[quoteمن توسایت همیاری عضوم تایپیک باز کردم اونجا مدیرش ازمن فقط تعریف میکرد حتی حیای منوبا حیای حضرت یوسف. مقایسه میکرد اگه دنبال تعریف بودم همونجا میموندم میگفتم چ خوبه ازم تعریف میکنن ولی هرچی میگذشت حالم بدتر میشد
انقد خودتونو ضایع نکنید هی میگید بمن تو پاکی تحصیل کرده ای حالا خوبه صدبار این جملرو گفتم که اونا ازم تعریف میکردن من نیاز ب تعریف کسی ندارم حتی جملهای منم نمیخونید
[/quote]
دوست خوبم!
آ عزیزی حیای شما رو با حضرت یوسف مقایسه نکرده! برداشتت از صحبت های ایشون نادرست بوده. اتفاقا در بین تعریف هایی که از شما کرده که صد البته بدون اغراق بوده ، به نکات منفی و ضعف هایی که داشتید هم اشاره شده. کاش یه مقدار روی اون ضعف ها متمرکز میشدی. مقایسه کردن در تمام ارسال هات مشهوده.
تو بالاخره دوست داری چه جور آدمی باشی!؟
مثل دخترای ونکی یا یه دختر محجبه یا همین سانازی که هستی؟
اگه ساناز فعلی رو کامل و دارای اعتماد به نفس و با حیا و ..، میدونی؛ خب بسم الله.،،شخصیت فعلی تو بسط بده. محکم ترش کن. نذار یه پسر شخصیتت رو خورد کنه و ازت به آدم ضعیف النفس و افسرده بسازه.
اما اگه معتقدی ساناز ضعف داره، کمبود داره ، یه قسمت هایی از شخصیتش نیاز به از نوساخته شدن داره، دست به اصلاح خودت بزن. کمبودها رو بشناش. قسمت های شکننده شخصیتت رو پیدا کن.
گریه و زاری و مقایسه مشکل شما رو حل نخواهد کرد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)