با سلام
سلام از بنده است استاد محترم
1 - وقتی خیلی نگران هستی، یا مشكلی داری كه نه با فكر خودت قادر به حلش هستی، نه مشورت با دیگران كمكت می كند چه می كنی؟
قبلا همچين مشكلاتي داشتم كه خودم قادر به حل آنها نبودم اما مدتها ست كه توانايي حل مشكلات را پيدا كرده ام و فهميده ام همه چيز از درون و در درون و نوع تفكر من است
2 - فكر می كنی همه مشكلات ما از طریق علم و تجربه و تعقل قابل حل هست؟
منظورتا ن چيست ؟ اساسا مشگل چيست ؟! مشگلات دست ساز بشر ؟! چه دروني ( روحي ) و چه بيروني ( محيط پيرامون ) بله قطعا راه حلي دارد حتي اگر بعضي از انواع آن زمان طلب كند تا دانش انسان و تجربه اش در طي زمان بتواند مشگل ايجاد شده را بفهمد و راهي براي برطرف كردن آن پيدا كند. من براي مغز و توانايي هاي انسان از نوع خير آن احترام زيادي قائل هستم . ولي در مورد عوامل طبيعي كه دست ساز پروردگار است انسان يك كوچولو از دانش و تجربه بهره مي گيرد ولي به هر ترتيب سر تعظيم هم فرود مي آورد .
3 - شما فرد خود كنترلگر، قوی، و مسلطی هستید كه خوب احساسات خود را مدیریت می كنید، با این وجود به صورت انگشت شمار (بسیار موردی و محدود) ، شما در چند پست یا تاپیك عصبانی شدید!!! می توانی بگویی چه چیز موجب آن شد؟

آیا به خاطر نوع بحث و افراد بود، یا فشارهای دیگری از بیرون تحملتون را كاهش داده بود؟
گاهي نوع تفكر انسانها و در جا زدنهايشان ناراحتم مي كند . آن چند تاپيكي كه شما مي فرمائيد به خوبي به ياد دارم . دليل نوع بحث بود . به طور مثال من فرد مذهبي نيستم چه به شوخي و چه جدي از دستمالي نام خدا اذيت مي شوم . گمان مي كنم دين و مذهب كاملا مسئله تعبدي است و ديگر آزمون و خطا در اين راستا كافي است و ما به حد كفايت نتيجه اين عمل را ديده ايم و....نه از اين طرف بام افتادن درست است و نه از آن طرف بام افتادن .
4 - در این تالار با چه افرادی از نظر فكری خودت را نزدیك می بینی؟ و فكر می كنی با چه كسانی تفاوت سلیقه و دیدگاه داری؟
به لحاظ مجازي بودن فضاي تالار پاسخ دادن به اين سئوال قدري دشوار است . اما به لحاظ درك كردن مي توانم بگويم خيلي از دوستان . ولي به هر ترتيب با اطلاعاتي كه در اختيار دوستان قرار داده ام اين تفاوتها و شباهت ها كاملا مشهود و واضح است و نيازي به نام بردن نيست .
5 -
آیا فكر می كنید مسامحه و ساده گرفتن و نسبی دیدن مسائل همه جا جواب می دهد؟ یا بهتر بگویم خطوط قرمزی كه شما از آنها كوتاه نمی آیید در حوزه های مختلف كدام هست؟ چند نمونه مثال بزن: مثلا در دوستی تا كجا دوستی ات را ادامه می دهی؟ در زندگی زناشویی تا كجا در كنار همسرت خواهی ماند؟ یا ....
من گمان نمي كنم مسائل را ساده و سطحي ببينم . بلكه بيشتر باور به اين قضيه دارم كه مسائل بيش ا ز آنچه اهميت دارند نبايد مهم شوند چرا كه مسائل مهم تري هم وجود دارد . و من كه قادر هستم خوب و خوشحال و موفق زندگي كنم چرا با افكار و رفتار حاشيه اي از اصل ماجرا دور شوم و خودم و اطرافيانم را به حاشيه بكشانم و اذيت كنم ؟!
من به حفظ حريم ها باور دارم .هيچگاه اجازه ورود به حريم تعريف شده ي شخصي ام را به كسي نمي دهم و و وارد حريم شخصي كسي هم نمي شوم . اما در محدوده ي حريم عمومي انسانها تردد مي كنم و اجازه تردد هم مي دهم حال گاهي براي بعضي از افراد از جمله دوست سي ساله ام يك كوچولو اين حريم تنگ تر است ولي بازهم حريم و مرزها مشخص دارد .
و همينطور بچه ها و همسرم هم موظف به رعايت همين قوانين هستند و من هم در قبالشان همينگونه رفتار مي كنم .
به هر روي انعطاف لازم را براي صادر كردن برگه ي جريمه براي خودم و ديگران را دارم . اما تكرار خطا و زيادروي را دوست ندارم و تاب نمي آورم .
6 - چند نفر در تالار را معرفی كن، كه شما تحت تاثیر پستهایشان قرار گرفتی؟
یا اینكه شما را به فكر واداشته اند؟ یا موجب تعجبتان شده اند؟
یا اطلاعات مفید و جدیدی به شما داده اند؟
یا موجب شده به شما تلنگری بخورد؟
باور بفرمائيد بايد بابت اين سئوال اسم تمام بچه هاي تالار را بياورم . به دليل اينكه به هر روي هر تاپيكي چراغ احساس و تعقل و تفكري را در درون من روشن كرده است .
7 - 3 تاپیك بسیار جالب از نظر خودت و 3 پست بسیار مفید در تالار را معرفی كن؟(خیلی وسواس نشون نده، به طور نسبی هم انتخاب كردی عیبی نداره)
فكر كنم دارم زیادی در این ظهر مرداد ماه صندلی را داغش می كنم!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)