نوشته اصلی توسط
masomeh2016
اعتماد به نفس نسبتا خوبی داره ، اما احساس می کنم (یعنی تازگیا متوجه شدم ) کمبود محبت داره و دوس داره که ی جورایی بهش بیشتر توجه کنی و بهش اعتماد بیشتری داشته باشی ، اون ده درصدی که گفتم از این راه رفتم جلو و بهش بیشتر اعتماد کردم و اون هم بیشتر از همیشه به من محبت کرد
با سلام و احترام
عزت نفس از حس ارزشمندی می یاد - حسی که میگه ما و دیگران ارزشمندیم
ببینید وقتی شما بیشتر محبت می کنید و بیشتر بهش باور می کنید ،،، اون هم تاثیر میگیره و بیشتر به شما محبت میکنه ( همان طور که فرمودید )
برای اینکه بتونیم این حس را انتقال بدیم - باید خودمون را ارزشمند بدونیم - به خودمون علاقه داشته باشیم تا بتونیم اون هم منتقل کنیم .
شما به نظرتون عزت نفس خوبی دارید ؟
خودتون را چقدر دوست دارید ؟
در خلوت خودتان فکر کنید !
یه چیز کلی بگم :
اگر یه خانمی به خودش باور نداشته باشد ( عزت نفس - اعتماد به نفس پایین ) - و از طرفی به قول خاله قزی : شوهرشم یه سوتی هایی داده بشه ( اتفاقی یا ....)
( نمی دونم این خاله قزی کجا رفته- بالاخره کباب و جیگرکی مگه میذاره آدم بیاد همدردی ) - و مهارت های ارتباطی - کلامی هم تکامل نیافته باشه
نتیجه این چه حاصل شود جز : ترس از آینده - ترس از خیانت - تجسس
من یه جا خدمت شما گفتم :
"" معمولا کسانی که تجسس می کنند ،،، بالاخره یه چیزی پیدا می کنند و اون چیز هر چند کوچک یا غیر منتظره یا اتفاقی باشه ،،، باز براشون بزرگه ! ""
انسان به سمت چیزی کشیده میشه که بهش فکر میکنه - بهش باور داره ! - برای همین در فرمایشات دینی هست که همیشه با یاد خدا باشیم - در اوقات مختلف نماز بخونیم ! و ....
تو تجسس هم همینه - یعنی ایجاد فکر منفی و القا آن به کائنات باعث میشه شوهر بنده خدا شما آسیب بیینه 
چون تمام فکر و تمام نیروی شما میشه مچ گرفتن ! واین یعنی دوری از عشق و محبت !
یه چیز کلی بگم :
شاید هر شکی اشتباه نباشه !
ولی چیز اشتباه اینکه وارد حریم خصوصی فرد بشیم !
چیز اشتباه به نظرم اینکه این فکرها را توسعه بدیم و براش سریال بسازیم !!
و خطرناک موقعی هست که تلاش درست برای حل این مسئله نکنیم .
شاید بهترین روش برای پایداری زندگی زناشویی :
افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس - هوش هیجانی - مهارت های ارتباطی - رسیدگی به نیازها و دردو دل کردن و بیان خواسته خود با معشوق خودمان هست .
شما هوش هیجانی خوبی دارید - به نظرم می تونید موفق باشید در این مهم
مایوس نشدید و تمام تلاش خودتون را بکنید .
این مقاله را هم بخونید :
http://188.75.89.4/sara/1959450435017164181
..............................
حتما مشاور حضوری هم برید .
یا حق .
علاقه مندی ها (Bookmarks)