شرمنده که دیر به سوالتون جواب میدم آخه دارم سعی میکنم تمرکزم رو از روی این موضوع بر دارم و بیشتر به خودم و دخترم برسم
عسل گیسو در جواب شما باید بگم همسرم بعد ار یه جنجال حسابی که من به راه انداختم (به خاطر کشف یه رابطه ی جدید) ودیدن اوضاع روحی داغون خودم و دخترم ما رو به یه مسافرت برد و از همون جا شروع به اعتراف کرد و گفت می خوام بدونی تا بار پنهان کاری رو دوشم نباشه و می خوام از این به بعد تور رو تو هر کاری که می کنم شریک کنم تا عذاب وجدان نداشته باشم منم واسه اینکه بدونم اوضاع تا چه حد خرابه و بهتر بتونم کمک بگیرم به همه ی حرفاش گوش دادم حتی نسبت به پیشنهاد های عجیب و غریبش هم واکنشی خاصی ندادم این اعتراف ها و پیشنهاد های غیر عقلانی و سکوت و گوش دادن های من یه هفته ای ادامه داشت تا جایی که دیگه داشت حالم رو به هم می زد واعتماد به نفسم رو از بین می برد و حتی منو از خودم و اندام و قیافه م بی زار کرد!!
تو همین مدت هم با یه مشاور به صورت تلفنی در ارتباط بودم و شرایط رو مو به مو براش تسریح کردم که گفت من احتمال یه بیماری جنسی رو می دم و توصیه کرد اجازه ندم به این حرف ها ادامه بده و ناراحتی و مخالفتم رو نشون بدم و هر جور شده بریم پیش سکس تراپ که اون هم خودش داستان جدایی داره...
الان با گذشت نزدیک به دو ماه از اون اتفاقات و با وجود تمام اصرار های من برای مراجعه به مشاور این مسئله رو عقب می ندازه و حتی تا حدی منکر وجود مشکل میشه و با فشار های من میگه تو مشکل داری خودت برو نوبت بگیر خودتم برو مشاوره من مشکلی ندارم!!
منم به خاطر دخترمون دستم برای فشار بیشتر بسته س چون یا امروز و فردا می کنه یا با جدی شدن بحث(ازش تاریخ دقیق می خوام) سریعا جبهه می گیره و تشنج ایجاد می کنه و داد و فریاد می کنه و دخترمون هم میاد و اصرار می کنه مامان تمومش کن!! ومن ساکت میشم
تنها و بدون حضور دخترمون هم که حرف می زنیم باز همون داستانه یا وعده ی امروز و فردا میده یا کلا منکر وجود مشکل میشه یا داد و فریاد و کشوندن بحث به حاشیه (مامانت فلان روز فلان حرف رو زد بابات فلان سال فلان کار رو کرد و..) !!!
- - - Updated - - -
لطفا بهم پیشنهاد های موردی و کاربردی بدین
مقالات و تاپیک های مشابه رو زیاد خوندم ولی نتونستم در مورد خودم تعمیمشون بدم و به جمع بندی برسم
بهم بگید کلا چه کار میتونم بکنم و در این مقطع چه جوری راضی یا حتی مجبورش کنم که بریم پیش یه متخصص!؟؟
بازم ممنون از همدردی های همتون![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)