سوالاتی که پرسیدم از جناب محسن عزیز مدیر سایت همیاری هستش.
خودم تا حالا اینقدر خوب دقت نکرده بودم واقعا چه سوالات خوبیه هافکر کنم خودت تا حدود زیادی متوجه اشتباهاتی که مرتکب شدی با توجه به سولات و پاسخی که دادی شدی.
1.مهمترین هدف جلوگیری از عصبانیت شوهرته
شماره 2:
من يه بار داشتم سخنراني دکتر کيهان نيا ( روان شناس ) رو تماشا ميکردم - ايشون داشتن در مورد
همين موضوع صحبت ميکردن چکيده اي از اين مطالب و براتون ميگم .
مردها در هنگام عصبانيت خيلي از لحاظ فکري ضعيف ميشن و قدرت تجزيه و تحليل مطالب رو ندارن
- در چنين مواقعي هميچ کدوم از دلايل و برهان هاي خانم از ديدگاه مرد قابل قبول نيست .
راهکار دکتر اين بود که بهترين شيوه براي ايجاد آرامش و خاموش کردن
فضاي جنجالي بحث و مشاجره اين هست
که خانم حتي اگه درصدي هم مقصر نيست اشتباه رو گردن بگيره - و عذر خواهي از آقا کنه .
از نظر خيلي از خانمها اين يعني تحقير و گردن گرفتن اشتباه نکرده .
که کاملا درسته و دکتر براي اين موضوع راه کاري هم ارائه دادن .
بعد از چند روز که فضا آروم تر شد و مرد ذهنش آزادتر بود و آرامش براي تحليل و فکر کردن رو موضوع رو داشت .
خانم بايد با کمال آرامش از مرد درخواست کنه که در مورد موضوع صحبت کنن...
وقتي ذهن مرد ازاد باشه راحت تر ميتونه فکر کنه ..در چنين مواقعي درسته که اول خانم
بابت اشتباه نکرده عذرخواهي کرده و تحقير شده - ولي اين طوري مرد
آرامش فکر کردن رو موضوع و تحليل کردن اون رو داره و تو اين موقع اين مرده که بابت اشتباهش عذرخواهي ميکنه .
درست است که شوهرت شخصيت عصباني داره. ولي اين به معناي آن نيست که نتوني حرفاتو بهش بزني....
ولي هر حرف را مي توان به طرق مختلف با فرد در ميان گذاشت. اگر مهارت داشته باشي. قربونت هم ميره....
معمولا دقت کنی این حالات در مواقعی اتفاق میوفته که پشت سر هم تکرار میشه مثل:
رفتن خانه مادرش که مریضه و بعدش عصبانیتش و یا اینکه نوشتی که از خانوادت دفاع میکنی و بدتر عصبانی میشه!
آدم عاقل وقتی یه کاری انجام میده و نتیجه نمیگیره اگه 1000بارم انجام بده دقیقا همان کار را خوب معلومه بازم نتیجه نمیگیره!الان مسئله شما دقیقا همینه خوب روشت را عوض کن.اینم از الان بهت بگم من یه مردم و باید اعتراف کنم واقعا بعضی اخلاق های مزخرفی داریممخصوصا وقتی عصبی میشیم و لجبازی میکنیم میشیم مثل پسر بچه ها.پس دفعه دیگه از خانوادت دفاع نکنب زار هرچی دوست داره بگه تو فقط اخرش ناراحتی خودتو با حالت صورت و توی چهرت نشان بده.این برای زجرآورتره تا اینکه جوابشو بدی.
یعنی خدایا یا منو بزن بکش یا این اینترنتمو قطع کن از دست این کاربرهای همدردی خلاص بشم
انصافا قبول کن تو هم یکم دوست داری دعوا کنیولی من معمولاجلوش میشینم واخم میکنم وسکوت میکنم وبی محلش میکنم واین بیشترعصبانیش میکنهخوب نکن خواهر من نکن اینکارو وقتی میبینی ناراحت میشه و بیشتر عصبی میشه شما اول آتیشو خاموش کن نه اینکه یمزنه شعله ورترش میکنی
یکم سعی کن پویا باشی از خودت ابتکار بخرج بده برو کشفش کن بشناسش فکر کن یه جزیره ناشناخته هستش یه ذره بین بگیر دستت به شوخی برو طرفش از توی ذره بین نیگاش کن سوال کرد بگو میخوام خوب بشناسمتاز روش های مختلف استفاده کن اینقدر امتحان کن تا موفق بشی فکر کنم لازمه بازم اینو بنویسم:
اینو شاید خونده باشی توی تالارم زدم داستانشو:
از یه بیزنسمن(بازاریاب) موفق آمریکایی میپرسن تو وقتی به مشتریت زنگ میزنی کی ازش ناامید میشی؟
برگشت گفت: تا وقتی که یا اون بمیره یا من بمیرم
از این به بعد این جمله شعار زندگیت باشه بزن به یخچال در دیورا یا هرجا شد ناامید شدن و کم اوردن ممنوعه برو ببینم چیکار میکنی![]()

فکر کنم خودت تا حدود زیادی متوجه اشتباهاتی که مرتکب شدی با توجه به سولات و پاسخی که دادی شدی.
مخصوصا وقتی عصبی میشیم و لجبازی میکنیم میشیم مثل پسر بچه ها.پس دفعه دیگه از خانوادت دفاع نکنب زار هرچی دوست داره بگه تو فقط اخرش ناراحتی خودتو با حالت صورت و توی چهرت نشان بده.این برای زجرآورتره تا اینکه جوابشو بدی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)