه 01 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    2
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    سلام
    خسته نباشید
    وقتتون بخیر
    جناب sci عزیز من زنگ زدم به تلفن همراه این خانم و کاملاً محترمانه گفتم که من فلانی هستم و از خدمات کامپیوتری ...... مزاحمتون میشم قصد ایجاد مزاحمت ندارم و باهاتون حرف دارم که برای من واجبه که شما بشنوید شاید از طریق اس ام اس نتونسته باشم موئضوع رو بهتون بگم و این خانم هم حتی اجازه نداد که من ادامه بدم حرف هامو و از ایشون دعوت کنم که جایی قرار بزاریم و صحبت کنیم بصورت رسمی و گفت شما کار اشتباه کردی زنگ زدین و قطع کرد تلفن رو حالا با این اوصاف چه میشه کرد بی خیال شم یا اینکه راهی هست برای رسیدن به این خانم(ازدواج) چون اگر ایشون بار اول اینطوری هم جواب بدن من نمی تونم از ایشون دل بکنم خیلی سخته برای من چون یک نفر می گفت که دفعه اول همشون اینجوری جواب میدن و رد می کنن ولی کم کم حواب قطعی رو می دن
    ویرایش توسط ali136260 : یکشنبه 03 شهریور 92 در ساعت 10:10

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 10 آبان 92 [ 13:08]
    دستاوردها:
    500 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    285

تشکرشده 366 در 142 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali136260 نمایش پست ها
    گفت شما کار اشتباه کردی زنگ زدین و قطع کرد
    چرا برای کسی که برات ارزش قائل نیست، وقتت رو تلف می کنی؟!

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,934

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali136260 نمایش پست ها
    سلام
    خسته نباشید
    وقتتون بخیر
    جناب sci عزیز من زنگ زدم به تلفن همراه این خانم و کاملاً محترمانه گفتم که من فلانی هستم و از خدمات کامپیوتری ...... مزاحمتون میشم قصد ایجاد مزاحمت ندارم و باهاتون حرف دارم که برای من واجبه که شما بشنوید شاید از طریق اس ام اس نتونسته باشم موئضوع رو بهتون بگم و این خانم هم حتی اجازه نداد که من ادامه بدم حرف هامو و از ایشون دعوت کنم که جایی قرار بزاریم و صحبت کنیم بصورت رسمی و گفت شما کار اشتباه کردی زنگ زدین و قطع کرد تلفن رو حالا با این اوصاف چه میشه کرد بی خیال شم یا اینکه راهی هست برای رسیدن به این خانم(ازدواج) چون اگر ایشون بار اول اینطوری هم جواب بدن من نمی تونم از ایشون دل بکنم خیلی سخته برای من چون یک نفر می گفت که دفعه اول همشون اینجوری جواب میدن و رد می کنن ولی کم کم حواب قطعی رو می دن
    سلام،
    مواردی که در بالا زیرش خط کشیدم رو من به شما گفتم بگید؟ من فکر می کنم به شما توضیح دادم که چه کنید! اما خب شما کار خودتون رو انجام دادید و نتیجه روشنه!
    به نظرم شما با حالت چهارم مواجه شدید و باید عذر خواهی می کردید و قطع می کردید! متاسفم که به نظر من راهی برای شما برای این خواستگاری وجود نداره!
    موضوعی که اول مکالمه عنوان کردید و رنگ آنرا قرمز کردم، واقعا اگر بخواهید خواستگاری کنید می گید که از خدمات کامپیوتری زنگ زده اید؟ من به شما گفتم اینطور خودتون رو معرفی کنید؟
    به نظرم در رفتار شما انفعال و عدم رفتار جرات مندانه مشاهده می شه و این موجب خواهد شد که به دلیل عدم اعتماد به نفس کافی نتوانید حرف و گفته خود را بیان کنید
    ضمن اینکه بسیار با عجله قبل از اینکه پست مرا بخوانید.... فقط چند موضوع کلی را خواندید و اقدام به تماس کردید! نمی گم اگر مواردیکه گفتم را رعایت می کردید موفق بودید! نه شاید باز هم به شدت رد می شدید... همانطور که پیش بینی کرده بودیم! اما اگر اون موارد رو رعایت می کردید و گوش می کردید چی میگم! شاید نتیجه کمی متفاوت تر می شد... حتی اگر منفی بود!
    دقت بیشتری در زندگی بکار بندید و در ایجاد رابطه با ایشون اصراری نورزید، جواب قطعی این بانو، منفی است!

موفق باشید
    ویرایش توسط sci : یکشنبه 03 شهریور 92 در ساعت 23:35

14. 3 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 03 شهریور 92), she (دوشنبه 04 شهریور 92), ویدا@ (دوشنبه 04 شهریور 92)

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)