به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 44
    مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    پیش دوستاش وقتی سیگارمیکشن.جایی که قبلاتکراری سیگارکشیده.مواقعی که خودش بیشتر دوس داره سیگاربکشه.بعدازناهاریاشام این جاها معمولا تمایل هست .اماهمیشه وسوسه اش چندثانیه است باید باورکنه اون چندثانیه میگذره اگه دچارتردیدوشک نشه.اول شک میاد بکشم نکشم؟حالا این یه بار نصف سیگاربکشم.ازاول باید جلو اون شک قاطعانه وایسه.زیاد نگاه دوستاش نکنه موقعی سیگارمیکشن اون مواقع حتی الامکان کنارشون نباشه یاسرخودشو باچیزی گرم کنه.اوایل اینجوری بعدن واسش عادی میشه اونابکشن یانه .دوستام باورنمیکردن من ترک کنم فکرمیکردن دارم دروغ میگم بعدا یکیشون منو دید اونم ترک کردبدون اینکه ازمن کمک بگیره چون قبلا باهم میکشیدیم نکشیدن من شده بود باورقدرتمندی واسش .سیگار عادت جسمی خاصی نداره که دیگران بخوان کمک خاصی داشته باشن.بعدازیک تاسه هفته کامل ازاون حال و هوادرمیادوارزش سلامتی و هواواکسیژن پاک رودرک میکنه.فقط تایکسال بایدمواظب تداعی کننده هاباشه،مثلا الان پاییزه کامل ترکش میکنه.ناخودآگاه زمستان برف روکنارجاده میبینه تداعی سال قبل میشه که اون موقع سیگارکشیده،یا عید یاعروسی ها یااوایل سبزی بهاریامحرم جاهایی که براش تداعی کننده هست بایدبیشترخودشو بشناسه وازقبل آمادگی ذهنی داشته باشه وبدونه ممکنه تمایل به دوباره کشیدن باشه.که یه وقت تداعی ها غافلگیرش نکنن.امیدوارم لذت نکشیدن رودرک کنه.اونقد هم سخت نیست که بخاد خودشو ناتوان ببینه.شما شوک وانگیزه روبهش وارد کردی.من تا ۷۰درصدمواقع حالم بدمیشه بوی سیگاربهم میرسه فقط ۳۰درصدمواقع خاص برام زیباست وسریع هم متوجه مزخرف بودن اون زیبایی میشم چون قبلاتجربش کردم وچیزجدیدی جزتلقین نیست.

- - - Updated - - -

یکی ازپاداشهای ترکش اعتماد به نفس بیشتر درجامعه هست چون جامعه نظر خوبی به سیگارنداره وبه حق هم هست.وقتی سیگارمیکشی ازخودت یه ضعف داری مخصوصا موقعی که بدنت بوی سیگارمیده امابعد ترکش احساس انطباق بیشتری باجامعه میکنه لذت نرمال بودن وشیشه خرده نداشتن وبه تبعش احساس اعتماد به نفس واقعی بیشتر.تصویرخودش مواقعی که سیگاری نبوده وسیگارنکشیده هم بسیارمهم هست.با این تفکروتمرکزاون تصاویر ذهنی سالم بروجودش سیطره پیدامیکنه وتصویر"خودسیگاری"روکنار میزنه.اگه دوستی داره که صبحا باهاش بدوه که یک راه بسیارعالی رو درپیش گرفته به شدت ازسیگار زده میشه یا اگه نیست خودش حداقل ۱۰دقیقه صبحها بدود.شما هم میتونی بهش دلگرمی بدی مواقعی که این دلگرمی واقعا ازقلبت میجوشه نه اینکه مصنوعی وسطحی وتکراری باشه.کاربعدی شماکه میتونه درکنارش موثرباشه خلق لحظات رمانتیک وپاک که هم گذران زندگی شماست هم نقطه ها نورانی در ذهنش ایجادمیکنه.

- - - Updated - - -
    امادرنهایت همه چی دست خودشه
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
    ویرایش توسط ammin : یکشنبه 12 آبان 92 در ساعت 12:27

2. 4 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

kamr (سه شنبه 14 آبان 92), maryam9966 (یکشنبه 12 آبان 92), مهربونی... (یکشنبه 26 آبان 92), مصباح الهدی (یکشنبه 12 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 دی 92 [ 10:07]
    سطح
    5
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    54

تشکرشده 51 در 32 پست

Array
    Amminجان مجددا سلام.
    خیلی قشنگ و قابل فهم برام توضیح دادی.ممنون
    اشکال نداره اگه گفته های شمارو(بجز دو خط آخر که خود بایدانجامش بدم)پرینت بگیرم و بهش بدم بخونه؟بنظرت تاثیری داره؟

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    سلام وتشکرازشما.میتونه موثرباشه.شنیدن داستان وحرفهای کسی که سیگارکشیده وتجربش کرده موثروتقویت کنندست ولی ای کاش والبته امیدوارم خودش این تلاش رو برای کسب تجربه دیگران کند.به هرحال ترک سیگار دوجه دارد۱_انگیزه منفی؛مثل نابهنجارنبودن،زرد نشدن دندانها،بوی بدسیگارندادن،طرد نشدن و...اگه فقط ترس ازسیگارنکشیدن باشه ازهول حلیم میفته توی دیگ بنابراین درکنارش انگیزه مثبت بایدباشه۲_انگیزه مثبت یاوجه دومش شوق به سلامتی،رضایت مندی ازخود،اعتماد به نفس بیشتر،سرحال وبانشاط بودن مثل کودکی هاست.این دو درکنارهم نرمال ترومتعادل تراونو به جلو میبره.اگه اهل نمازوقرآن هم باشه که زودترموفق میشه چون اصلا زیبانیست بادستایی که بوی سیگارمیده بری قنوت یا با بوی سیگار دهان قرآن بخونی احساس معنویتش کم میشه ،وازطرفی هم درپیشگاه خدا مسئولیم وقتی علم داریم که درحال ضرر رسوندن به جسم وروح خودمون هستیم،امیدوارم دراین راه موفق باشه۰وشماهم همینطور
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

5. 3 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

kamr (سه شنبه 14 آبان 92), maryam9966 (یکشنبه 12 آبان 92), مصباح الهدی (یکشنبه 12 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 تیر 99 [ 11:20]
    سطح
    67
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class10000 Experience Points
    تشکرها
    852

تشکرشده 554 در 206 پست

Array
    سلام
    منم حدود 4-5 ماهه که شروع کردم به کشیدن سیگار و تو خانواده ای بودم که مثل شما سیگار رو خیلی بد و گناه کبیره می دونن. الان در حدی هستم که هفته ای 4-5 نخ می کشم
    به نظرم مهمترین دلیلی که یه پسر شروع به سیگار میکنه، استرس و اضطرابهای محل کارش و بیرون هست. چون در ابتدای کار لذتی نداره حتی از بوی اون هم رنج می بره و فقط برای تسکین استرس و اضطرابش هست که میره سراغ سیگار
    سعی کنید از کارش و اوضاع کارش اطلاع داشته باشید و ازش بپرسید. به همسرتون نزدیک باشید و بهتره با دوستاشون هم ارتباط داشته باشید که زمانهایی که همسرتون مشکلی داره حتما بدونید.
    این استرس و فشار بیرون از خونه خیلی چیز بدیه و شما باید سعی کنید توی منزل جای اون سیگار رو براش پر کنید. یعنی شما تسکین دهنده استرس و اضطراب همسرتون باشید که سراغ سیگار نره
    من خیلی ها رو دیدم که به خاطر همین استرس و اضطراب که از حل کارشون بوده زندگی شون نابود کامل شده. یعنی مرز تریاک رو هم رد کردند چون بلد نبودند با فشارهای بیرونی مقابله کنند و کسی رو نداشتند که کمک شون کنه
    امیدوارم موفق باشید

7. 2 کاربر از پست مفید بابک 1369 تشکرکرده اند .

maryam9966 (یکشنبه 12 آبان 92), مصباح الهدی (یکشنبه 12 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    54

تشکرشده 51 در 32 پست

Array
    ازوقتی که برام گذاشتین ممنونم
    amminجان حتما اینکارو میکنم
    آقا بابک شما معلومه آدم فهمیده ای هستی اول ازراهنماییات ممنون دوم شماکه خودت اینارو میدون دیگه چرا برادر خوبم؟

سعی میکنم هرروز بیام و وضعیتشو توضیح بدم تا بیشتر و بهتر بتونین کمکم کنید دوستای خوبم.آرزومه موفقیتشو بیام اینجا و باشما جشن بگیرم.

9. 2 کاربر از پست مفید maryam9966 تشکرکرده اند .

kamr (سه شنبه 14 آبان 92), مصباح الهدی (یکشنبه 12 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    54

تشکرشده 51 در 32 پست

Array
    سلام بچه ها.سر یه دوراهی بزرگ گیر کردم:
    قبلش بگم که من با همسرم هم استانی نیستیم.یعنی من دارم دور از خانواده ی پدرم زندگی میکنم(7ساعت فاصله داره شهر زادگاهم با زادگاه همسرم)
    قرار بود واسه1هفته آخر دهه محرم بریم خونه پدرم.دقیقتر بگم قرار بود جمعه باهم بریم و جمعه ی بعداز عاشور برگردیم اما دیروز همسرم گفت نمیتونه بخاطر کارش(بوتیک داره بادوستش) تمام هفته رو بیاد و اصرار داره که من جمعه برم و اون دوشنبه یا سه شنبه بیاد.اما من خیلی میترسم که دوستاش بیان پیشش و وباره وسوسه بشه.اینم بگم که بهش گفتممنم نمیرم که باهم بریم اما چون خانوادم میدونستن قراربود جمعه باهم بیایم میترسه اونا فکر کن که همسرم باعث شده من نرم.....
    نمیدونم چیکار کنم...خیلی میترسم....الان روز دهم ترکشه......بیاین راهنماییم کنید

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    سلام خانومی.

بقیه بهتر میتونن راهنماییت کنن.اما من یلحظه خودمو گذاشتم جای شما و تو شرایط شما. گفتم نظرمو بگم شاید بدردت بخوره تا یقیه بیاین بهتر راهنماییت کنن.
    دیدم من دو ترس دارم .
    1. ترس اینکه این ده روز کلی تلاش کردم شوهرم به آرامش برسه و دیگه طرف سیگار نره.
    2.ترس اینکه مبادا خانوادم بگن شوهرم نذاشته من بیام.

باید ببینم کدوم ترس که بیشتر تو زندگیم تاثیر داره کدومشون اگه اتفاق بیوفته بدتر میشه. بعد اون مورد و انتخاب کنم و ازش جلوگیری کنم.
    مثلا واسه من مورد یک خیلی مهمتر چون من دارم با شوهر زندگی میکنم خونوادم و بمرور زمان میتونم راضی کنم هرجند اگه بهونه ای که اوردم در لحظه راضیشون نکرده باشه.
    مثلا من اگه بودم راستشو میگفتم . که شوهر نتونسته کارش و رها کنن یکم مشکلات براش پیش اومده میخوام درکنارش باشم و با شوهرم بیام نه تنها. بگو میخوای در کنار شوهرت باشی وقتی مشکل داره. یا اکه فکر میکنی پذیرش واقعیت واسشون سختهو دیگه مجبورا یدروغی بگو مثلا بگو کسالتی مختصر خودتون هم دارین ودیرتر میاین.

کلا راه زیاده واسه ر اضی کردن خانوادتون که همش بستگی بخود خانوادتون دارین .

اما در کل مراقب باشین که شما همیشه نباید مثه یه نگهبان مراقب شوهرتون باشین ک طرف سیگار نرن. ایشون باید خودشون بخواین ترک کنن و ارادشو داشته باشن وگرنه اکه قرار باشه با یروز نبودنتون دوباره برگردن بسمت سیگار ممکنه هرموقع که حضور نداشته باشین و یواشکی این اتفاق بیوفته.

حتی ممکنه شوهرتون دلخور بشن ک چرا تناش نمیذارین . بهشون بربخوره. پس اگه واقعا میخواین بمونین و با ایشون برین پیش خونواده تون میتونین یه بهانه ای بیارین ک تصور نکنن از ترس برگشتشون بسمت سیگار تتاشونونمیذارین یوقت غرورشون خدشه دار نشه. هرچند بازم قبول دارم که نباید بستری یراش محیا شه که یوقت دویاره تحریک شن. اما باید خودشونم بخواین ک نشن.

بازم تصمیم با خودتونه . شما تتها کسی هستین که تو شرایط هستین و بهتر زندگی خودتون و میشناسین چون تو عمقشین. پس بهترین نسخه رو و انتخاب رو ک خودتون میتونین داشته باشین.
    ویرایش توسط دختر بیخیال : سه شنبه 14 آبان 92 در ساعت 10:26

12. 3 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

ammin (سه شنبه 14 آبان 92), kamr (سه شنبه 14 آبان 92), maryam9966 (یکشنبه 10 آذر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 مهر 93 [ 00:49]
    سطح
    32
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    884

تشکرشده 793 در 374 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها
    سلام خانومی.

1. ترس اینکه این ده روز کلی تلاش کردم شوهرم به آرامش برسه و دیگه طرف سیگار نره.
    2.ترس اینکه مبادا خانوادم بگن شوهرم نذاشته من بیام.

باید ببینم کدوم ترس که بیشتر تو زندگیم تاثیر داره کدومشون اگه اتفاق بیوفته بدتر میشه. بعد اون مورد رو ازش جلوگیری کنم.

اما در کل مراقب باشین که شما همیشه نباید مثه یه نگهبان مراقب شوهرتون باشین ک طرف سیگار نرن.

ایشون باید خودشون بخواین ترک کنن و ارادشو داشته باشن وگرنه اکه قرار باشه با یروز نبودنتون دوباره برگردن بسمت سیگار ممکنه هرموقع که حضور نداشته باشین و یواشکی این اتفاق بیوفته.

حتی ممکنه شوهرتون دلخور بشن ک چرا تنهاش نمیذارین . پس کاری کنین تصور نکنن از ترس برگشتشون بسمت سیگار تنهاشون نمیذارین . در واقع اصلا نیازی نیست دلیل واقعی نرفتن شما رو بدونن
    خواستم یه بار دیگه روی حرفای دوست عزیزم رختر بیخیال تاکید داشته باشم

14. 3 کاربر از پست مفید kamr تشکرکرده اند .

ammin (سه شنبه 14 آبان 92), maryam9966 (یکشنبه 10 آذر 92), دختر بیخیال (سه شنبه 14 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    54

تشکرشده 51 در 32 پست

Array
    سلام دوستای خوبم
    من انتخاب کردم که بمونم پیشش تا با همدیگه بریم اما همسرمه که میگه میترسم مامانت فکر کنه من نذاشتم بری و بهمین خاطر اصرار داره که من زودتر برم.
    ترس من خانوادم نیستن.ترس من تنهایی و دوستای همسرمه.خیلی هم میترسم.
    حالا چیکار کنم؟دوراه جلوی رومه که نمیدون کدومو انتخاب کنم.توروخدا کمکم کنید:
    1-اصرارای همسرمو برای رفتن نپذیرم و بمونم باهمدیگه بریم حتی اگه ناراحت بشه.
    2-توکل کنم بخدا و برم و ترس این چند روز که اون تنهاست رو تحمل کنم.هرچند این ترس و استرس روزامو خراب کنه.

16. کاربر روبرو از پست مفید maryam9966 تشکرکرده است .

ammin (سه شنبه 14 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 مهر 93 [ 00:49]
    سطح
    32
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    884

تشکرشده 793 در 374 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام مجدد. نمیتونی همسرت رو قانع کنی که ترست بی مورده و اونا ناراحت نیستن؟؟؟ و دوست دارم با تو برم.

18. کاربر روبرو از پست مفید kamr تشکرکرده است .

maryam9966 (یکشنبه 10 آذر 92)

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)