ببین ساناز خانم
هیچ کسی شما رو متهم نمیکنه، به پستهایی که نظرات نادرستی دادن توجهی نکنید. به هر حال شما میدونید که اونطوری که دیگران گفتن نیستید. وقتی در جایی نظری رو میخونید که عملا ارزشی نداره و آرامشتون رو بهم میزنه، سعی کنید پاسخی ندید و بدون توجه رد بشید. چون پاسخ دادن به شما کمکی نمیکنه، شما رو آشفته میکنه و باعث سردرگمی فکر و حس شما میشه و در نتیجه از هدف اصلیتون دور میشید( مثل همین پست اخیرتون) . شما از طریق گزارش، به مدیران گزارش بدید تا اون پست پاک بشه. با این کار شما افراد متوجه میشن که بدون تفکر حرفی نزنن و به مدیران هم در جهت پیشبرد درست تالار کمک میکنید.
و اما بریم سر اصل مطلب. خیلی خوشحال کنندهست جملهای که نوشتید و گفتید که با توجه به شرایط اون موقع تاپیک باز کردید و... اینکه با خودتون صادق هستید عالیه.
برای گرفتن نتیجهای بهتر، به نظرم این تاپیک رو پایان بده و تاپیک جدیدی رو متناسب با مشکل اصلیت ایجاد کن. هم باعث میشه که نخوای مدام جواب نظرات بیپایه رو بدی، هم اینکه زودتر به نتیجهی مناسب میرسی.
برای ارسال آخرت، اگر به دقت بخونی خودت متوجه میشی که من چی میگم. واکنش به نظرات نامناسب، باعث آشفته شدن میشه، اجازه نده کسی تورو اینجور بهم بریزه.
اعضا محترم لطفا حین نظر دادن آفتهای مشاوره رو مدنظر قرار بدید و از دادن نظرات کورکورانه اجتناب کنید. هر مراجعی برای گرفتن کمک و حل مشکلش به این تالار میاد، انرژیش رو هدر ندید. کسی که درگیر مشکلی هست، فرصت گفتن همه چیز رو نداره، ما فقط در حد چندخط از زندگی ایشون میدونیم و حق قضاوت هم نداریم و جای ایشون نبودیم. هیچ کسی نباید به خودش غره بشه، هر لحظه امتحانی برای هر انسان هست و نباید بر اساس نتیجه افراد رو تشویق یا سرزنش کرد. لطفا خودتون رو کنترل کنید و مراجع رو آزار ندید، اگر نظری برای کمک ندارید، حداقل ساکت بمونید تا دیگران کمک کنن.
سپاسگزارم از دوستانی که با سعهی صدر مراجعین رو راهنمایی میکنن.
من و تو، آبروی مونده-ی باغیم و بارآور
من و تو، باغ آفت دیده-ایم اما بهارآور
چنان از ناامیدی-های هم امید میسازیم
که از یک شمع باورمرده صد خورشید میسازیم
علاقه مندی ها (Bookmarks)