من هم سه سال هست شاغلم دقيقا اين حرف ها رو ميخواستم بگم بينهايت جان خيلي بهتر گفت ولي چون دوستان گفتن شما مشكلت اينه چطور شوهرت رو راضي كني بري سر كار نظر قبل رو گذاشتم.کار کردن خوبه اما بدون از لحاظ جسمی و روحی خیلی تحلیل خواهی رفت زن یک موجود ظریفی است که باید این ظرافت را برای انسجام خونه و زندگیش حفظ کنهنه اینکه با کار بیرون ضمختش کنه.
وقتی زن بیرون خانه کار می کنهمسوولیت هاش و مشکلاتش چندین برابر می شهآیا باآگاهی کامل و تواناییکه در خودتون می بینید می خواین پا توی این راه بذارید؟
اگه به عنوان زنی که 10 سال شاغل بوده از مسوولیت ها و مشکلات اون صحبت کنم یه طومار باشه که اگه بخواین حتما خواهم گفت.
نکته آخر بی انصافی نیست که همسرتون را تنها به خاطر مخالفتش دیکتاتور بنامید؟ و این همه بار منفی از همسرتون ، از طریق عنوان تاپیکتون به خواننده منتقل کنید؟
كار كردن درسته خوبي هايي داره ولي سختيهاش و مشكلاتش بيشتره حضور در اجتماع لزوما با كار كردن حاصل نميشه به نظر من بايد جوري در اجتماع حضور پيدا كرد كه در الويت دوم قرار بگيره .
من الان شديدا دنبال ارتقاع شغلم هستم . از خيلي از تفريحات و ... گذشتم. ولي اين تا وقتيه كه ازدواج نكردم اگر بعد ازدواج از لحاظ درآمدي همسرم مشكل نداشته باشه و مطمعنا انتخاب همسرم خوب وبه جا باشه بتونم بهش تكيه كنم قطعا حضور در اجتماعم شاغل بودن نيست.

در یک فضای صمیمی نتیجه نمیده فعلا تو این شرایط ! بلکه بیشتر باعث ایجاد حساسیت میشه و ممکنه همسرت فکر کنه که این موضوع اینقدرررررر برای شما حیاتی شده که تا حلش نکنی و بله نگیری ول کن ماجرا نیستی و همین باعث بشه بیشتر گارد بگیره.
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)