به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 74

Hybrid View

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 01 دی 93 [ 18:45]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsSocial3 months registered
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    هم ایشون حق داره بابت سلیقه ای که داره. هم طرف مقابلش حق داره که شخصی رو بخواد که مطابق با سلیقه ی خودش باشه.
    ظاهر تا حدی که طرفین به دل هم بشینن و به هم بیان مهمه.
    اما اینو در نظر داشته باشین که ما آدمیم ربات نیستیم. منه پسر حتی اگه طرف مقابلم خانوم ترین و وفادار ترین فرد دنیا باشه، ناراحت میشم اگه بعدا از 5 نفر بشنوم بگن خانومت در حد تو و خانواده ات نیست و این برداشت اونا بخواد به خاطر ظاهر معمولی اش باشه.(حتی اگه وضع مالی و تحصیلی و فرهنگی و مذهبی خانومم عین خودم باشه).
    به هر حال این حرفا رو آدم تاثیر منفی می ذاره و تو سرد کردن رابطه ی طرفین خیلی خیلی موثره.
    اولین بار که واقعا عاشق یه دختری که با هم بودیم شدم هم همین اتفاق می افتاد و همه می گفتن این کیه دیگه در حد شما نیست.
    اما ظاهرش هرچی بود واسه من اون موقع قابل قبول بود.
    خوبی امر این بود که به دلایل دیگه ای جدایی ما به سختی رقم خورد اما من دیگه اون ظاهر هارو نمی پسندم و الان به کم قانع نیستم.
    با اینکه به ظاهر خودم 70 میدم از 100.
    الان هم تمام معیار های دیگه رو می خوام و هم ظاهر.
    می دونم با اینکه اونو می پسندیدمش اما اگه به زندگی می رسیدیم خسته میشدم و می بریدم.
    و موقعی که به دختری با ظاهر معمولی بر می خورم که مورد پسندم نیست، همش یه دلهره بابت آینده بهم دست میده که باعث میشه خیلی زود ازش فاصله بگیرم.
    بر عکس موقعی که یه دختر با ظاهر خوب دور و برم می بینم تازه میام بقیه ی ویژگی هاشو بررسی کنم. که البته اگه تو بقیه ی موارد مچ نباشیم باز هم جداییه.اینطور نیست که به خاطر ظاهر از معیار های دیگه ام بگذرم.
    این در مورد ازدواج و رابطه ی بلند مدت بود.
    اما در رابطه با روابط عمومی و کوتاه مدت این قضیه تا حدی فرق می کنه.

افرادی که خوشکل هستن چشمای بیشتری تو اجتماع روشون فوکوس می کنه. که شاید 10 15% واسه ازدواج باشه و بقیه از هوسه.بقیه شاید کار اون خانومو راه بندازن.شاید ببرن برسوننشون.شاید بهش محبت کنن. اما فکر می کنین بقیه واسه رضای خدا به یه دختر خانوم ترگل ورگل کمک می کنن ؟
    معلومه که نه. اونها همیشه یه تیری تو تاریکی می اندازن واسه بردن به خونه خالی.اون دخترها هم درسته در ظاهر توجه زیادی بهشون میشه اما در اصل این توجه خطری رو پشت خودش به همراه داره که واقعا باید حواسشون باشه.امنیتشون تو اجتماع پایین تره.

نظر شخصی خودم رو به عنوان یه پسر گفتم.پیشنهادی که می تونم داشته باشم اینه که از آرایش بیش از اندازه پرهیز کن و تا حدی آرایش کن که صورتت تبدیل نشه به تابلو.
    ولی همیشه خودتو آراسته و با وقار نگه دار و حواست باشه لباس های قشنگ بپوشی. تحریک کننده نباشه اما شیک نشونت بده.لبخند زدن هم یادت نره.
    زیبا ترین دخترهای دنیا اگه اخم کنن پسرا دوستشون ندارن. اما یه لبخند می تونه ظاهر آدمو از این رو به اون رو کنه.
    ویرایش توسط pasta : شنبه 22 شهریور 93 در ساعت 14:50

2. 5 کاربر از پست مفید pasta تشکرکرده اند .

*shamim* (شنبه 22 شهریور 93), فرهنگ 27 (شنبه 22 شهریور 93), پونیو (شنبه 22 شهریور 93), معاون کلانتر (شنبه 22 شهریور 93), اثر راشومون (شنبه 22 شهریور 93)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 06 تیر 05 [ 09:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام و احترام
    یکم: نسبی بودن زیبایی
    یک مسئله مهم در زیبایی تا اندازه ای نسبی بودن آنست. یعنی بعضی ها رنگ سفید می پسندند بعضی ها می گویند سبزه با نمک تر هست. بعضی می گویند چشم سیاه می خواهیم، بعضی چشم روشن می پسندندو ....

دوم: زیبابی فقط دماغ و دهن و چشم نیست.
    نوع راه رفتن، نوع نگاه کردن، نوع حرف زدن، نوع تفکری که بیان می شود. نحوه نظم در رفتار و لباس پوشیدن. تن صدا، محتوای کلام ، تحصیلات، نوع رفتارهای اجتماعی، نوع فرهنگ و خانواده، نوع استدلال، و از همه مهمتر نگاه فرد به خود. کسی که اعتماد به نفس ندارد. اگر همه اینها را داشته باشد باز هم خود را زیبا نمی بیند.

سوم: زیبایی باطنی و ماندگاری آن.
    کمتر کسی فقط صرف زیبایی ازدواج می کند و به مسائل دیگر بی توجه می ماند. مگر اینکه خام باشد یا از روی هوس باشد. که البته چنین ازدواج هایی هم پایدار نمی ماند. لذا زیبایی ظاهری انواع دارد اما در کنارش محتوا هم مهم هست.

چهارم: تناسب زوجین در همه معیارها حتی زیبایی
    ازدواج که دوست دختر و پسری نیست. هر دختر یا پسری دیدم زیباست یا خوشمان آمد بیفتیم دنبالش جذبش کنیم. که چی؟ مگر ازدواج این شکلی هست؟ اگر هم باشد مستحکم نخواهد بود یا نخواهد ماند.
    ازدواج برای خودش قواعد دارد. زیبایی به عنون یک تک درس در آن هست البته ضریب خوبی هم دارد. اما برای موفقیت در ازدواج باید معدل شما در همه درسها (بخوانید معیارها)، بالا باشد.
    زیبایی برای مانکن شدن، بازیگر شدن، و نمایشگری شاید تنها فاکتور باشد. اما در انبوه معیارهای تاثیر گذار ازدواج ، زیبایی در کنار سایر معیارها اساسا معنا می یابد.

پنجم: تمرکز بر بعضی معیارهای ازدواج مثل زیبایی که تغییرپذیری کمی دارد اساسا اشتباه محسوب می شود.
    ما باید روی معیارهایی که انعطاف زیادی دارند و تاثیرهای دیرپا دارند تمرکز کنیم.
    در واقع باید روش اسناد سازی ما صحیح باشد(یعنی دلیل آوردن که چرا در ازدواج موافق عمل می کنیم یا نه! نباید دچار سفسطه بشویم.)
    باید روی فاکتورهای تمرکز کنیم که قدرت تغییر و بهبود و اندازه گیری آن بالاتر باشد.
    لینک ذیل در این رابطه کمک کننده هست:
    استفاده از نظریه اسناد در انتخاب همسر

ششم: عدم توکل و تصور اینکه همه متغیرها تحت کنترل ماست.
    بسا زوجینی که آقایی زیبا و با خصوصیات خوب با خانمی ازدواج کرده است که حتی قیافه اش هم معمولی نیست و زیبا نیست.
    اساسا همه فاکتورهای همسرگزینی در اختیار مانیست. ما فقط سعی و تلاش خود را می کنیم. باید اعتقاد داشته باشیم در نهایت خواست خداست.

هفتم: زیاد داشتن خواستگار برای زیبارویان امتیاز نیست. بلکه مشکل مهمی هست که با آن روبرو هستند.
    من قبلا جایی توضیح داده بودم، تحصیلات، زیبایی و ثروت از مولفه هایی هست که ازدواج دختر خانمها را دچار آفت کرده و نسبت به سایر دختران باید انرژی بیشتری بگذارند و معمولا نتیجه کمتری هم می گیرند.
    چرا که دقیقا متوجه نمی شوند که ارزشهای آنها موجب انتخابشان شده است. یا این وصله های که داشته اند. چون هر سه اینها به مرور بی خاصیت تلقی خواهد شد.
    زیبایی با مسئله تکرار بی خاصیت می شود.
    ثروت و تحصیلات بحث عادت کردن و توقع ایجاد کردن را فراهم می آورد.
    لذا این دختران باید توجه بیشتری داشته و تحقیق بیشتری بکنند.
    زیاد داشتن خواستگار امتیاز نیست. این خیلی مهم هست.

هشتم: کسی که خودش از قیافه خودش راضی نباشد اعتماد به نفس پایینی دارد.
    اینجا مسئله نداشتن خوشگلی و بحث خواستگار نیست. اینجا قبول نداشتن خویشتن هست. چنین فردی باید روی اعتماد به نفس خود کار کند.
    هر کسی باید نوعی خودش را باور کند که حتی اگر دیگران او را نپذیرفتن خودش بتواند به خاطر ارزشمندی درونی خود ، با خودش کنار بیاید.

نهم: یابند جوینده هست.
    اگر کسی فقط دنبال ظاهر و خوشگلی باشد، فقط او را بدون معیارهای دیگر غالبا به دست می آورد. گرچه خیلی خوشبخت نخواهد بود.
    اما کسی که یک ازدواج صحیح بخواهد فقط دنبال زیبایی نیست. و معدل فرد را در همه زمینه ها لحاظ می کند.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

4. 16 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

*shamim* (شنبه 22 شهریور 93), amirmahmood (شنبه 22 شهریور 93), meinoush (شنبه 22 شهریور 93), paiize (شنبه 22 شهریور 93), pasta (شنبه 22 شهریور 93), The Green (شنبه 22 شهریور 93), فرهنگ 27 (شنبه 22 شهریور 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 22 شهریور 93), کاربر19 (شنبه 22 شهریور 93), پونیو (شنبه 22 شهریور 93), پری وش (پنجشنبه 01 آبان 93), نسیم22 (شنبه 22 شهریور 93), معاون کلانتر (شنبه 22 شهریور 93), مصباح الهدی (شنبه 22 شهریور 93), تیام (دوشنبه 24 شهریور 93), عشق آفرین (جمعه 11 تیر 95)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام شمیم جان
    من یه چندتا نکته در پستهای شما می بینم.
    1) شما می گید قیافتون معمولیه و با آرایش زیبا می شید. ببین من فکر می کنم اکثریت جامعه معمولی هستند. غیر از اینه؟ تو همه چی اکثریت معمولین. مثل متوسط قد جامعه که بقیه متناسب با این معمولی بالاتر یا پایین تر در نظر گرفته می شن.
    اگر تو جامعه ای یک پارامتر شیوع بیشتری نداشت؛ به اون معمولی نمی گفتند.درسته؟ و نمودار آماری هر پارامتر بیشتر به صورت زنگوله ایه.درسته؟

2)خب پس شما هم جزء این اکثریت هستین. پس اگر این طور باشه اکثریت ول معطل هستند که!!! ولی من می بینم خیلی از این آدم ها فوق العاده از آدم های زیبا موفق تر هستند.

3) یه اشتباهی که بعضی از پسرها می کنند اینه که نمی دونند آرایش و... چه تاثیری روی قیافه می ذاره. یه دختر خوشگل را ببینند بعد همون دختر را تصور کنند(نه یه دختر دیگه) بره صورتش را بشوره؛ مقنعه اش را بیاره جلو و فقط گردی صورتش معلوم باشه! همون دختر هم تبدیل به یک دختر معمولی میشه!!!

من اینو خیلی دقت کردم. یعنی از اون وقت که تو این سایت آقایون به قیافه گیر دادن. من تو مترو و ... که هستم. دخترای با آرایش و موهایی که سشوار زده و لخت و حالت دار از روسری بیرون اومده را دقت کردم. تصور کردم اون دختر صورتش را بشوره ، روسریش را بکشه جلو طوری که فقط گردی صورتش را نشون بده؛ کاملا یه دختر معمولیه! کاملا معمولی... حتی بعضی از معمولی هم پایین تر...

4) شمیم جان شما خودت را معمولی می دونی. ذکر هم کردم آدم های معمولی بیشتر هستند. چرا روی اینکه قیافه همسرت معمولی نباشه و زیبا باشه گیر می دی؟
    باور کن به نظر من از نظر هر پارامتر آدم باید هم کفوش باشه. قیافه هم هم کفوت بود چه خوب!!! تو جامعه هم خیالت راحت تره. خیالت هم راحت تره که کسی پشت سرت حرف نمی زنه... شوهرت هم تو وقتی پیشش یکم آرایش کنی به نظرش از خودش خیلی سر تری! این که خیلی خوبه!

اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

6. 6 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

*shamim* (شنبه 22 شهریور 93), The Green (شنبه 22 شهریور 93), فرهنگ 27 (شنبه 22 شهریور 93), پونیو (شنبه 22 شهریور 93), آونگ (شنبه 22 شهریور 93), تیام (دوشنبه 24 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 بهمن 93 [ 12:22]
    سطح
    29
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 98
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points3 months registeredSocial
    تشکرها
    1,083

تشکرشده 1,447 در 508 پست

Array
    من خودم به شخص هرچی پسر خوشگل دیدم دست تو دست یه دختر با چهره کاااااااااااملا معمولی بوده ......
    خدا شانس بده

8. 3 کاربر از پست مفید maedeh120 تشکرکرده اند .

*shamim* (شنبه 22 شهریور 93), The Green (شنبه 22 شهریور 93), پونیو (شنبه 22 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    شمیم جان این جمله آقای مدیر را واقعا با دقت بخون:

زیاد داشتن خواستگار امتیاز نیست. این خیلی مهم هست.

من می گم نه تنها امتیاز نیست.بلکه خیلی هم امتیاز بدیه.

دختری را می شناسم که خواستگار خیلی زیاد داره. یعنی هر مراسمی که شرکت کنه خیلی وقت ها یکی هست. یا خیلی ها او را پیشنهاد می دن.

دختر مجبه و باایمانی هم هست. سیرتش خیلی زیباست و فاکتورهای دیگه زیبایی را هم داره.از قضا صورتش هم زیباست. ولی بیشتر از زیبایی به نظر من معصومه. (بیشتر میشه گفت دلنشینه)

این دختر این قدر خواستگار داشته واقعا مستهلک شده. یک خواستگار که تموم میشه،نفر بعدی میاد...

دیگه حالش از خواستگار بهم می خوره جوری که خواستگار را می بینه به شدت دفعش می کنه! و میگه ای کاش فقط یک خواستگار داشتم و اونم همسرم بود...

از اون گذشته دختر خیلی بااستعدادی هم هست و می تونست خیلی پیشرفت کنه ولی به خاطر همین خواستگاراش و مشغولیت ذهنیش از خیلی از پیشرفتهاش باز مونده. در حالی که هم دوره ای هایش که استعدادشون خیلی کمتر هم بوده از او جلو زدند...

دختره الان افسرده شده. کسی هم باورش نمیشه که هیچ کس هم کفوش نبوده و واقعا بهش نمی خوردند(راست هم میگه) یا وقتی هم می خوردند یه اتفاقی میفتاده که کنسل می شده.

مثلا خواستگار داشته خودش را مذهبی جلوه داده. بعد یه مدت معطل اون بودند ولی بعدش دیدند خواستگاره یه مدل دیگه بوده اصلا...

یا خیلی ماجراهای دیگه داشته که اعصابش را خورد کرده و الان دیگه اصلا دلش نمی خواد ازدواج کنه حسرت دوستانش را می کشه که کاملا معمولی هستند و یکی دو تا خواستگار بیشتر تو کل زندگیشون نداشتند و الان هم خیلی زود تر از او ازدواج کردند.

این قدری این دختر تحت فشار روحیه که ممکنه همین طوری به یکی دیگه که واقعا از نظر روحی بهش نمی خوره؛و به دلش هم ننشسته جواب مثبت بده!!! چون دیگه صبرش تموم شده...

واقعا همچین شرایطی اصلا جای غبطه نداره! اصلا!

از ته دلم برات دعا می کنم یه ازدواج موفق بکنی!

حالا چه با یک خواستگار. چه با صدتا! مهم خوشبخت شدنه!

الهی خوشبخت و عاقبت به خیر بشی

اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
    ویرایش توسط مصباح الهدی : شنبه 22 شهریور 93 در ساعت 16:57

10. 5 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

*shamim* (شنبه 22 شهریور 93), فرهنگ 27 (شنبه 22 شهریور 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 22 شهریور 93), پونیو (شنبه 22 شهریور 93), تیام (دوشنبه 24 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 10 اردیبهشت 95 [ 00:03]
    سطح
    16
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 53
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 80 در 27 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها

من می گم نه تنها امتیاز نیست.بلکه خیلی هم امتیاز بدیه.

دختری را می شناسم که خواستگار خیلی زیاد داره. یعنی هر مراسمی که شرکت کنه خیلی وقت ها یکی هست. یا خیلی ها او را پیشنهاد می دن.

دختر مجبه و باایمانی هم هست. سیرتش خیلی زیباست و فاکتورهای دیگه زیبایی را هم داره.از قضا صورتش هم زیباست. ولی بیشتر از زیبایی به نظر من معصومه. (بیشتر میشه گفت دلنشینه)

این دختر این قدر خواستگار داشته واقعا مستهلک شده. یک خواستگار که تموم میشه،نفر بعدی میاد...

دیگه حالش از خواستگار بهم می خوره جوری که خواستگار را می بینه به شدت دفعش می کنه! و میگه ای کاش فقط یک خواستگار داشتم و اونم همسرم بود...

از اون گذشته دختر خیلی بااستعدادی هم هست و می تونست خیلی پیشرفت کنه ولی به خاطر همین خواستگاراش و مشغولیت ذهنیش از خیلی از پیشرفتهاش باز مونده. در حالی که هم دوره ای هایش که استعدادشون خیلی کمتر هم بوده از او جلو زدند...

دختره الان افسرده شده. کسی هم باورش نمیشه که هیچ کس هم کفوش نبوده و واقعا بهش نمی خوردند(راست هم میگه) یا وقتی هم می خوردند یه اتفاقی میفتاده که کنسل می شده.

مثلا خواستگار داشته خودش را مذهبی جلوه داده. بعد یه مدت معطل اون بودند ولی بعدش دیدند خواستگاره یه مدل دیگه بوده اصلا...

یا خیلی ماجراهای دیگه داشته که اعصابش را خورد کرده و الان دیگه اصلا دلش نمی خواد ازدواج کنه حسرت دوستانش را می کشه که کاملا معمولی هستند و یکی دو تا خواستگار بیشتر تو کل زندگیشون نداشتند و الان هم خیلی زود تر از او ازدواج کردند.

این قدری این دختر تحت فشار روحیه که ممکنه همین طوری به یکی دیگه که واقعا از نظر روحی بهش نمی خوره؛و به دلش هم ننشسته جواب مثبت بده!!! چون دیگه صبرش تموم شده...

واقعا همچین شرایطی اصلا جای غبطه نداره! اصلا!

احیانا که این دختر خودتون نیستید!

12. 2 کاربر از پست مفید دنیای وارونه تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (یکشنبه 23 شهریور 93), پونیو (یکشنبه 23 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 دی 94 [ 18:30]
    سطح
    36
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 117
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    172

تشکرشده 443 در 158 پست

Array
    سلام
    اگه گفتی که قیافه ات معمولیه که اوضاع خوبه
    خیلی از دوستان گفتند ، شادابی و سرزندگی و تناسب اندام و ... که اکثرش دست خودت هست می تونه زیبایی رو تحت الشعاع قرار بده
    من یک مرد هستم و متاهل ، از دید زیبایی شناسی تناسب اندام برام از همه چیز مهمتره
    اگر تصمیم داری سنتی ازدواج کنی (خواستگاری و ...) بدان که خیلی از مادرها و خواهرها که ابتدا میان دختر رو میبینند خودشون اوستا هستند و میتونند تشخیص بدن که کی خودش رو درست کرده و کی ذاتا زیباست پس اینجوری تعداد خیلی کمی از شما تو این زمینه جلوترند
    یه خورده این سینما و تلویزیون (نه فقط ماهواره حتی مدل جمهوری اسلامیش هم) ذهنیت هارو عوض کرده قبول دارم همه دنبال مشابه های بازیگرهای خارجی میگردند (الان اسم بیارم همه می ریزند سرم )
    ولی آخرش که باید با یکی تو این مملکت ازدواج کنند از آسمون که براشون دختر نازل نمیشه (اون هابیل و قابیل بودن چنین شانسی داشتند دیگم تو تاریخ تکرار نشد)
    چند بار برن خواستگاری سرشون به سنگ میخوره آدم میشند
    ویرایش توسط آونگ : شنبه 22 شهریور 93 در ساعت 16:56

14. 6 کاربر از پست مفید آونگ تشکرکرده اند .

*shamim* (شنبه 22 شهریور 93), فرهنگ 27 (شنبه 22 شهریور 93), پونیو (شنبه 22 شهریور 93), نسیم22 (شنبه 22 شهریور 93), معاون کلانتر (شنبه 22 شهریور 93), مصباح الهدی (شنبه 22 شهریور 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 06 تیر 94 [ 23:22]
    سطح
    17
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    51

تشکرشده 43 در 17 پست

Array
    ممنونم ازهمه که وقت خودتونو گذاشتید به خصوص از جناب مدیر و مصباح الهدی . حرفاتون کمی ذهنیت منو تغییر داد کاش کلا من و همه به این باور برسیم زیبایی اصلا ارزش نیست درهرحال ممنونم از همه ، فقط یه چیز میخوام بگم به آقا سامان که یهو اومد حرفاشون تو ذهنم اینکه به من گفتند اگه حجابت برای ترس از خداست بزارش کنار که این یعنی زور و اجبار ولی من میگم ممکنه حجاب من ازسر زور باشه ولی این زور ترس از خداوقیامته که باید به دستور خدای مهربون عمل کردچون در غیر اینصورت دربرابر خدامسولی،یادتون باشه که هیچ آدم نرمالی نیست که ازاینکه دیگران زیباببیننش و زیبایی هاشو نشون بده بدش بیاد ولی به خاطر خدایا ترس از قیامت وحتی شاید برای دوری ازعذاب و بهشت خدا این علاقشو زیر پا بزاره که حالا به هرکدوم این دلایل خوبه و شماهرگز حق زدن همچین حرفی ندارید باعرض شرمندگی و معذرت.

16. 3 کاربر از پست مفید *shamim* تشکرکرده اند .

پونیو (شنبه 22 شهریور 93), مدیرهمدردی (یکشنبه 23 شهریور 93), تیام (دوشنبه 24 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    دوست عزیز حرف منو بد برداشت کردی .من منظورم این بود کسی که به حجاب اعتقاد وایمان واقعی داره حتی اگر کل دنیا هم بگن باید حجابتو برداری تا تو دید باشی هیچ وقت همچین کاری رو نمیکنه چون عقیده قلبیشه و بهش ایمان داره و با حرف هیچ کس نسبت به کارش کوچکترین شک و تردید راه نمیده.شما تو نوشتتون اینو نشون میداد که حالا که همه دختر باز و بیحجاب میخان( که اصلا اینطور نیست یکیش خودم ) پس یعنی من اشتباه کردم ن در جواب نوشتم اگر واقعا به درستی کارت شک داری بی خیالش شو چون الکیه و اگر واقعا ایمان داری بهش پسرا که هیچ دنیا هم نذار تکونت بده.اونجور که شما هم گفتی نیست.اتفاقا زن و مرد زیبا از قدیم میگن ماله مردمه..شما الان میگی شوهر زیبا.فردا که یکیش گیرت بیاد همش باید نگران باشی سمت کس دیگه نره.اینم نکته مهمی هست که حواستون بهش باشه.زیبایی بعد مدتی عادی میشه و چیزی که میمونه اخلاق و منشه طرفه که اون خوب نباشه طرفت حورالعین بهشتیم باشه نمیتونی باهاش زندگی کنی و از مهمترین هدف ازدواج که ارامشه باز میمونی.من همیشه با خودم میگم اگر من نسبت به کسی توقعی دارم کسی اگر همون توقع رو از من داشته باشه نباید ناراحت شم اگر من دنبال زیبایی هستم پس به اونی که میخاد منو انتخاب کنه هم حق میدم عین خودم فکر کنه و دنبال زیبایی باشه و یک طرفه به قضیه نگاه نمیکنم.موفق باشید
    ویرایش توسط samanft : شنبه 22 شهریور 93 در ساعت 21:45

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    من دختری با ظاهر متوسط به بالا هستم زشت نیستم از دید اطرافیان دارای کمالات زیادی هم هستم علاوه بر تحصیلات عالی وغیره ولی تا حالا هر خواستگاری داشتم فقط یک جلسه دیدن
    ودیگه پیگیر نشدن چون الان برای پسرها فقط و فقط معیار ظاهر مهم شده حتی خواستگارای من به خودشون اجازه ندادن دوجلسه ببینن تا بدونن واقعا اخلاق و شخصیت و باطن من چجوریه در نگاه اول چون ظاهرت طبق خواسته اونا نیست ردت میکنن با اینکه از خیلی جهات ممکنه ازشون بالاتر باشی ولی تنها چیزی که براشون مهمه ظاهر واندام دختره
    حالا پسرا هی بیان بگن اینطوری نیست ولی من میگم هستن 99درصدشون دنبال ظاهر زیبان نه سیرت زیبا اونایی هم میگن اینجور نیست فقط شعار میدن چون تو موقعیتش که قرار میگیرن چیز دیگه ای نشون میدن
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

19. 4 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

پونیو (شنبه 22 شهریور 93), معاون کلانتر (شنبه 22 شهریور 93), اثر راشومون (شنبه 22 شهریور 93), تیام (دوشنبه 24 شهریور 93)

صفحه 3 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)