به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30
    عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام جناب ask
    جوابی نداشتم به اون پست قبلیتون بدم. آخه گفتین می خواهید برید پزشک.حال خودم هم پریشان بود و تمرکز نداشتم اون موقع.

ای کاش به دوستتون نمی گفتین. حالا اشکالی هم نداره که گفتین. شاید از یه جهت که دیگه خودش رابطه را قطع کنه و دیگه شما راه ارتباطی نذاشته باشید اتفاقا خیلی هم بهتر شده باشه براتون.

در هر حال بهترین راه همون بود که دیگه کلا از دوستتون فاصله بگیرید. که انگار دیگه این امر میسر شد خدا را شکر!
    به نظر من برای این که مشکلتون حل بشه کلا رو دروایسی و... را کنار بذارید. تمام آزمایش ها را انجام بدین و برید پیش یک روان پزشک!
    اگر هم فکر می کنید دوباره برید پیش پزشک و روتون نمی شه حرفاتون را کامل بزنید ؛ قبلش کاملا یه دور با خودتون مرور کنید چه چیزهایی می خواهید بگید و بعد تمام آنها را روی کاغذ بنویسید و ببرید.
    در نهایت دوباره اگر روتون نشد آن کاغذ را به پزشک بدهید تا بخواند.
    کار خودتون را این جوری راحت می کنید.

یک چیز دیگه شما روتون شد که به دوستتون همچین چیزی را بگید پس حتما می تونید بدون رو دروایسی همین مطالب را به روانپزشک بگید.

روندی که پیش گرفتید خیلی خوبه! همین جوری ادامه بدین!
    الان خودتون هم گفتین از اولش خیلی بهتر شدین! پس خیلی امید هست که این مشکلتون به صفر برسه!
    فقط اینکه نباید نا امید بشید و نیاز به صبر و استمرار و حوصله دارد! وگرنه مهیچ کس انتظار نداره همچین چیز ذهنی که آهسته آهسته در ذهن شما شکل گرفته به یک باره از بین بره! قطعا تدیرجی و با صبر این کار میسره.

شما این همه زحمت کشیده بودین و خوب شده بودین دوباره رفتین پیش دوستتون و زحماتتون را هدر دادین!
    خب برادر عزیز این دفعه دیگه زحماتت را هدر نده! اینو بدونید که خراب کردن خیلی خیلی راحت تر از درست کردنه! اگر در طی چند ماه زحمت بکشید و مثلا 20 درصد از مشکلتون حل بشه! در طی یک روز فقط با یک ارتباط ساده با دوستتان همه اون 20 در صد و چند ماه در عرض چند ساعت هدر می ره و برای برگشتن به حالت قبل دوباره باید از نو شروع کنید!
    شما که نمی خواهید دوباره از صفر شروع کنید؟پس دیگه روش مند جلو برید حتما.
    نمی دونم شاید از این جهت خوب شد که دوستتون فهمید و دیگه رابطتون قطع شد. شاید به خودتون بود نمی تونستین جلوی خودتون را بگیرید و دوباره بهش بر می گشتین.

اما کلا امیدوار باشید.ان شاالله مشکلتون حل می شه. روان پزشک خوب هم یادتون نره.

موفق باشید
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

2. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

ask (دوشنبه 02 تیر 93), شیدا. (دوشنبه 02 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 08 خرداد 96 [ 19:05]
    سطح
    30
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 118
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    14

تشکرشده 10 در 7 پست

Array
    سلام
    جناب مصباح الهدی یه راه ارتباطی با شما وجود نداره بتونم یه چیز خصوصی براتون بفرستم ؟ اگر شما امکان ارسال پ خ به من دارید یه آدرس ایملی چیزی بدید براتون میخام یه چیزی بفرستم

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    جناب askاین کار خلاف قوانین است که بین کاربران ایمیل رد و بدل شود.
    ضمن اینکه من کارشناس یا روانشناس نیستم و بیشتر از این راهنمایی هایی که خدمتتون کردم کاری از من برنمیاد بهتر هست جواب آزمایش و... را نزد روانپزشک یا مشاوره ژنتیک ببرید. و حتما پیگیری بفرمایید.
    ان شاالله نتیجه بگیرید.
    همین طور پیشنهاد می کنم برای راهنمایی های کارشناسانه تر از مشاورین سایت، عضو انجمن آزاد شوید.
    و اگر دوست داشتین نتایجتون را همین جا بفرمایید.

موفق باشید

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

5. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

ask (چهارشنبه 11 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 10 در 7 پست

Array
    مسئله اینه وقتی آدم با یکی راحته و میتونه به یکی دردشو بگه خیلی راحت میشه
    مدیرانم فکر کنم استثناهایی قاتل بتونن بشن من الان خیلی دوست دارم با شما صحبت کنم یا بتونم اطلاعات بیشتری ازتون بگیرم من امروز آزمایشات سطح هورمنی رو دادم و جوابش 5 روز دیگر حاضر میشه اما قبلش میخاستم چیز دیگری را بشما نشان دهم
    متاسفانه ارتباطم با این دوستم بکلی قطع شده اصلا تلفن هامو جواب نمیده به هیچ وجه و این مسئله بقدری اعصابمو خورد کرده که سه شنبه گذشته هنگام رانندگی اصلا جلومو نمیدیدم و تصادفی هم داشتم
    احساس میکنم نتونم با یک روانشناس اینقدر راحت باشم که اینجا از پشت کامپیوترم با شما راحت هستم و دوست دارم بیشتر باهاتون صحبت کنم هی میدونید شاید در ارتباط رودر رو سخت باشه گفتن این مسائل البته من روانشاس هم هنوز پیدا نکردم و گفتم تا جواب آزمایشم رو بگیرم ببینم اینجا میتونم از کسی بپرسم دکتر خوب در تهران میشناسند آدرس بدهند
    ولی ای کاش میشد بهتون یک پیام خصوصی در چهارچوب همین انجمن بدم باور کنید اینکار به بهتر شدن حالم خیلی کمک میکنه
    چندین بار نوشتم اینجا اصلا میام اینجا مطلب میذارم آروم تر میشم حتی هر 5 دقیقه چک میکنم ببینم شما کی تشریف میارید جواب بدید - حالا هیچ راهی نیست ؟
    بیشترین چیزی که اذیتم میکنه الان اینه که یعنی چه فکری در مورده من داره میکنه ؟ و میخام بهتون یک چیزی نشون بدم ببینم نظر شما چیه ؟ 2 دقیقه ویدئو هست فقط

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    با سلام
    جناب ask من اطلاعات خاصی ندارم که بخوام به طور خصوصی تر در اختیارتان بگذارم.و یا سوادم در حدی نیست که با داشتن اطلاعات بیشتر بخوام چیزی افزون تر از پستهایی که می شود در این تالار گذاشت در اختیارتان قرار دهم. همش در همین حده.
    و من تمایل به ارتباط بیشتر از حد این تاپیک ندارم. شرمنده.

این که دوستتان با شما قطع ارتباط کرده بهترین کاره و اصلا خدا را شکر که همچین اتفاقی افتاد. فکر بدی هم نمی کنه. شما که نگفتین میل جنسی دارید. فقط گفتین خیلی دوستش دارید ان شاالله فکر بدی نمی کنه و اگر هم بکنه مهم نیست. چون قرار نیست باهاش دوستیتون را ادامه بدین.
    کسی باید نظرش براتون مهم باشه که بخواهید باهاش در ارتباط بمانید در حالی که روند درمان شما تنها در این خلاصه می شود که دیگه کامل قطع امید از این آقا بکنید. حتی تو فکر تون.

خدا را شکر که ارتباطتان با دوستتان قطع شد. قابل درکه که جای خالی دوستتان باعث بشه بخواهیدبا کسی صحبت کنید. اما فکر می کنم صحبت کردن با شخصی در این مورد و درد ودل کردن باعث از چاله در آمدن و به چاه افتادن بشه. حتی این ارتباط در حد کاربر مجازی باشه این ریسک وجود داره که وابستگی دیگری برای شما پیش بیاد. و این مشکل زا هست. و ممکنه کل زحماتتون هدر بره.

شما می گید وقتی حرفتون را اینجا می زنید آرام می شید.اما من به شما توصیه می کنم که حرف های دلتون را با خدا که کامل تر از هرکسی شما را درک می کنه درمیون بذارید. ببینید چقدر آرام تر می شید.
    الان ماه رمضونه توصیه می کنم برای آرامشتون یک سجاده مشخص داشته باشید. و یک رحل قرآن.
    سحر ها روی همان سجاده روی رحل، قرآنتان را باز کنید و با صدای نسبتا بلند و ترتیل قرآن بخوانید. اگر دوست داشتین می تونید از نوار قرآن استفاده کنید. آن وقت می بینید که همان تلاوت قرآن چه آرامشی به شما خواهد داد. روی آیات قرآن فکر هم بکنید.
    همین باعث میشه برای مدتی هم که شده ذهنتون عادت کنه از افکار بیهوده دور بماند.
    زیر آسمان برید و به آسمان نگاه کنید و 15 بار سوره قدر بخوانید و ببینید چقدر آرامش بیشتری می گیرید.

و اینکه ذهنتون را تا می تونید مشغول کنید. به هر چیزی جز این موضوع علاقه به دوستتان.
    حدس می زنم که ویدئویی که می خواستید به من نشان دهید در مورد دو جنسی ها باشه. اصلا فکرتون را مشغول نکنید و فعلا هیچ برچسبی به خودتون نزنید.
    برای مشغولیت فکرتون مثلا می تونید عضو مشترکین سایت بشید تا محدودیت ارسال پست نداشته باشید و در تاپیک های متفاوت شرکت کنید و ذهنتون را با مشکلات دیگران و راه حل های آنان درگیر کنید.

حتی میتونید عضو مشترکین آزاد شوید و از راهنمایی های تخصصی تر مشاوران واقعی
    بهره مند شوید.من که مشاور نیستم.آنها حتما نظرشون از من بهتره و درست تره.

مرکز مشاوره خوب خواسته بودین.من این مرکز را به شما پیشنهاد می دهم:
    موسسه مشاوره بیدار: 66414300
    تعریف دکتر گلزاری را شنیدم.ولی در مورد ازدواج. نمی دونم در موارد دیگه چه کسی بهتره.

در آخر این را هم اشاره کنم پایان ماه مبارک حتما کلاس ورزش های رزمی برید تا استقامت،اعتماد به نفس و جسارت و مردانگی شما بیشتر شود.

موفق باشید.
    خدا نگهدار.

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

8. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

ask (جمعه 13 تیر 93), zolal (سه شنبه 04 آذر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 10 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    با سلام
    جناب ask من اطلاعات خاصی ندارم که بخوام به طور خصوصی تر در اختیارتان بگذارم.و یا سوادم در حدی نیست که با داشتن اطلاعات بیشتر بخوام چیزی افزون تر از پستهایی که می شود در این تالار گذاشت در اختیارتان قرار دهم. همش در همین حده.

و من تمایل به ارتباط بیشتر از حد این تاپیک ندارم. شرمنده.

این که دوستتان با شما قطع ارتباط کرده بهترین کاره و اصلا خدا را شکر که همچین اتفاقی افتاد. فکر بدی هم نمی کنه. شما که نگفتین میل جنسی دارید. فقط گفتین خیلی دوستش دارید ان شاالله فکر بدی نمی کنه و اگر هم بکنه مهم نیست. چون قرار نیست باهاش دوستیتون را ادامه بدین.
    کسی باید نظرش براتون مهم باشه که بخواهید باهاش در ارتباط بمانید در حالی که روند درمان شما تنها در این خلاصه می شود که دیگه کامل قطع امید از این آقا بکنید. حتی تو فکر تون.

خدا را شکر که ارتباطتان با دوستتان قطع شد. قابل درکه که جای خالی دوستتان باعث بشه بخواهیدبا کسی صحبت کنید. اما فکر می کنم صحبت کردن با شخصی در این مورد و درد ودل کردن باعث از چاله در آمدن و به چاه افتادن بشه. حتی این ارتباط در حد کاربر مجازی باشه این ریسک وجود داره که وابستگی دیگری برای شما پیش بیاد. و این مشکل زا هست. و ممکنه کل زحماتتون هدر بره.

در آخر این را هم اشاره کنم پایان ماه مبارک حتما کلاس ورزش های رزمی برید تا استقامت،اعتماد به نفس و جسارت و مردانگی شما بیشتر شود.

موفق باشید.
    خدا نگهدار.

با سلام
    خوب من چندتا نکته بگم
    1. فرموده بودید نتیجه آزمایش را خدمت شما بگم چون جالبه هنوز جواب آزمایش نگرفته بودم که دکتر روانشناس روز یکشنبه دیدم ایشان کامل موضوع را متوجه شد و میگفت مورد مشابه بسیار داشته حتی از کلمه عاشق شدن استفاده و احساس امنیت استفاده کرد که کاملا درست بود که من نتونسته بودم ایندو رو بگم که خودش کاملا کیس های مشابه داشت و حتی گفت جواب آزمایشت کاملا درست هست و سطح هورمنیت مشکلی نداره که امروز جواب را گرفتم و از لحاظ سطح هورمنی هیچ مشکلی ندارم و عصر وقت مجدد دکتر دارم که نتیجه رو بازم اعلام میکنم

2. یه چیزی که هست به دکتر گفتم بشما هم بگم البته فکر کنم گفتم . ببینید پیرو حرف های شما در پست دومم یا سوم همین تایپیک من متوجه شدم این احساس علاقه بیشتر فکر هست تا واقعیت این مطلب رو خودم کامل واقف هستم بهش اما چون فکرشم شیرینیه به نوعی دست نمیکشم ازش حالا این وسط دونستن علت بیشترش که چرا جذب یک پسر شدم برام بیشتر مهم شده

3. اون فیلمی که میخاستم نشونتون بدم از خودم اون پسر بود همین میخاستم شما ببینید و یک براورد بکنید چنانچه امروز برای دکترم دارم میبرم فیلمو

4. این آقا پسر از اون روز از من جدا شده کامل حتی یک تماسم نداشتیم من هفته اول خیلی زنگ زدم اما این هفته کلا هیچی به هیچی البته خیلی فکرش اذیتم میکنه از این نظر که چه فکری میکنه و علت جداییش چیه ؟
    میدونید حالا که بهش گفتم احساس میکنم عشقم نسبت بهش کم شده ولی به دوستی باهاش احتیاج داشتم (امیدوارم متوجه باشید منظورمو)

5. دکترم بیشتر میترسید من آسیب هم دیده باشم از نظر جنسی که چندین بار پرسید چون میگفت در اینجور موارد شخص دوم سواستفاده میکنه از این عشق ولی خوب در کیس من هیچ میل جنسی بین طرفین نبود نه در من نه در اون فقط حس دوست داشتن من به اون بود که ظاهرا یکطرفه بوده که اینطور قطع شد

6. من خیلی از راهنمایی های شما متشکرم خیلیا اینکه مایل بدم بیشتر صحبت کنیم نه برای جبران جالی خالی اون شخص برای ایننکه بیشتر دوست دارم بدونم در مورد این مسئله مثلا شما در مورد ایننکه افراد چند دسته هستند (لمسی-جنبشی و...) فرمودید کلا یک در دیگری به روی من باز شد و سرچ کردم کلی مطلب دیدم از اینرو بود صرفا

7. بازم ممنونم ازشما

8. امروز برم دکتر نتیجه رو بازم میذارم شاید کسی مثل من باشه بیاد بخونه چون من خودمم احساس علاقه به دوست پسر رو سرچ کردم اومدم اینجا که اتفاقا خیلی عالی بود

9. مدیران عزیزان اگر یه لیستی از روانشناسان متخصص در هر رشته در هر شهری رو با شماره تماسی چیزی لیست کنن خیلی خوب میشه من آنلاین که نشد دکتر پیدا کنم بطور اتفاقی داشتم از نزدیک محل کارم رد میشدم یه مطب دیدم رفتم اون شماره ایم که شما دادید مرسی ولی فکر کنم مرکز تخصصی ازدواج بود کلا

10. کاربر روبرو از پست مفید ask تشکرکرده است .

مصباح الهدی (پنجشنبه 19 تیر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,037

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام جناب ask
    چقدر خوب که دکتر روانشناس خوبی پیدا کردین که در این زمینه خاص تجربه داره! همین روانشناس را حتما ادامه بدین.خوشحالم تونستین حرفاتون را بهش بزنید.

اینکه می گید این فکر براتون لذت بخشه و دوست دارید متوجه هستم. کلا می گن ترک اعتیاد به افکار لذت بخش از جهتی سخت تر از ترک اعتیاد به مواد مخدر هست!
    از این جهت که آسیب های اعتیاد به چنین افکاری قابل رویت نیست.و ما علنی درواقع آسیبی نمی بینیم.
    و همین طور این افکار خیلی خیلی قابل دسترس تر از مواد مخدر هست و در عرض یک ثانیه می تونید بهش برسید.و هزینه ای هم به ظاهر ندارد!
    ولی شما به این فکر کنید که دارید این همه هزینه می کنید.روانشناس می رید. کلی مطالعه می کنید. از طرفی به این فکر کنید که این وابستگی چقدر مانع پیشرفتتون میشه. چقدر باعث می شه فکر شما به جای استفاده در کارهای مفید هدر بره.

از طرفی ان شاالله شما می خواهید در آینده ازدواج کنید. یک مرد باید محکم و قوی باشه. یک مرد باید بتونه شرایط سخت را مدیریت کنه.
    شما به این مسالتون به چشم یک فرصت برای افزایش قدرت مدیریتتون نگاه کنید.
    به خودتون بگید که من باید محکم باشم. اراده داشته باشم! من باید تغییر کنم! به خودتون بگید نا سلامتی من مرد هستم!
    همیشه تصور کنید که آدم با اراده و محکمی شدین.
    اصلا پیشنهاد می دم یک فکر قوی تر در این زمینه پیدا کنید تا فکرتون را بهش مشغول کنه مثلا مطالعه در مورد چیز خاصی که بهش علاقه مند هستین. اینو نمی دونم چقدر فعلا در مورد شما می تونه صادق باشه ولی شاید مطالعه در مورد ازدواج و مطالعات مقالات اینجا هم خیلی براتون خوب باشه اینکه ویژگی های یک مرد چی هست و... ( با مشاورتون مشورت کنید)
    و یا اینکه مثلا فکر تون را درگیر مشکلات تاپیک های اینجا بکنید تا فضای ذهنیتون عوض بشه.

اینکه می گید به دوستی با اون شخص نیاز دارید. خب حتما برید یک دوست دیگه پیدا کنید. تو کلاس ورزش و... حتما موقعیت های خیلی خوبی براتون پیش میاد.

اینکه همش فکر می کنید دوستتان چه فکری در مورد شما می کنه, به دلایل پست قبلم گفتم اصلا مهم نیست
    ولی باز هم به نظرم با روانشناستون اول حتما مشورت کنید در این مورد.
    من یه پیشنهادی هم دارم.برای دوستتان نامه ای ایمیل کنید و اون حرف هایی که فکر می کنید دوست ندارید در مورد شما برداشت بدی کنه را بنویسید.

مثلا بنویسید: من منظورم از اون حرف ها وابستگی شدیدی بود که به تو پیدا کرده بودم و روانشناس گفت این خودش را به صورت احساسات امنیت و آغوش و ... نشون می داده. اصلا دوست ندارم در مورد من فکر بدی مثل داشتن میل ج نسبت به خودت بکنی. همیشه حس من نسبت به تو پاک بوده و پاک خواهد ماند.
    این چندوقت فقط همین را می خواستم بهت بگم که تو دلم نمونه. و گرنه طبق نظر مشاور فعلا برقراری ارتباط با منبع وابستگی درست نیست. و من هم قطعا طبق نظر مشاورم خواهم ماند.

این جوری فکر کنم فکرتون از این قضیه آزاد بشه.لااقل حرف دلتون را بهش گفتین و دیگه فکر نکنم فکر بدی در مورد شما بکنه.نامه را ایمیل کنید و دیگه به خودتون بگید سوء تفاهم دیگه تموم شد و پایان.دیگه هم پیگیری نکنید. (بهتره در این مورد هم با مشاور صحبت کنید.)

کلا به روند مشاوره خوش بین باشید.
    امیدوارم زحماتتون نتیجه بده.چون خیلی جای امید داره.

موفق باشید

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

12. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

ask (شنبه 21 تیر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 10 در 7 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام جناب ask
    چقدر خوب که دکتر روانشناس خوبی پیدا کردین که در این زمینه خاص تجربه داره! همین روانشناس را حتما ادامه بدین.خوشحالم تونستین حرفاتون را بهش بزنید.

اینکه می گید این فکر براتون لذت بخشه و دوست دارید متوجه هستم. کلا می گن ترک اعتیاد به افکار لذت بخش از جهتی سخت تر از ترک اعتیاد به مواد مخدر هست!
    از این جهت که آسیب های اعتیاد به چنین افکاری قابل رویت نیست.و ما علنی درواقع آسیبی نمی بینیم.
    و همین طور این افکار خیلی خیلی قابل دسترس تر از مواد مخدر هست و در عرض یک ثانیه می تونید بهش برسید.و هزینه ای هم به ظاهر ندارد!

ولی شما به این فکر کنید که دارید این همه هزینه می کنید.روانشناس می رید. کلی مطالعه می کنید. از طرفی به این فکر کنید که این وابستگی چقدر مانع پیشرفتتون میشه. چقدر باعث می شه فکر شما به جای استفاده در کارهای مفید هدر بره.

از طرفی ان شاالله شما می خواهید در آینده ازدواج کنید. یک مرد باید محکم و قوی باشه. یک مرد باید بتونه شرایط سخت را مدیریت کنه.

شما به این مسالتون به چشم یک فرصت برای افزایش قدرت مدیریتتون نگاه کنید.
    به خودتون بگید که من باید محکم باشم. اراده داشته باشم! من باید تغییر کنم! به خودتون بگید نا سلامتی من مرد هستم!
    همیشه تصور کنید که آدم با اراده و محکمی شدین.

اصلا پیشنهاد می دم یک فکر قوی تر در این زمینه پیدا کنید تا فکرتون را بهش مشغول کنه مثلا مطالعه در مورد چیز خاصی که بهش علاقه مند هستین. اینو نمی دونم چقدر فعلا در مورد شما می تونه صادق باشه ولی شاید مطالعه در مورد ازدواج و مطالعات مقالات اینجا هم خیلی براتون خوب باشه اینکه ویژگی های یک مرد چی هست و... ( با مشاورتون مشورت کنید)

و یا اینکه مثلا فکر تون را درگیر مشکلات تاپیک های اینجا بکنید تا فضای ذهنیتون عوض بشه.

اینکه می گید به دوستی با اون شخص نیاز دارید. خب حتما برید یک دوست دیگه پیدا کنید. تو کلاس ورزش و... حتما موقعیت های خیلی خوبی براتون پیش میاد.

اینکه همش فکر می کنید دوستتان چه فکری در مورد شما می کنه, به دلایل پست قبلم گفتم اصلا مهم نیست

ولی باز هم به نظرم با روانشناستون اول حتما مشورت کنید در این مورد.
    من یه پیشنهادی هم دارم.برای دوستتان نامه ای ایمیل کنید و اون حرف هایی که فکر می کنید دوست ندارید در مورد شما برداشت بدی کنه را بنویسید.

مثلا بنویسید: من منظورم از اون حرف ها وابستگی شدیدی بود که به تو پیدا کرده بودم و روانشناس گفت این خودش را به صورت احساسات امنیت و آغوش و ... نشون می داده. اصلا دوست ندارم در مورد من فکر بدی مثل داشتن میل ج نسبت به خودت بکنی. همیشه حس من نسبت به تو پاک بوده و پاک خواهد ماند.

این چندوقت فقط همین را می خواستم بهت بگم که تو دلم نمونه. و گرنه طبق نظر مشاور فعلا برقراری ارتباط با منبع وابستگی درست نیست. و من هم قطعا طبق نظر مشاورم خواهم ماند.

این جوری فکر کنم فکرتون از این قضیه آزاد بشه.لااقل حرف دلتون را بهش گفتین و دیگه فکر نکنم فکر بدی در مورد شما بکنه.نامه را ایمیل کنید و دیگه به خودتون بگید سوء تفاهم دیگه تموم شد و پایان.دیگه هم پیگیری نکنید. (بهتره در این مورد هم با مشاور صحبت کنید.)

کلا به روند مشاوره خوش بین باشید.
    امیدوارم زحماتتون نتیجه بده.چون خیلی جای امید داره.

موفق باشید
    خیلی خیلی ممنونم از شما واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم
    جلسات رو ادامه میدم و جلیه دوم رو 5 شنبه رفتم مطالب خوبی عنوان شد دکترم هم گفت که همجنس گرا نیستم و چون آدم عاطفی هستم این مشکل میتونه بروز پیدا کنه صحبت های خوبی هم شد که فکر کردن بهشون جالبه برام
    الان فکر میکنم به دکترمم گفتم احساس میکنم اینکه بهش گفتم دوتا مزیت داشت و یک عیب
    1. مزیت : اینکه راحت شدم
    2.مزیت : اینکه من الان که فکرشو میکنم میبینم همینکه گفتم باعث شد چند درصدی از این حالتم فروکش کنه و آروم تر بشم و احساس میکنم اصلا عشق نبود به نوعی همون احساس عاطفی بود
    3. بدی : این بود که به این رابطه دوستی نیاز داشتم میدونید خیلی اعتماد به نفس بالای داشتم در زمان دوستی مثل دوپینگ ها چون کلا من آدم با اعتماد به نفسی هستم ولی این بیشتر از اون بود بقولی خودم به قدرت عشق توصیفش میکردم

در مورد ایمیلی که گفتید حتما اینکارو تو فکرم بود بکنم یعنی هر لحظه هست اما یه چیزی که شما فرمودید و دکترمم گفت اینکه : تماس نگیر فعلا باهاش دکتر گفت اگر اون زنگ زد یا دیدیش جواب بده ولی خودت نه یکم برام سخته
    آخه بدبختی اینه تو خونه هم بهم میگن چی شده چرا بهت زنگ نمیزنه ؟ میدونید خوب نزدیک 1.5 سال بود خیلی یا هم بودیم بدون تلفن روزمون شب نمیشد حالا یکدفعه اینطوری قطع ارتباط از اینورم اعصاب خوردی یکم ها البته هست

خلاصه : من معمولا زیاد مینویسم مایلم اگر کسی مشکل منو پیدا کرده بتونم کمکش کنم
    بازم ممنونم از شما
    همچنان تایپیک بروز میکنم و نتیجه جلسات رو گزارش میدم . احساس دارم درصد بهبودیم از 100 الان روی 50 تا 55 درصد هست

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 10 در 7 پست

Array
    الان دقیقا شده دوماه که هیچچ ارتباطی نداشتیم
    ناراحتیم خیلی کم شده و اعصاب خوردیم خیلی کم شده
    احساسم برای دیدنش خیلی کم شده و کم اهمیت اما دلم میخاد اگر شده تو خیباون ببینمش یعنی در واقع فکرش هست گهگاهی و بعضی مواقع هم خودم فکرشو میارم توی ذهنم
    خیلی دوست دارم اگر بشه دوباره باهاش ارتباط پیدا کنم اما اینبار از سطح و شکل دیگری
    جلساتم با مشاور حدود 6 جلسه شد دکترم رو عوض کردم البته همینطوری نزد مشاور دیگه ای رفتم که ایندفعه خانم بود از اول ماجرا رو گفتم و اون هم مطالب خوبی گفت ولی دیگه نرفتم احساس کردم احساسم بهش خیلی کم شده و دیگه دکتر نیاز ندارم ولی فکرش میگم هست حتی برخی مواقع خودم فکرشو میارم
    یکم سخته - جالبه بدونید بعضی وقتا هم تو خیباون خیلیا رو در قالب اون میبینم- خلاصه سخته دیگه سخت

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 10 در 7 پست

Array
    تایپیک بیرون میکشم بعد از چند ماه مجدد
    1. ارتباطم با دوستم دوباره برقرار شده البته سطحش خیلی محدود هست بعد از یه دوره 4 ماهه دیدمش و هر چی ازش پرسیدم چرا اینکارو کردی هیچی نگفت و بعد از چند بار گفت ول کن روزای بد رو حالا مجدد دوست هستیم البته نه مثل قبل که هر روز همدیگرو ببینیم ولی هفته ای یکبار هست
    افکارم در شب نسبت بهش خیلی کم شده خیلی یعنی سطحش رسیده به 20% ولی خوب یه مسئله ای که هست اینه که مثل قبل ازش خوشم نمیاد ولی نسبت بهش بی فکر هم نیستم و دلم میخاد ببینمش یا باهاش تماس فیزیکی (جنسی نه) داشته باشم
    کلا فکر میکنم میبینم مشکل دارما ولی خودمم نمیدونم چیه بازم این دو وجه اذیتم میکنه
    1. اینکه بالاخره اگر من پسر هستم چرا همچنین احساسی دارم اینقدر دخترونه - اینقدر از جنس دخترا ؟؟؟؟
    2. اگرم پسرم نکنه همجنس گرا هستم ؟
    نمیدونم شک میکنم خیلی به خودم این فکر آزارم میده بیشتر از هر چیز دیگه اصلش الان اومدم اینجا برای همینم بود که بنویسم بابا دکتر روانشناس دو نفر رفتم یکیشون همینجوری رفتم و یکیشونم بهم معرفی شد که دکتر خوبیه اما یه چیزی که هست اینه احساس بسیار شدید دارم که متوجه نمیشن من چه حسی دارم درک نمیکننش

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)