به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 58

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 تیر 94 [ 00:49]
    سطح
    39
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    873

تشکرشده 1,282 در 361 پست

Array
    سلام. برات آرزو میکنم به آرامشی که آرزو میکنی برسی. نیاز نیست ایمیلت رو تغییر بدی. ایمیل ایشونو میتونی قفل کنی.
    ضمنا. تصور میکنم مادرت درست میگه. شما زیادی به خودت سخت میگیری. همه ما دچار مشکلاتی در زندگی هستیم. خداوند هم در حد توان و قدرتمون از ما انتضار داره. حساسیت شما روی خوب بودن باعث میشه دائم خودت رو سرزنش کنی. به لطف خدای مهربون شک داری؟ اون هم دوست نداره به خودت انقدر سخت بگیری. مگه نشنیدی نباید به بدن خودمون آسیب برسونیم. ذهن شما هم جدای از این مسئله نیست. بیا همه مسائل و مشکلاتت رو دلیت کن. ذهنت رو فرمت کن. اصلا اف دیسکش کن. یک یوسف بازگشته به کنعان جدید بساز و از زندگی و همراهی با خانواده لذت ببر. تا خدا هم از بنده خوش اخلاقش لذت ببره.
    بهترین آرزو ها برای شما.
    مجید
    پندار نیک . گفتار نیک . کردار نیک

2. 6 کاربر از پست مفید majid_k تشکرکرده اند .

earth (سه شنبه 15 بهمن 92), faghat-KHODA (سه شنبه 15 بهمن 92), rozaneh (سه شنبه 15 بهمن 92), میشل (سه شنبه 15 بهمن 92), ستیلا (سه شنبه 15 بهمن 92), شیدا. (سه شنبه 15 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 مرداد 96 [ 23:40]
    سطح
    44
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,335

تشکرشده 839 در 268 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام

تو یه پستی گفتید که اون اقا جوری خدا حافظی کرد که سوزناک بود و ... .

اواخر رابطم با اون خانم ، وقتی که گفت داره میره واسه همیشه و خواست بهش نه زنگ بزنم و نه اس بدم و .....من داشتم دیوونه میشدم.دردی داشتم که نمیشد به کسی بگم.خدا نصیب هیچکس نکنه.البته ما قضیمون فرق می کرد.هر دو همدیگر رو دوست داشتیم.اما .. .

میدونی چیکار می کردم.بهش ایمیل میدادم.واقعا اینقدر حالم بد بود که نوشته هام دل سنگ رو اب می کرد.البته نمیخواستم احساساتش رو تحت تاثیر قرار بدم.لا اقل اگاهانه نبود این خواستم.فقط از حال و روزم می گفتم.ولی هرگز به این فکر نمی کردم که دلش رو به رحم بیارم تا برگرده.هدفم فقط تخلیه شدن بود.مرهم گذاشتن رو زخمی بود که خوردم.حتی اول متنم مینوشتم که "من این نامه رو تو شرایط سخت روحی و روانی مینویسم.من اگه جای تو باشم نمیخونم.ممکنه احساساتت تحریک بشه."

داشت اینطور هم میشد.اون داشت مرتکب خیانت میشد.اما حالا که بیاد میارم اون روزا رو احساس شرم می کنم.ولی واقعیتی که هست اینه که من ناخود اگاه داشتم احساسش رو تحریک می کردم تا برش گردونم.خدا نجاتم داد و تونستم با همه سختیش خودمو کنار بکشم.

اینها رو نوشتم تا فقط یه چیزی رو بگم.هر کاری می کنی اسیر ایمیل بازی و این جور چیزا نشید.بعضی ها از این روش کثیف ( بازی با احساسات افراد) کارشون رو پیش میبرن.حالا نمیدونم میخواید ایمیلتون رو عوض کنید یا قفل کنید فقط جواب ندید.

فقط خدا

4. 2 کاربر از پست مفید faghat-KHODA تشکرکرده اند .

earth (سه شنبه 15 بهمن 92), میشل (دوشنبه 21 بهمن 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 19 اردیبهشت 93 [ 20:18]
    سطح
    25
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    سلام
    مجید محترم وفقط خدای محترم از شما ممنونم که باحرفاتون انرژی مثبت میدیدوهمدردی میکنید.
    از همه دوستان هم متشکرم که به تاپیکم سر میزنید وحضورتونو حس میکنم.خیلی خوشحال میشم.حتی وقتی تشکرهاتون به پست بقیه رو تو تاپیکم میبینم.

مجید محترم حق باشماست بهتره ایمیلشو قفل کنم چون شاید نتونم در آینده خودمو کنترل کنم وجوابشو بدم واون شخص منتظر همین جواب از طرف منه تا خوشحال بشه.چون اگر احساسش اینطور نبود وقتی خداحافظی کرد دوباره بایک بهونه برنمیگشت.

شاید...
    نمیدونم چرا میخواد منو درگیر زندگیش کنه؟البته شاید فکر کرده چون ظاهر آرومی دارم زیادی ساده ام.نمیدونم.امیدوارم زندگیش خوب وخوش باشه تا به کسی جز همسرش فکر نکنه.

فقط خدا محترم امیدوارم روزی برسه که شما هم خوشحال باشید وبا اون شکلک ناراحت خداحافظی کنید.
    میتونم درک کنم چه شرایط سختی داشتید.اما به قول خودتون شما هردو همدیگرو دوست داشتید.تازه شما متاهل نبودید که به هم علاقه مند شدید.واونقد وجدان داشتید که خدابهتون کمک کرد وتمومش کردید.اما این آقا ول کن ماجرا نیست.تازه از یکی خوشش اومده محاله ولش کنه.(خودش تا حدود زیادی به این قضیه مستقیم وغیر مستقیم اشاره کرده.)
    این ایمیلمو خیلی دوست دارم چون خاطرات دانشگاهمو واسم تداعی میکنه اما باید عزممو جزم کنم وکلا منحلش کنم.نمیخوام در آینده با ابراز احساسات اون آقا پام بلغزه.
    من توشرایط سختی هستم وباید خیلی مراقب باشم تا خطایی نکنم.

چند باری از دستش عصبانی شدم خواستم جواب بدم اما خودمو کنترل کردم وبه خودم گفتم اون منتظر همین فرصته.

شماها دعا کنید دیگه هیچوقت نبینمش.ظاهر مظلومی داره که...

اصلا باورم نمیشه این ظاهر مومن مظلوم اینی باشه که تو ایمیل نشون داده.

خدا اول منو وبعد اونو هدایت کنه.

- - - Updated - - -

سلام
    مجید محترم وفقط خدای محترم از شما ممنونم که باحرفاتون انرژی مثبت میدیدوهمدردی میکنید.
    از همه دوستان هم متشکرم که به تاپیکم سر میزنید وحضورتونو حس میکنم.خیلی خوشحال میشم.حتی وقتی تشکرهاتون به پست بقیه رو تو تاپیکم میبینم.

مجید محترم حق باشماست بهتره ایمیلشو قفل کنم چون شاید نتونم در آینده خودمو کنترل کنم وجوابشو بدم واون شخص منتظر همین جواب از طرف منه تا خوشحال بشه.چون اگر احساسش اینطور نبود وقتی خداحافظی کرد دوباره بایک بهونه برنمیگشت.

شاید...
    نمیدونم چرا میخواد منو درگیر زندگیش کنه؟البته شاید فکر کرده چون ظاهر آرومی دارم زیادی ساده ام.نمیدونم.امیدوارم زندگیش خوب وخوش باشه تا به کسی جز همسرش فکر نکنه.

فقط خدا محترم امیدوارم روزی برسه که شما هم خوشحال باشید وبا اون شکلک ناراحت خداحافظی کنید.
    میتونم درک کنم چه شرایط سختی داشتید.اما به قول خودتون شما هردو همدیگرو دوست داشتید.تازه شما متاهل نبودید که به هم علاقه مند شدید.واونقد وجدان داشتید که خدابهتون کمک کرد وتمومش کردید.اما این آقا ول کن ماجرا نیست.تازه از یکی خوشش اومده محاله ولش کنه.(خودش تا حدود زیادی به این قضیه مستقیم وغیر مستقیم اشاره کرده.)
    این ایمیلمو خیلی دوست دارم چون خاطرات دانشگاهمو واسم تداعی میکنه اما باید عزممو جزم کنم وکلا منحلش کنم.نمیخوام در آینده با ابراز احساسات اون آقا پام بلغزه.
    من توشرایط سختی هستم وباید خیلی مراقب باشم تا خطایی نکنم.

چند باری از دستش عصبانی شدم خواستم جواب بدم اما خودمو کنترل کردم وبه خودم گفتم اون منتظر همین فرصته.

شماها دعا کنید دیگه هیچوقت نبینمش.ظاهر مظلومی داره که...

اصلا باورم نمیشه این ظاهر مومن مظلوم اینی باشه که تو ایمیل نشون داده.

خدا اول منو وبعد اونو هدایت کنه.

- - - Updated - - -

امروز یک خواستگار تماس گرفت که 45 ساله بود خانوادش میگفتن بهش نمیخوره اما نتونستم قبول کنم.

- - - Updated - - -

47ساله بود.

6. کاربر روبرو از پست مفید earth تشکرکرده است .

faghat-KHODA (سه شنبه 15 بهمن 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 مرداد 96 [ 23:40]
    سطح
    44
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,335

تشکرشده 839 در 268 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام

خب با این پست اخرتون نظر من اینه که ایمیلتون رو حتما حتما حتما عوض کنید.بی خیال خاطرات دانشگاه.این پست اخرتون رو خودتون بارها بخونید و جدیش بگیرید.از اون پستهایی هست که هم درد توشه هم درمان.(هم سوال هست هم جواب)

خواهشا جواب ندید.حتی در مقام پاسخگویی و با لحن منفی.من این حالات رو درک می کنم.بهترین راه نا امید کردنش ، بی جوابیه.

فقط خدا

8. کاربر روبرو از پست مفید faghat-KHODA تشکرکرده است .

earth (سه شنبه 15 بهمن 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    قبلا فکر میکردم خیلی مهم نیست چون تجربشو نداشتموفکر میکردم من خیلی بزرگش کردم اما حالا که دوباره برگشته مطمئنم بارها وبارها میاد چون آخرین بار با کلمات خیلی جدی گفتم تمومش کنه واونم تایید کرد.
    انشاا...اگر زنده بودم حتما فردا ایمیلمو منحل میکنم.
    نمیخوام تجربه افراد این سایت دوباره تکرار بشه ومن درس عبرت بقیه بشم.
    شما دوستان هم از ته دل واسه ایمانم دعا کنید تا به خدانزدیکتر بشم وهیچ خلای تو زندگیم حس نکنم.
    به خاطر همراهیتون ممنونم.

10. کاربر روبرو از پست مفید earth تشکرکرده است .

faghat-KHODA (چهارشنبه 16 بهمن 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    سلام خانم ارت. درموردعنوان تایپیکت من یه پست واست میذارم وچندتانکته میگم امیدوارم کمی کارتو رابندازه

همه ما نیازبه الگوهایی داریم مثلا یه نوجوان ورزشکار الگوهای ورزشی براش برجسته میشه ویه نوجوان که گرایشات افسردگی داره احتمالا خواننده ای غمگین واسش زیباوبرجسته میشه کسی گه گرایشات مومنانه داره به درصد عمق این گرایشات،الگوهای سینمایی که درکسوت مومن ظاهرشدند تا سیاستمدارانی که بیشتراین تصور روالقاکنند و هرچه عمق ایمان بصورت بالقوه بیشترباشه الگوها قویتر میشن مثل علامه طباطبایی، و نهایتا میرسه به الگوهای بالاتر.

این یه قسمت مسأله هست.

بخش دوم ومهمتر داشتن چارچوب مشخص وتمرین وحوصله هست که با تقویت این بخش الگوگرایی ضعیف ترمیشه(بجز الگوهای مثل پیامبران وائمه واولیا خدا).

منظورم اینه متناسب باسطح ایمان خودت، اول میای خط قرمزهای زندگیت رو مشخص میکنی مثلا این آب پاکی رو واسه همیشه میریزی رو دست خودت که باپسری رفیق بشی(که شما این خط قرمز روتعیین کردی) واجبات و مستحبات اصلی رو که عمل کردی اونوقت وارد سطوح پیشرفته ترایمان میشی.یعنی مدام باید درحال یادگیری باشی احادیث مختلف در حوزه های مختلف وتجزیه وتحلیل خودت ازاونا،یادگیری مهارتهای ارتباطی دراین چارچوب مثل کتاب،فیلم،سخنرانی روانشاسی وانسان شناسی ومذهبی ،دراین زمینه،تاگاهی گوش کردن ادعیه،خوندن،یاحضور دراین جلسات،این تمرین ویادگیری هاتا آخر عمر قطع نمیشه به محض قطع کردنش روبه سمت جمود،خشک مذهبی یالامذهبی میاری(هرشخصی)بنابراین جواب سوالت:پویا بودن دراین راه هست.

- - - Updated - - -

سلام خانم ارت. درموردعنوان تایپیکت من یه پست واست میذارم وچندتانکته میگم امیدوارم کمی کارتو رابندازه

همه ما نیازبه الگوهایی داریم مثلا یه نوجوان ورزشکار الگوهای ورزشی براش برجسته میشه ویه نوجوان که گرایشات افسردگی داره احتمالا خواننده ای غمگین واسش زیباوبرجسته میشه کسی گه گرایشات مومنانه داره به درصد عمق این گرایشات،الگوهای سینمایی که درکسوت مومن ظاهرشدند تا سیاستمدارانی که بیشتراین تصور روالقاکنند و هرچه عمق ایمان بصورت بالقوه بیشترباشه الگوها قویتر میشن مثل علامه طباطبایی، و نهایتا میرسه به الگوهای بالاتر.

این یه قسمت مسأله هست.

بخش دوم ومهمتر داشتن چارچوب مشخص وتمرین وحوصله هست که با تقویت این بخش الگوگرایی ضعیف ترمیشه(بجز الگوهای مثل پیامبران وائمه واولیا خدا).

منظورم اینه متناسب باسطح ایمان خودت، اول میای خط قرمزهای زندگیت رو مشخص میکنی مثلا این آب پاکی رو واسه همیشه میریزی رو دست خودت که باپسری رفیق بشی(که شما این خط قرمز روتعیین کردی) واجبات و مستحبات اصلی رو که عمل کردی اونوقت وارد سطوح پیشرفته ترایمان میشی.یعنی مدام باید درحال یادگیری باشی احادیث مختلف در حوزه های مختلف وتجزیه وتحلیل خودت ازاونا،یادگیری مهارتهای ارتباطی دراین چارچوب مثل کتاب،فیلم،سخنرانی روانشاسی وانسان شناسی ومذهبی ،دراین زمینه،تاگاهی گوش کردن ادعیه،خوندن،یاحضور دراین جلسات،این تمرین ویادگیری هاتا آخر عمر قطع نمیشه به محض قطع کردنش روبه سمت جمود،خشک مذهبی یالامذهبی میاری(هرشخصی)بنابراین جواب سوالت:پویا بودن دراین راه هست.

12. 4 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 17 بهمن 92), earth (چهارشنبه 16 بهمن 92), faghat-KHODA (چهارشنبه 16 بهمن 92), میشل (دوشنبه 21 بهمن 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    سلام
    ممنونم امین محترم.صحبتهاتون خیلی بهم کمک کرد تا راهمو بهتر بشناسم.
    واسه کلاسا صحبت کردم اما کمی مراحلش طول میکشه که پیگیرش هستم.

خداروشکردانشگاه مورد علاقم بارشته مورد علاقمو قبول شدم.

امشب خانوادم فیلم "هیس دخترها فریاد نمیزنند"نگاه میکردن.منم دیدم.بغض عجیبی تو گلومه.
    واسه اینکه شخصیت داستان شبیهکودکی من بود با تفاوتهایی.
    نمیخوام خاطراتمو زنده کنم.
    موضوع اینه که مامانم دائم میگفت چه مادر بیفکری اینطور مادرا باید بمیرن که مراقب بچشون نیستن...

اگر من هم جای اون بودم حتما همون کاری رو میکردم که اون کرد.شک ندارم.
    نه اینکه بخوام به این چیزا فکر کنم اما ظلم به یک بچه رو تحمل نمیکنم حتی اگر به قیمت جونم باشه.

به مامانم گفتم شاید چون دخترش جرات نداشته بگه اینطور شده.اونم گفت نه غلط کرده مراقب بچش نبوده.
    خلاصه کلی عصبانی شده بود از مادرای بیفکرودائم انگ نداشتن شعور به اینطور مادرا میزد.

یکی نبود بگه...

- - - Updated - - -

سلام
    ممنونم امین محترم.صحبتهاتون خیلی بهم کمک کرد تا راهمو بهتر بشناسم.
    واسه کلاسا صحبت کردم اما کمی مراحلش طول میکشه که پیگیرش هستم.

خداروشکردانشگاه مورد علاقم بارشته مورد علاقمو قبول شدم.

امشب خانوادم فیلم "هیس دخترها فریاد نمیزنند"نگاه میکردن.منم دیدم.بغض عجیبی تو گلومه.
    واسه اینکه شخصیت داستان شبیهکودکی من بود با تفاوتهایی.
    نمیخوام خاطراتمو زنده کنم.
    موضوع اینه که مامانم دائم میگفت چه مادر بیفکری اینطور مادرا باید بمیرن که مراقب بچشون نیستن...

اگر من هم جای اون بودم حتما همون کاری رو میکردم که اون کرد.شک ندارم.
    نه اینکه بخوام به این چیزا فکر کنم اما ظلم به یک بچه رو تحمل نمیکنم حتی اگر به قیمت جونم باشه.

به مامانم گفتم شاید چون دخترش جرات نداشته بگه اینطور شده.اونم گفت نه غلط کرده مراقب بچش نبوده.
    خلاصه کلی عصبانی شده بود از مادرای بیفکرودائم انگ نداشتن شعور به اینطور مادرا میزد.

یکی نبود بگه...

14. 3 کاربر از پست مفید earth تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 17 بهمن 92), faghat-KHODA (شنبه 19 بهمن 92), میشل (دوشنبه 21 بهمن 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 دی 93 [ 09:53]
    سطح
    25
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 353 در 123 پست

Array
    سلام عزیزم نمی دونم چرا همیشه پی گیر تاپیک هاتون هستم خوشحالم که اون فیلم و تماشا کردید. ببینید خواهر گلم همه در گذشته یا حال زندگیشون تجربیات بدی دارن که یه جورایی در حافظه شون حک شده ما معمولا خاطرات خیلی بد و خیلی خوب زندگی رو همیشه به یاد داریم و اگر بخوایم با اونا زندگی کنیم لذت حال زندگی رو از دست میدیم.
    یکی از دوستان اشاره کردن به شما چه ربطی داره که برادرتون ... یا پدر و مادرتون... بله افراط در هر کاری اشتباهه ولی ما از اتفاقات زندگی خانوادگی نمی تونیم فرار کنیم و صد البته ناراحتی یا لغزش خواهر یا برادرمون موجب ناراحتی و نگرانی ما میشه یا دعوا و بحث پدر و مادر بیشترین تاثیر رو فرزندشون میزاره حتی اگه برن و در اتاق رو بندن.... روحیات افراد متفاوته آستانه تحمل افراد برا درد و مشکل هم متفاوته و هیچ کس بیشتر از خودمون نمی تونه به ما کمک کنه. اینارو گفتم که بدونید شما زیاد هم مقصر نیستید. ولی در کنار نگران بودن برا خانواده اید به خودتون هم بها بدید به پیشرفتتون به اهدافتون .. نیاز نیست که کاری کنید تا بیشتر مومن و عاقل بشید علایقتون رو دنبال کنید تا بتونید بیشتر از زندگیتون لذت ببرید خدا مهربونه و هوامون رو داره

16. 4 کاربر از پست مفید deniz90 تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 17 بهمن 92), earth (پنجشنبه 17 بهمن 92), faghat-KHODA (شنبه 19 بهمن 92), میشل (دوشنبه 21 بهمن 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    سلام دنیز عزیز
    خیلی ممنونم که پیگیر تاپیکهای من هستی.
    به نکات خوبی اشاره کردی.
    اما جدا دارم فکرمو طوری مدیریت میکنم که بیشتر به مثبتها فکر کنه.
    حرفای دیشبم هم واسه این نبود که بگم میخوام خاطراتمو زنده کنم بلکه منظورم این بود که مامانم خودشو از این ماجرا کنار کشیده وبه دیگران با تمام وجودش بدوبیراه میگه در صورتی که هیچوقت نمیدونه با بیفکریش چه کارهایی کرده.
    من اصلا اون یا خودمو مقصر نمیدونم اما میخواستم درس عبرتی واسه خودم وسایرین باشه که همیشه انگشت اشاره رو به طرف خودمون بگیریم تا بهتر متوجه قصورمون باشیم
    من پر از انرزی مثبتم چون الان به چیزی که میخواستم تا حدودی نزدیکتر شدم.امیدوارم آرامش مورد علاقمم به دست بیارم.
    شماها دعا کنید.

18. 3 کاربر از پست مفید earth تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 17 بهمن 92), faghat-KHODA (شنبه 19 بهمن 92), میشل (دوشنبه 21 بهمن 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    خـدایـا ! من هـمانی هسـتم که وقت و بی وقت مزاحمت می شوم .همانی که وقتی دلش می گیرد وبغضش می ترکد،می آیدسراغتمن همانی ام که همیشه دعاهای عجیب و غریب می کند .و چشم هایش را می بندد و می گوید :من این حرف ها سرم نمی شود! باید دعایم را مستجاب کنی!همانی که گاهی لج می کند و گاهی خودش را برایت لوس می کند!همانی که نمازهایش یکی در میان قضا می شود و کلی روزه نگرفته دارد !!همانی که بعضی وقت ها پشت سـر مردم حرف می زند !گاهی بدجنس می شود ، البته گاهی هم خودخواه !حـالا یـادت آمـد مـن کـی هـستم ؟!معبود من !ساليانيست مرا راهي صحراي پر از رنگ و فريب كرده ايتا در آن سير كنم و تو را بيابم و با تو عاشقي و بندگي كنم .آن وقت كه مرا فرستادي پاك و سبحان بودماما حال پر از رنگ دنيا شده ام.آن روز خود به من گفتي تا هميشه كنار تو
    هستم مرا فراموش نكن .اما امروز ياد همه هستم جز تو ..
    خداي من !پشيمـانم حلالم كـن .

20. 6 کاربر از پست مفید صبوری تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (دوشنبه 21 بهمن 92), baby (دوشنبه 21 بهمن 92), earth (پنجشنبه 17 بهمن 92), faghat-KHODA (شنبه 19 بهمن 92), خانوم مجرد (دوشنبه 21 بهمن 92), دختر مهربون (یکشنبه 20 بهمن 92)

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)