به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26
    عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,568 در 3,447 پست

Array

RE: باز هم مشکل!!!!!!!!

غزاله لغزش از کجا شروع میشه؟!

شما فکر می کنید این just frind ، Best friend جنس مخالف اساسا در یک رابطه سالم زناشویی می توانند نقش بازی کنند که تو عشق ورزی به همسرت را رها کنی که مثلا با آقای Best friend خودت بیرون بروی و مثلا کافی شاپ بنشینی و قهوه بخوری ؟!

اگر تو میانه ی خوبی با همسرت داشته باشی و روابط شما در حد متعارف باشد که نیاز به صحبت کردن و قهوه خوردن با جنس مخالف نداری و....

اما یک رابطه بیمار و ناسالم زناشویی بر اساس نیاز + روشنفکری تعریف نشده و منحرف و بدون آگاهی فرد از آخر و عاقبت این قهوه قجری ، فرد را وادار می کند که اینگونه خود را تخلیه کند و این به سیستم و نظام خانواده آسیب می رساند .

یعنی فرد به جای تمرکز بر روی رابطه زناشویی و اصلاح مشگلات و... کمترین نیاز یعنی هم صحبتی با جنس مخالف را تخلیه میکند و به دلیل همین ارضا ، به دنبال تلاش برای بهبود اوضاع زندگی اش نمی رود . و از همین جاست که کلید خیلی از مسائل می خورد .

اتفاقا چند وقت پیش خیلی پراکنده فیلمی را نگاه می کردم ، یادم نیست اسم فیلم چه بود اما سوژه ی جالبی داشت .

خانم برای آخر هفته به همسرش گفت برای تعطیلات به استراحت نیاز دارد و ...راهی سفر شد و هماهنگ کرد که در این تعطیلات آخر هفته just frind یا Best friend با وی هم گام شود و..خلاصه همه چیز از دو اتاق در هتل و قهوه کافی شاپ شروع شد

و این از زن خودش ناله کرد و آن یگی از رابطه خراب خودش با همسرش و شب هم به جای اینکه در اتاقهای خودشان شب را به صبح بگذرانند تا صبح پیش هم ماندند و ....

این تازه مال فرهنگی است که این بازی ها را بهتر از ما می فهمد . ما که اساسا در فرهنگ مان از این کارها نداریم و ازدواج حرمت دارد و زن شوهر دار و مرد زن دار یک باید و نبایدهای جدی را باید رعایت کنند که به نظرم خیلی هم قشنگ است و در صورت عدم رعایت مطمئن باش گندش خیلی زودتر از آنچه قهوه از گلوی کسی پائین برود در می آید .

این کافی شاپ بازیها که زن این با شوهر آن و برعکس معنی نداره

[color]و به واقع آخر و عاقبت خوشی ندارد . چون جوانی توصیه می کنم از این دست تفکرات و عملکردها نداشته باش که به سیستم زندگی ات آسیب می زند .[/color]

به هیچ تربیتی اعتماد نکن ( این حرف به معنای این نیست که فردا اگر همسرت با یک همکار و یا یک خانم حرف زد دچار بی اعتمادی شوی و از آن طرف بام بیفتی و حساس شوی ) . شوهر تو خوب عالی بیست . تو از تربیت طرف مقابل چه خبر داری ؟! گارانتی ان طرف را می کنی . لغزش از همین جاها شروع می شود .

اگر مشگلی نیست چرا خانوادگی معاشرت نکنند .

2. 4 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (پنجشنبه 05 آذر 88)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 خرداد 91 [ 10:07]
    سطح
    35
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 141
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    345

تشکرشده 339 در 159 پست

Array

من هم صد در صد با این مساله مخالف ام که زن و مردی که ازدواج کرده اند با دیگری ارتباط دوستانه برقرار کنند ( چه به صورت اینترنتی چه به صورت حضوری )
    ولی انی عزیز وقتی یه خانم بعد از چند سال زندگی با چند بچه و با توجه به وضعیت عصب بار فرهنگی جامعه ما متوجه می شه که شوهرش همچین خطایی مرتکب شده چه کار می تونه بکنه جز به قول شما زیر سیبیلی رد کردن
    شوهر نیلیو به نظر من بیمار هستند ولی اینجا نیستند که ما ایشون رو درمان کنیم
    ما فقط می تونیم خانم نیلو رو راهنمایی کنیم

4. 2 کاربر از پست مفید اتنا تشکرکرده اند .

اتنا (پنجشنبه 05 آذر 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 مهر 04 [ 01:08]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    6,023

تشکرشده 6,302 در 1,293 پست

Array

خوشبختانه فرهنگی که ما داریم باعث شده نظام خانواده قشنگ ترین نظام در جامعه مان باشد . در هیچ جای دنیا خانواده این ارزش و اعتبار را ندارد و زندگی انقدر لذت بخش و قشنگ نیست .

امیدوارم قدر این فرهنگ رو بدونیم و با باورهای غلط به مرور کمرنگش نکنیم تا مبادا روزی برسه که ببینیم از این فرهنگ زیبا چیزی باقی نمونده . باید حواسمون به باورهامون باشه. حواسمون باشه ، همونطور که به مرور با تغییر یک سری از باورها ، امروز تو جامعه ما یه چیزایی عادی شده دوباره چنین اتفاقی نیافته.
    باورهای امروز ما جامعه آینده ما رو می سازند . پس حواسمون باشه که چه جامعه ای برای خودمون می سازیم .

6. 2 کاربر از پست مفید baran.68 تشکرکرده اند .

baran.68 (پنجشنبه 05 آذر 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,203 در 1,431 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ani
    غزاله لغزش از کجا شروع میشه؟!

شما فکر می کنید این just frind ، Best friend جنس مخالف اساسا در یک رابطه سالم زناشویی می توانند نقش بازی کنند که تو عشق ورزی به همسرت را رها کنی که مثلا با آقای Best friend خودت بیرون بروی و مثلا کافی شاپ بنشینی و قهوه بخوری ؟!

اگر تو میانه ی خوبی با همسرت داشته باشی و روابط شما در حد متعارف باشد که نیاز به صحبت کردن و قهوه خوردن با جنس مخالف نداری و....

اما یک رابطه بیمار و ناسالم زناشویی بر اساس نیاز + روشنفکری تعریف نشده و منحرف و بدون آگاهی فرد از آخر و عاقبت این قهوه قجری ، فرد را وادار می کند که اینگونه خود را تخلیه کند و این به سیستم و نظام خانواده آسیب می رساند .

یعنی فرد به جای تمرکز بر روی رابطه زناشویی و اصلاح مشگلات و... کمترین نیاز یعنی هم صحبتی با جنس مخالف را تخلیه میکند و به دلیل همین ارضا ، به دنبال تلاش برای بهبود اوضاع زندگی اش نمی رود . و از همین جاست که کلید خیلی از مسائل می خورد .

اتفاقا چند وقت پیش خیلی پراکنده فیلمی را نگاه می کردم ، یادم نیست اسم فیلم چه بود اما سوژه ی جالبی داشت .

خانم برای آخر هفته به همسرش گفت برای تعطیلات به استراحت نیاز دارد و ...راهی سفر شد و هماهنگ کرد که در این تعطیلات آخر هفته just frind یا Best friend با وی هم گام شود و..خلاصه همه چیز از دو اتاق در هتل و قهوه کافی شاپ شروع شد

و این از زن خودش ناله کرد و آن یگی از رابطه خراب خودش با همسرش و شب هم به جای اینکه در اتاقهای خودشان شب را به صبح بگذرانند تا صبح پیش هم ماندند و ....

این تازه مال فرهنگی است که این بازی ها را بهتر از ما می فهمد . ما که اساسا در فرهنگ مان از این کارها نداریم و ازدواج حرمت دارد و زن شوهر دار و مرد زن دار یک باید و نبایدهای جدی را باید رعایت کنند که به نظرم خیلی هم قشنگ است و در صورت عدم رعایت مطمئن باش گندش خیلی زودتر از آنچه قهوه از گلوی کسی پائین برود در می آید .

این کافی شاپ بازیها که زن این با شوهر آن و برعکس معنی نداره

[color]و به واقع آخر و عاقبت خوشی ندارد . چون جوانی توصیه می کنم از این دست تفکرات و عملکردها نداشته باش که به سیستم زندگی ات آسیب می زند .[/color]

به هیچ تربیتی اعتماد نکن ( این حرف به معنای این نیست که فردا اگر همسرت با یک همکار و یا یک خانم حرف زد دچار بی اعتمادی شوی و از آن طرف بام بیفتی و حساس شوی ) . شوهر تو خوب عالی بیست . تو از تربیت طرف مقابل چه خبر داری ؟! گارانتی ان طرف را می کنی . لغزش از همین جاها شروع می شود .

اگر مشگلی نیست چرا خانوادگی معاشرت نکنند .
    آني عزيزم ممنون كه اينقدر دقيق حرف من رو بررسي كردي و نظردادي......
    تمام حرفاي شما براي من محترم و قابل قبوله.من بايد توضيحي راجع به حرفام بزنم.....منظور من از اون پست اين نبود كه بايد طرف رو ازاد بذاري تا با هركي خواست بره وبياد تو هم خبري نداشته باشي....
    ببين من در دانشگاه با تعدادي از همكلاسي هام دوست بودم از اين تعداد 5 نفر دختر و 4 يا 5 نفر هم پسر هستن....
    بحث دختر ها به كنار......
    رفت و امد من با اين پسرها با اطلاع خانوادم و همسرم در حد گردش و تفريح و بيرون رفتن و .....بود.......مثلا يه روزي 12...13 نفري ناهار ميرفتيم سفره خونه و يا ميرفتيم جايي بستني ميخورديم و.....
    بعد از مدتي به خواست خودم همسرم رو هم با اين اكيپ اشنا كردم حالا با هم به قرار هامون ميرسيم.با م ميريم كافي شاپ........
    منظورم اين بود كه ميشه در كنار همسر به دوستي افرادي از جنس مخالف هم فكر كرد...اينجوري نيست كه هر كي ازدواج كرد بايد دور دوستاي جنس مخالف رو خط بكشه....اگر رابطه ها داراي حد و مرز باشه مشكلي پيش نمياد
    همين مطلب راجع به همكلاسي هاي خانم همسرم هم صدق ميكنه....

8. 2 کاربر از پست مفید parnian1 تشکرکرده اند .

parnian1 (دوشنبه 02 آذر 88)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 فروردین 89 [ 19:28]
    سطح
    36
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 8 پست

Array

دوستان خوب و نازنین از راهنماییها و نظرات جالبتون ممنونم واقعا بعضی هاشون منو به فکر وا داشت ......من تا الان به روی همسرم نیاوردم.....و تصمیم گرفتم به این موضوع با دید بد نگاه نکنم...ولی غیر مستقیم اوضاع زندگیم رو کنترل کنم .از طرفی من برای ازدواج و زندگی مشترک ارزش خاصی قایلم و هیچ وقت دوست ندارم قداست ازدواجم رو زیر سوال ببرم در ضمن شوهرم رو هم خیلی دوست دارم و نمی خوام به این راحتی بذر بی اعتمادی رو توی دلم بکارم فقط دوست دارم تنها عشق و تنها فرد مهم زندگی همسرم باشم همونطور که اون برای من هست و خواهد بود.......................

10. 6 کاربر از پست مفید niloofare abi تشکرکرده اند .

niloofare abi (پنجشنبه 05 آذر 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,203 در 1,431 پست

Array

آفرين نيلوفر آبي چه تصميم مهم و كارسازي گرفتي.....
    از صميم قلب برات آرزوي موفقيت دارم

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)