با سلامبا عرض معذرت از عزیزانی که سئوالات و پستهایی در مورد بعضی اتفاقات مدیریتی تالار داشتند (در خصوص اعتراض چند تن از دوستانمان به روش مدیریت تالار)
بنده پستهایشان را فعلا به خاطر پاره ای از ملاحظات که در ذیل آمده است از دسترس خارج کردم. در ضمن اگر باز هم نظر یا سئوالی داشتند از طریق پیام خصوصی در خدمت هستم.
هر کس، چه این دوستان که بدین شکل اعتراض کردند. چه مدیریت تالار که برای اداره و سرپا ماندن تالار، اهداف ، قوانین و روشهایی را پیروی می کند. هر دو طرف دلایل خاص خود و توجیهات خاص خود را دارند.
و از آنجا که اعضاء ممکن است به همه اطلاعات و دلایل دسترسی نداشته باشند ممکن است به نظرشان برسد که این دوستان یا ما اشتباه کرده ایم.
همین طور که آنی عزیز و سارا بانو (راستی rsrs1380 تغییر نامت را تبریک عرض می کنم) هر کدام به نوعی اشاره کردند، قضاوت در اینگونه موارد منجر به یارکشی و تفرقه می شود.
من از دوستان خواهش می کنم. اگر توضیح یا شفافیتی می خواهند، و علاقمند به پیگیری آن هستند از طریق پیام خصوصی پیگیری کنند.
یا صبور باشند تا به موقع آگاه شوند.
لذا، دوستان در این مورد پستی نزنند. و اجازه دهند این پستها هم فعلا از دسترس خارج شوند.

) هر کدام به نوعی اشاره کردند، قضاوت در اینگونه موارد منجر به یارکشی و تفرقه می شود.

. 
علاقه مندی ها (Bookmarks)