به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 71
    عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    من خیلی برات نوشته بودم
    اما پرید.

یه بار دیگه:

به جای این که روی مساله اینقدر از جنبه غیرتیش حساس بشید
    از جنبه روانشناسی حساس بشید براتون بهتر هست

به احتمال زیاد بهتون می گم که اون آقا هیچ نقشی در قلب این خانم نداشته
    خانمی که این همه فداکاری می کنه در یک رابطه
    خودش را نادیده می گیره
    این همه باج عاطفی و مادی می ده
    و با رفتارهای ناسالم اون آقا راه اومده
    شاید یک مشکل شخصی داره که باید بهش دقت بیشتر کرد
    این همه منفعل بودن و سکوت کردن درست نیست
    این همه دنبال محبت بودن و فداکاری بی دلیل کردن درست نیست

حتی در رابطه با شما هم من همچین چیزی را می بینم
    فقط این بار کمی بهتر شده و از تجربه قبلیش درس گرفته
    و شانس آورده که شما هم فرد سالم و متعهدی هستید و به راحتی نفر قبلی از کنار درگیر کردن احساسات یک زن نمی گذرید.

این خانم قراره همراه و همقدم شما در مسیر زندگی باشه
    قراره مادر و مربی فرزندان شما باشه
    بهتر هست که به جای فکر کردن به این که آیا به اون آقا هم گفته دوستت دارم یا نگفته
    به این فکر کنی که چه چیزی باعث می شده این همه طالب محبت باشه و خودش را نادیده بگیره و منفعل عمل کنه

یک مشاوره خوب می تونه کمکت کنه تا اگر این خانم مشکلی داره رفع بشه
    فداکاری و از خود گذشتگی بیش از حد نشانه مشکل هست و در آینده براتون دردسر می شه.

2. 4 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

amirali_p (جمعه 15 شهریور 92), asemani (جمعه 15 شهریور 92), del (دوشنبه 25 شهریور 92), shapoor (شنبه 16 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 آذر 92 [ 21:57]
    سطح
    3
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points7 days registered
    تشکرها
    28

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    من خیلی برات نوشته بودم
    اما پرید.

یه بار دیگه:

به جای این که روی مساله اینقدر از جنبه غیرتیش حساس بشید
    از جنبه روانشناسی حساس بشید براتون بهتر هست

به احتمال زیاد بهتون می گم که اون آقا هیچ نقشی در قلب این خانم نداشته
    خانمی که این همه فداکاری می کنه در یک رابطه
    خودش را نادیده می گیره
    این همه باج عاطفی و مادی می ده
    و با رفتارهای ناسالم اون آقا راه اومده
    شاید یک مشکل شخصی داره که باید بهش دقت بیشتر کرد
    این همه منفعل بودن و سکوت کردن درست نیست
    این همه دنبال محبت بودن و فداکاری بی دلیل کردن درست نیست

حتی در رابطه با شما هم من همچین چیزی را می بینم
    فقط این بار کمی بهتر شده و از تجربه قبلیش درس گرفته
    و شانس آورده که شما هم فرد سالم و متعهدی هستید و به راحتی نفر قبلی از کنار درگیر کردن احساسات یک زن نمی گذرید.

این خانم قراره همراه و همقدم شما در مسیر زندگی باشه
    قراره مادر و مربی فرزندان شما باشه
    بهتر هست که به جای فکر کردن به این که آیا به اون آقا هم گفته دوستت دارم یا نگفته
    به این فکر کنی که چه چیزی باعث می شده این همه طالب محبت باشه و خودش را نادیده بگیره و منفعل عمل کنه

یک مشاوره خوب می تونه کمکت کنه تا اگر این خانم مشکلی داره رفع بشه
    فداکاری و از خود گذشتگی بیش از حد نشانه مشکل هست و در آینده براتون دردسر می شه.
    باهاش خیلی صحبت کردم در این باره که چرا اینجوری محبت میکردی؟
    در حالی که بازخورد نمیدیدی!
    خودش بهم میگه بچگی میکردم،چون چشم و گوشم همیشه بسته بوده و هیچ چیز نمیدونستم فکر میکردم همین یه آدم هست و باید هر کاری بشه براش بکنم!
    و البته به شدت هم احساس ترحم بهش داشته! چون به گفته خودش آدم پر مشکلی بوده توی زندگیش!
    البته دعوا و بحث و اینها هم زیاد داشته!خودش میگه دیگه اواخر یاد گرفته بودم جوابشو بدم!
    همیشه داره میگه که اشتباه میکرده و بی تجربه بوده و خام ولی الان دیگه زندگی رو یاد گرفته!
    آره پیشنهاد خوبیه که بریم پیش یه مشاور که مشکلی پیش نیاد در آینده!
    به هر حال خیلی خیلی ممنون به خاطر وقتی که برام گذاشتید!
    لطف کردین!

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    28

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    دوستان کسی راهنمایی دیگه ای نداره؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 22 اسفند 92 [ 21:26]
    سطح
    20
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    104

تشکرشده 162 در 83 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirali_p نمایش پست ها

شما از وضع زندگی من چه میدونید که میگید چه دلیلی داره دنگی؟
    من اینو نشونه شعور و شخصیت بالای اون دختر میدونم!
    شما میدونید من 11شب تا 7صبح کار میکنم 8صبح میرم سر کلاس دانشگاه عصر هم یه وقتهایی کلاس بیرون؟
    شما میدونید من برای تهیه مخارج و شهریه دانشگاه و کلاسم چه مشکلاتی دارم؟؟
    ولی با همه اینها دوست ندارم لذت بیرون رفتن و تفریح با کسی که دوسش دارم رو از دست بدم!
    اوایل خیلی تلاش کردم که همیشه خودم بدم ولی اون گفت دلیلی نداره منم وقتی کار میکنم درامد دارم چرا باید همش تو بدی؟
    من به داشتن کسی که اینقدر درک داره که وضعیت من،بیخوابی های من،تلاشهای منو میبینه و برای اینکه به من کمتر فشار بیاد تلاش میکنه ،افتخار میکنم

!
    بعدهامی فهمی که چی بهت دارم میگم
    انسانهاتماما مشکل دارن منم درجایگاه شمابودم وبامشکلات مالی خیلی زیادی دست وپنجه نرم کردم واین دوران روگذروندم که دارم این حرف روبه شما میزنم .
    الان که یه مدت فرصت داری تاکلاسات شروع بشه ودوباره بری دانشگاه بروکتاب چهاراثرفلورانس اسکلاولشین روحتما بخون برات خیلی خوبه
    ویرایش توسط نگاه : یکشنبه 17 شهریور 92 در ساعت 09:44

6. کاربر روبرو از پست مفید نگاه تشکرکرده است .

amirali_p (یکشنبه 17 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 دی 93 [ 09:53]
    سطح
    25
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 353 در 123 پست

Array
    سلام فکر کنم شما یه جورایی دنبال تایید روابط دوستی از طرف دیگرون هستید تا با خیال راحت به رابطتون با این خانم ادامه بدین. من خودم هم تو گذشته ام تجربه رابطه دوستی با یه نفر رو داشتم بخاطر همین حرفام از روی تجربه هست. من خودم تو این عقیده هستم که این روابط باید با اطلاع خانواده ها بشه. تا دختر پسرهایی مثل دوست دختر شما و من دچار این اشتباها نشیم. ایشون هی از رابطه و اشتباه گذشتشون به شما گفتن پس یکی به این دختر خانم بگه چرا 2 سال باهاش بودن و به قول خودشون همه جوره از نظر مادی ساپورتش کردن و الان اومدن واسه شما شعر و غزل می گن. اگه یه رابطه ای شروع شده و تموم شده نیاز نیست اهی ازش به بدی یاد کنیم من همین الانم با همه خوبیها و بدیهای رابطه گذشتم باز می گم فرد شریفی بود و اشتباهی بود که دو تامون مقصر بودیم چرا باید بدگویی کنم تا خودم و با این حرفا آروم کنم. بعد برسیم به مسئله شما!!! شمایی که این روابط رو حالا تو چارچوبش یا هر چی خوب می دونین چه نیازی داشتین این تاپیک رو بزنید و بگید رابطه گذشته دوست دخترم داره من و عذاب می دهههههههههههههههههههههه. مگه کاره بدی کردن؟؟؟؟ شما گفتید ایشون تا 1 سال نمی تون ازدواج کنن ولی منم می گم شما بچه نیستید که الان تو این سن رابطه دوستی داشته باشید می تونید نامزد بشید چون چه تضمینی هست واسه 1 سال بعدیتون؟؟؟ من همین الانم باز اگر برگردم به گذشتم اشتباهه گذشتمو تکرار نمی کنم و اگر رابطه ای با اطلاع خانوادم باید باشه تا این اتفاقها نیوفته

8. 3 کاربر از پست مفید deniz90 تشکرکرده اند .

amirali_p (یکشنبه 17 شهریور 92), shapoor (یکشنبه 17 شهریور 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 17 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    28

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط deniz90 نمایش پست ها
    سلام فکر کنم شما یه جورایی دنبال تایید روابط دوستی از طرف دیگرون هستید تا با خیال راحت به رابطتون با این خانم ادامه بدین. من خودم هم تو گذشته ام تجربه رابطه دوستی با یه نفر رو داشتم بخاطر همین حرفام از روی تجربه هست. من خودم تو این عقیده هستم که این روابط باید با اطلاع خانواده ها بشه. تا دختر پسرهایی مثل دوست دختر شما و من دچار این اشتباها نشیم. ایشون هی از رابطه و اشتباه گذشتشون به شما گفتن پس یکی به این دختر خانم بگه چرا 2 سال باهاش بودن و به قول خودشون همه جوره از نظر مادی ساپورتش کردن و الان اومدن واسه شما شعر و غزل می گن. اگه یه رابطه ای شروع شده و تموم شده نیاز نیست اهی ازش به بدی یاد کنیم من همین الانم با همه خوبیها و بدیهای رابطه گذشتم باز می گم فرد شریفی بود و اشتباهی بود که دو تامون مقصر بودیم چرا باید بدگویی کنم تا خودم و با این حرفا آروم کنم. بعد برسیم به مسئله شما!!! شمایی که این روابط رو حالا تو چارچوبش یا هر چی خوب می دونین چه نیازی داشتین این تاپیک رو بزنید و بگید رابطه گذشته دوست دخترم داره من و عذاب می دهههههههههههههههههههههه. مگه کاره بدی کردن؟؟؟؟ شما گفتید ایشون تا 1 سال نمی تون ازدواج کنن ولی منم می گم شما بچه نیستید که الان تو این سن رابطه دوستی داشته باشید می تونید نامزد بشید چون چه تضمینی هست واسه 1 سال بعدیتون؟؟؟ من همین الانم باز اگر برگردم به گذشتم اشتباهه گذشتمو تکرار نمی کنم و اگر رابطه ای با اطلاع خانوادم باید باشه تا این اتفاقها نیوفته
    شاید بیشترین سوالی که توی ذهن خودمه همین مدتشه! که با این همه بدی چرا 2سال؟ خودش ومیگه از ماه اول فهمیدم اشتباه کردم ولی همش بخشیدمش!

من متوجه حرف شما نشدم آخرش!
    ببینید ما هیچ مشکلی برای اینکه با هم نمزد بشیم ندارم همین امروزم میتونیم این کارو بکنیم هم خودش هم خانواده اش و هم خانواده ام رضایت کامل دارن!
    مشکل این وسط خود منم که باید با خودم کنار بیام!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط نگاه نمایش پست ها
    بعدهامی فهمی که چی بهت دارم میگم
    انسانهاتماما مشکل دارن منم درجایگاه شمابودم وبامشکلات مالی خیلی زیادی دست وپنجه نرم کردم واین دوران روگذروندم که دارم این حرف روبه شما میزنم .
    الان که یه مدت فرصت داری تاکلاسات شروع بشه ودوباره بری دانشگاه بروکتاب چهاراثرفلورانس اسکلاولشین روحتما بخون برات خیلی خوبه
    اگر وقت کردم حتما!
    ولی اگه وقت و حوصله اش رو داری برام یکم بیشتر توضیح بده

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 دی 93 [ 09:53]
    سطح
    25
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 353 در 123 پست

Array
    آقا امیر منم نفهیمیدم مشکل شما چیهه حالا؟؟ آیا داشتن رابطه قبلی این خانمه!!!! اگه اینه خوب ادامه ندیدن چون ایشون رابطه داشتن و این برا شما قبول شده نیست. یا چیه مشکلتون یه جا می گید از جفت چشام بیشتر بهش اعتماد دارم از یه طرفم این افکار نشانه بی اعتمادیه. شما چند وقته باهمید که با ادعا می گید از جفت چشام...!!! من نمی گم ایشون خوب یا بدن و قضاوتم نمی کنم ولی هیچ وقت یه راه و با احساسات سعی نکنید تند تند برید تا یه جا پاتون گیر کنه و بیوفتید. مهم مدت زمانی که این خانم رابطه قبلشون تموم کردن چون زمان گذشته افراد رو کم کم کم رنگتر می کنه. ولی اگه مدت کمی از رابطه گذشتشون گذشته این جای سوال داره.
    اول تکلیفه خودتون رو با خودتون روشن کنید اگه به ایشون اعتماد دارید پس دیگه این کش دادن ها الکیه اگه نه رابطه ایشون و گذشتش شما رو اذیت می کنه پس بیخیال شید و بچه بازی و بزارید کنار. در ضمن اعتراف کردن اون دختر خانم به رابطه گذشتش صداقت نیست چون چیزی که تموم شده و تو زندگیت نیست و وقتی اثری ازش نیست پس اون مربوط به زندگی من نیست که اعتراف کنم و صداقت داشته باشم. و هیچ احدی هم دید خوشی نداره که یکی بیاد شاهکارهای گذشتشو به کسی که قراره باهاش بره زیر سقف بگه. مهم اینه که تو زمانی که با اونه صداقت داشته باشه تو چیزهایی که به هردوتاتون مربوط می شه. وگرنه اون رابطه گذشته به جز اینکه آدمارو از هم سرد می کنه هیچ سودی نداره.
    ویرایش توسط deniz90 : یکشنبه 17 شهریور 92 در ساعت 12:45

11. کاربر روبرو از پست مفید deniz90 تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (یکشنبه 17 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    28

تشکرشده 6 در 4 پست

Array
    آقا امیر منم نفهیمیدم مشکل شما چیهه حالا؟؟ آیا داشتن رابطه قبلی این خانمه!!!! اگه اینه خوب ادامه ندیدن چون ایشون رابطه داشتن و این برا شما قبول شده نیست. یا چیه مشکلتون یه جا می گید از جفت چشام بیشتر بهش اعتماد دارم از یه طرفم این افکار نشانه بی اعتمادیه. شما چند وقته باهمید که با ادعا می گید از جفت چشام...!!! من نمی گم ایشون خوب یا بدن و قضاوتم نمی کنم ولی هیچ وقت یه راه و با احساسات سعی نکنید تند تند برید تا یه جا پاتون گیر کنه و بیوفتید. مهم مدت زمانی که این خانم رابطه قبلشون تموم کردن چون زمان گذشته افراد رو کم کم کم رنگتر می کنه. ولی اگه مدت کمی از رابطه گذشتشون گذشته این جای سوال داره.
    اول تکلیفه خودتون رو با خودتون روشن کنید اگه به ایشون اعتماد دارید پس دیگه این کش دادن ها الکیه اگه نه رابطه ایشون و گذشتش شما رو اذیت می کنه پس بیخیال شید و بچه بازی و بزارید کنار. در ضمن اعتراف کردن اون دختر خانم به رابطه گذشتش صداقت نیست چون چیزی که تموم شده و تو زندگیت نیست و وقتی اثری ازش نیست پس اون مربوط به زندگی من نیست که اعتراف کنم و صداقت داشته باشم. و هیچ احدی هم دید خوشی نداره که یکی بیاد شاهکارهای گذشتشو به کسی که قراره باهاش بره زیر سقف بگه. مهم اینه که تو زمانی که با اونه صداقت داشته باشه تو چیزهایی که به هردوتاتون مربوط می شه. وگرنه اون رابطه گذشته به جز اینکه آدمارو از هم سرد می کنه هیچ سودی نداره.
    من یک ساله به عنوان کسی که باهاش قصد ازدواج دارم میشناسمش یک سال هم قبلش به عنوان هم دانشگاهی !
    برای این میگم خیلی بهش اعتماد دارم چون خاواده خیلی خوبی دارن! واقعا آدم های با شخصیتی هستن! خودشم از تمام کسایی که از سالها پیش میشناختنش دربارش پرسجو کردم قبل اینکه تصمیم بگیرم بعدشم توی این یک سال واقعا هیچ بدی ای ازش ندیدم! امتحانشم کردم در زمینه های مختلف! و توی همشونم موفق بود!
    رابطه قبلی رو حدود 3ماه قبل از شروع رابطه ما تموم کرده تقریبا!
    گیر کردم! از یک طرف واقعا نمیخوام از دستش بدم جدا از احساسم بهش،شرایطی که داره واقعا به شرایطی که مد نظرم بود از گذشته برای کسی که باهاش زندگی کنم نزدیکه!
    نمیدونم چه کار کنم!

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 آذر 92 [ 18:47]
    سطح
    5
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    85

تشکرشده 55 در 24 پست

Array
    سلام دوست عزیز. به نظر من شما تمام خصوصیات مثبت این خانم که به قول خودتون زیاد هم هست رو گذاشتین یه طرف و رابطه اش با یه آقایی که الان خودش هم میگه پشیمونه یه طرف قرار دادین. یعنی اگه کسی همه خوبیها رو داشته باشه و فقط یه خطا تو زندگیش کرده باشه باید تا اخر عمر به خاطر این اشتباه تقاص پس بده؟ به نظر من کسی که الان باید نگران باشه ایشون هستن نه شما. چون ایشون یه دفعه با احساساتشون بازی شده و دو سال از عمرشون هدر رفته. این که چرا دو سال طول کشیده شاید به خاطر امیدیه که به اصلاح رابطه شون داشتن یا هر بار که میخواستن تموم کنن اون اقا با عذر خواهی پشیمونشون میکرده. اینا همش حدسه و شما هم میتونید اینا رو در نظر بگیرید به جای فکرهای منفی. البته شما میتونید اینو نشونه مثبتی بدونید چون اگر این خانم میخواستن شما رو فریب بدن میتونستن اصلا چیزی در این مورد نگن و شما هم هیچ وقت مطلع نمیشدید. پس این خودافشایی شون رو به فال نیک بگیرید. هر چه زودتر تکلیف خودتون رو روشن کنید و نذارید این خانم بیشتر از عذاب ببینه. موفق باشید.

14. 2 کاربر از پست مفید paradise92 تشکرکرده اند .

shapoor (یکشنبه 17 شهریور 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 17 شهریور 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

در ضمن اعتراف کردن اون دختر خانم به رابطه گذشتش صداقت نیست چون چیزی که تموم شده و تو زندگیت نیست و وقتی اثری ازش نیست پس اون مربوط به زندگی من نیست که اعتراف کنم و صداقت داشته باشم. و هیچ احدی هم دید خوشی نداره که یکی بیاد شاهکارهای گذشتشو به کسی که قراره باهاش بره زیر سقف بگه. مهم اینه که تو زمانی که با اونه صداقت داشته باشه تو چیزهایی که به هردوتاتون مربوط می شه. وگرنه اون رابطه گذشته به جز اینکه آدمارو از هم سرد می کنه هیچ سودی نداره
    مگه می شه یه چیزی تمام بشه و هیچ اثری ازش توی زندگی من نباشه؟
    اگر اینطور بود که من هنوز همون نوزاد یک روزه بودم.
    همونطور که جسم ما در اثر حوادث و تجربیات و مراقبتها و بی دقتی ها و گذر عمر و ... رشد می کنه و تغییر می کنه
    روحمون هم با آموزشها و تجربه ها و اتفاقات خوب و بد زندگیمون تغییر می کنه. شخصیتمون شکل می گیره.
    من امروز یک نوزاد یک روزه نیست. آدمیه که سالها تجربه و خاطره و حادثه خوب و بد پشت سرش داره و همه اونهاست که من را می سازه.

چطور می گید گذشت مهم نیست و گذشته تمام شده !!

گذشته خیلی مهمه و کسی هم که قرار نزدیکترین فرد به من توی زندگیم باشه و همراه و محرم بقیه مسیر زندگیم
    مسلما باید بدونه من کی هستم.
    من کی هستم؟ مجموعه ای از آنچه بر من گذشته.

کسی که گذشته خودش را در مسائل این چنینی مخفی می کنه عدم صداقت داشته.
    حق امیر هست که بدونه.

اما مساله نگاهی هست که امیر باید به این موضوع داشته باشه. نگاهی بالغانه تر و پخته تر.
    من از دید خودم در پستهای قبل گفتم که بهتره چه نگاهی به موضوع داشته باشه.
    علت رابطه را پیدا کنه.
    علت رفتارهای این خانم را.
    اثرش را روی این خانم.
    نه این که مدام با خودش کلنجار بره که چند بار بهش گفته دوستش داره؟ چند بار با هم نهار خوردن!

16. 3 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

del (دوشنبه 25 شهریور 92), shapoor (یکشنبه 17 شهریور 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 17 شهریور 92)

صفحه 3 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)