سلام
اعضای خوب تالار شب یلدا به شما تبربک می گویم
اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار مدیر خوب همدردی خیلی خیلی دوستت دارم:
بچه ها تالار بهترین و بی نظیر و عا لی هستی من افتخار می کنم
براتون ارزوی موفقیت وسلامتی می کنم
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام
اعضای خوب تالار شب یلدا به شما تبربک می گویم
اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار مدیر خوب همدردی خیلی خیلی دوستت دارم:
بچه ها تالار بهترین و بی نظیر و عا لی هستی من افتخار می کنم
براتون ارزوی موفقیت وسلامتی می کنم
محمدابراهیمی (پنجشنبه 01 دی 90)
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
به به
بعد از مدتها نادیای عزیز رو می بینم اومده و پست هم ارسال کرده
*nadia* جان
جات این مدت خیلی خالی بود . دلم برای پستهای راهگشا و راهنمائی های مفیدت تنگ شده بود .
خوشحالم که هستی و امیدوارم که مستدام باشی
راستی
کسی از یاسا ، ستایش باران ، فیلو سارا ، مامفرد .... خبری داره ؟
دلم براشون تنگ شده. جاشون خالیه واقعاً
.
فرشته مهربان (پنجشنبه 01 دی 90)
تشکرشده 1,334 در 350 پست
سلام با اجازتون منم یه چیزی بگم؟
من خیلی دوست داشتم که نقاب وگردآفرید هم سر میزدند به تالار
واقعا جاشون خالیه ,هر چند که من باهاشون حرف نزدم ولی پست هاشونو تو تالار دیدم و از پست هاشون استفده کردم ....
شوکا (پنجشنبه 01 دی 90)
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
پیتزا خوردن به بهای سوختن انگشت
امشب قرار بود پیتزا بخوریم.رفتم گرفتم تا اوردم سرد شده بود مال خودمو گذاشتم تو ماهی تابه گرم بشه.وقتی خواستم
بردارم بخورم حواسم نبود شستمو گذاشتم رو لبه ماهی تابه،سوخت.الآنم یه لیوان آب جلومه انگشتمو مرتب می کنم
توش دردش ساکت بشه.پیتزا از این نحس تر نخورده بودم.سیرمم که نشده تازه اشتهامم باز شده.قدیم پیتزا می خوردیم
3سانت قطرش بود دو سه پرشم اضافه می موند می بردیم خونه.ولی الآن برای اینکه سیر بشی باید دوتا بخوری.اندازه
نصف قیمت چند برابر شده.
فرهنگ 27 (پنجشنبه 01 دی 90)
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
یلدایی باشید .برکت و فراوانی و عشق یلدا در تک تک لحظات زندگی شما جاری.
ani (پنجشنبه 01 دی 90)
تشکرشده 4,222 در 1,018 پست
سلام دوستان گلم
گفته بودم که از کارم استعفا دادم و دنبال کار بهتر که در حیطه تخصصیم باشه می گردم ، چند روز پیش رفتم مصاحبه و دیروز زنگ زدن و از اونجا منو دعوت به کار کردن ، یه شرکتی که از معتبر بودنش زیاد مطمئن نیستم ولی یه شرکت در زمینه پروِِژه های نفتی هست ، چیزی که چند ساله آرزومه کار کردن در این زمینه هست.
خیلی استرس دارم ، خیلی زیاد ، البته بیشتر استرسم از این بابت است که روحیه کمالگراییم اینجا موی دماغم نشه ، نمی دونم چیکار کنم
البته نخواستم واسه یه موردی که حتی اسمش رو نمی شه مشکل گذاشت ، تاپیک باز کنم ، ولی به قوت قلب دادن هاتون و یادآوری جمله هایی که همیشه برای خودم و همه استفاده می کنم ، احتیاج دارم![]()
gole maryam (شنبه 03 دی 90)
تشکرشده 4,222 در 1,018 پست
نرفته دیپورت شدیم ، گفتن که فعلا تشریف ببرید تا تماس بگیریم ، منو باش چه خوش خیال بودم که کار پیدا کردم ، گفته بودم که استرس دارم ، نمی دونم شاید پیام هام رو به کائنات منفی ارسال کرده بودمنوشته اصلی توسط gole maryam
واقعا نمی دونم تقصیر از من هست که سابقه کار مرتبط ندارم؟ نمی دونم دارم مسیرم رو اشتباه می رم؟ نمی دونم شاید هم باید بیشتر صبر و تلاش کنم ، ولی بیشتر از این می ترسم که مسیرم اشتباه باشه و من دیر متوجه بشم.
ای دوستانی که مکانیک خوندین و الان تو کار مرتبط با رشته تون مشغولین ، اگر نکته خاصی به ذهنتون می رسه ، ممنون می شم دریغ نکنید و بهم یادآوری کنید
واقعا نمی دونم
ولی اینو بدونین من هیچ وقت ناامید نمی شم ، هیچ وقت
بذارین یکم هم من غر بزنم ، بدجور سرما خوردم ، تمام بدنم هم درد می کنه ، مامانینا باز می خوان برن ، تا میام به تنهایی عادت کنم ، میان تهران ، تا میام یکم بهشون عادت کنم برمی گردن شهرستان ، خسته شدم دیگه
gole maryam (سه شنبه 06 دی 90)
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
آخ که چقدر عزیز دلی گل مریم
عزیزم اولا تبریک به خاطر پیدا کردن کار
دوم عزیزم این افکار را رها کن و طی زمان به خودت فرصت شناخت محیط کاری و ........را بده
تصمیم نگیر که آنجا را فورا متحول کنی و سرت به کار خودت باشه
بعدش هم بپر بغل آنی که هیچ چیزی نتونه موی دماغت بشه .
زندگی را سخت نگیر . مهم این بود که تو به شغل احتیاج داشتی و الان این رویا به حقیقت پیوسته . پس برای ذهنت صغری و کبری نچین .ممنون کائنات باش و بدان که به درخواستت از هستی رسیده ای . این را هم گفتم که بدونی روحیه و دقتت را می شناسم و از جنس آن با خبرم . در نتیجه بیش از این مته به خشخاش نکش دلبر .
ani (شنبه 03 دی 90)
تشکرشده 3,519 در 509 پست
می بینم که هاله نو عزیز به سلامتی دوره نقاحت روهم پشت سر گذاشته وشاهد حضورش درتالارهستیم.
خوشحالم هاله جان.
امیدوارم که همیشه سلامت باشی ودیگه هیچ وقت پات به بیمارستان نکشه.
داملا (شنبه 03 دی 90)
تشکرشده 968 در 217 پست
مرسی عزیزم داملا جان از اینکه یادم کردی و دلم خوش به اینکه حداقل یک نفر یادش بود من کجا بودم
بخیر گذشت و اومدم ولی با یکم مشکل روحی و فکری که میخوام یه تاپیک باز کنم و بگم چمه البته اگه قفلش نکنن، شاید با حضور شما دوستان دوباره به خودم برگردم
ممنون و موفق باشی
هاله نو (شنبه 03 دی 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)