" اسفندماه هرسال، مردانی دلیر از سرزمین پارس از پنجره ها آویزان میشوند و شیشه ها را تمیز میکنند." ستاد آماده کردن مردان برای خونه تکونی :)))))))
![]()
تشکرشده 2,768 در 697 پست
" اسفندماه هرسال، مردانی دلیر از سرزمین پارس از پنجره ها آویزان میشوند و شیشه ها را تمیز میکنند." ستاد آماده کردن مردان برای خونه تکونی :)))))))
![]()
- اعلام حضور براي ختم قرآن در ماه رمضان سال1435قمري
http://www.hamdardi.net/thread-32764.html
خداوندا؛هدایتم کن تا به این باور برسم؛
که جواب برخی دعاهایم؛
«صبر» و «انتظار» است ...
deljoo_deltang (پنجشنبه 24 بهمن 92), paiize (پنجشنبه 01 اسفند 92), taraneh89 (دوشنبه 28 بهمن 92), پونه (دوشنبه 12 اسفند 92), میشل (پنجشنبه 24 بهمن 92), مصباح الهدی (جمعه 25 بهمن 92), بی نهایت (جمعه 25 بهمن 92), دختر بیخیال (جمعه 02 اسفند 92), ستیلا (پنجشنبه 24 بهمن 92)
تشکرشده 12,544 در 2,270 پست
«خدا گوید:تو ای زیباتر از خورشید زیبایم،
تو ای والاترین مهمان دنیایم،
بدان آغوش من باز است،
شروع کن، یک قدم با تو،
تمام گامهای مانده اش با من…»
faghat-KHODA (یکشنبه 11 اسفند 92), paiize (پنجشنبه 01 اسفند 92), shabnam z (دوشنبه 28 بهمن 92), taraneh89 (دوشنبه 28 بهمن 92), مصباح الهدی (دوشنبه 28 بهمن 92), بی نهایت (دوشنبه 28 بهمن 92), دختر بیخیال (جمعه 02 اسفند 92)
تشکرشده 8,211 در 1,575 پست
از بس توی این تاپیکا چرخیدم وهمش حرف عشق و عاشقی قبل و بعد از ازدواج بود چشام داره سوسو می کنه.
بیاین
بیاین تو زندگی
با عشقم بیاینا
ما که بخیل نیستیم
اما همچین بخوره تو ذوقتون که هر چی عشقو عاشقیه یادتون بره.
خیلی هنر کنید خین وخین ریزی نکنید عاشقانش پیش کش.
deljoo_deltang (چهارشنبه 30 بهمن 92), paiize (پنجشنبه 01 اسفند 92), shabnam z (چهارشنبه 30 بهمن 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 30 بهمن 92), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 12 اسفند 92), آویژه (چهارشنبه 30 بهمن 92), دختر بیخیال (جمعه 02 اسفند 92), صبوری (چهارشنبه 30 بهمن 92)
تشکرشده 4,314 در 675 پست
بی نهایت عزیزم
منتظر بودم تهش این بیت عطار رو بنویسی که "آنچه در آینه جوان بیند/ پیر در خشت خام، آن بیند"
آلاچیق کل کله دیگه؟! درست اومدم؟!
راستی! سلام به همگی!
هر چیز که در جُستن آنی، آنی
مولانا
deljoo_deltang (چهارشنبه 30 بهمن 92), paiize (پنجشنبه 01 اسفند 92), shabnam z (چهارشنبه 30 بهمن 92), بی نهایت (چهارشنبه 30 بهمن 92), دختر بیخیال (جمعه 02 اسفند 92)
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
toojih (شنبه 10 اسفند 92)
تشکرشده 1,508 در 444 پست
خاله قزی بیا اینجا، بالاخره یک مرد باغیرت پیدا شد! فکر میکردم نسل مردان باجذبه منقرض شده. خوشم اومد. خیلی خوشم اومد. بیخود نیست که شما اینقدر خانم باکمالاتی معلوم میشین. این جمله پس واقعا راسته که میگن پشت هر زن باکمالاتی حتما یک مرد با جذبه هست![]()
پ.ن: خانم بی نهایت امیدوارم جدی نگفته باشین یا خیلی آسیب جدی ندیده باشین!
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
درود دگربار
tojih فدات شم من یکی که بکشنم دست روی همسر گلم بلند نمیکنم البته شوخی شاید یه لگد آروم بزنمش و نیشکون ولی اونم آروم گرچه انصافا هرووقت حساب میکنم میبینم همونشم بیشتر از اونی که بزنم خوردم![]()
ولی دستم بشکنه و بره زیر ساطور اگه خدایی نکرده بخوام دست روش بلند کنم زبونم لال بشه اگه بخوام کمتر از گل به همسرم بگم.خدا شاهده توی دوران بارداری درد میکشید هزار به خودم گفتم غلط کردم بی جا کردم گفتم بچه داری بشیم وقتی اولا بهش شیر میداد خیلی درد میکشید به ........ افتادم بچه دار شدیم.ازدواج کردی میتونی امتحان کنی خانومم حق خودشو میگیره و واقعا از خودش دفاع میکنه ولی یکبار توی همین شوخی ها (که خیلی کمه شاید سالی یکبار یا دوبار )اونم در حد همون فرمایش پیغمبر با مسواک زدن نهایت حقی که مرد داره خواستم محکمتر بزنمش وقتی چشماشو دیدن قلبم داشت از توی سینم میومد بیرون.
ببخشید جاش اینجا نبود نوشتم خیلی عذر میخوام ولی خیلی برام سخته حتی خوندن این مطالب از تو داغون میشم.
راستی یه خبر جدید پنجشنبه ای مراسم عقد دختر آبجیمه خیلی هم دوسش دارم.
یه خواهش از همه پدرای گل دختراتون زود شوووهر ندین.الگوی یه دختررفتارای پدرشه برای انتخاب شوهر.پس سعی کنین بابای خوبی براش باشین
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
بی نهایت جان خیلی ناراحت شدم الهی بمیررررررم من تحمل زخم و کتک و این چیزا رو ندارم واقعا میگم عزیزم امیدوارم زودتر رابطتون رو خوب مدیریت کنین و ازین وضعیت بیرون بیاین
میدونم که بی نهایت خیلی عاقله و کم نمیاره و به شوهرشم کمک میکنه تا به نتیجه درستی درباره رفتار اشتباهش برسه.دوست می دارم.
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
ammin (دوشنبه 12 اسفند 92), faghat-KHODA (یکشنبه 11 اسفند 92), khaleghezey (یکشنبه 11 اسفند 92), میشل (یکشنبه 11 اسفند 92), بی نهایت (یکشنبه 11 اسفند 92), دختر بیخیال (دوشنبه 12 اسفند 92), ستیلا (یکشنبه 11 اسفند 92), شیدا. (دوشنبه 12 اسفند 92)
تشکرشده 851 در 242 پست
واقعا چی میشد همینطوری بودیم و نیمه نداشتیم .البته من نیمه ندارم خداوند منو کامل افریدواسه بقیه گفتم.
![]()
فرو افتادن در مقابلِ خدا ؛ تنها راه برخاستن است …
deljoo_deltang (دوشنبه 12 اسفند 92), faghat-KHODA (یکشنبه 11 اسفند 92), khaleghezey (دوشنبه 12 اسفند 92), toojih (یکشنبه 11 اسفند 92), بی نهایت (یکشنبه 11 اسفند 92), دختر بیخیال (دوشنبه 12 اسفند 92)
تشکرشده 8,211 در 1,575 پست
آقاب tojih خیلی دلت پره ها
دو تا پیشنهاد دارم
1- می تونی یه کیسه بکس بگیری حسابی ورزش بکس کنی.
2- می تونی شما بشی کیسه بکس.
دومین پیشنهادم یه مزیت داره اینکه شما صاحب کمالات می شین.
اولین پیشنهادم 2 تا مزیت داره اینکه عقده هاتون خالی می شهدوم اینکه کیسه بکس صاحب کمالات می شه.
سعی کردم گزینه ها رو طوری انتخاب کنم که در هر دو برای شما منفعتی وجود داشته باشه.![]()
ammin (دوشنبه 12 اسفند 92), deljoo_deltang (دوشنبه 12 اسفند 92), khaleghezey (دوشنبه 12 اسفند 92), sara 65 (شنبه 17 اسفند 92), shabnam z (دوشنبه 12 اسفند 92), toojih (دوشنبه 12 اسفند 92), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 12 اسفند 92), دختر بیخیال (دوشنبه 12 اسفند 92), ستیلا (دوشنبه 12 اسفند 92), شیدا. (دوشنبه 12 اسفند 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)