سلام به شیدا حاتمی عزیز،
لطفاً به سوالات زیر پاسخ دهید :)
سلام.ای به چشم:)
1- به نظرت چرا اینطوری هست که بعضی ها خیلی سریع می توانند در یک جمع محبوب بشوند؟ بعضی ها هستند تا وارد یک جمع می شوند همه نگاهها به سمت آنها می رود. خیلی سریع می توانند خودشان را در یک جمع جا کنند.
ولی برعکس بعضی ها همیشه تنها گذاشته می شوند. شاید تنها عیب آنها خجالتی بودن آنها باشد...
به نظرم چیزی که مطمئنا اهمیت داره در نگاه اول ظاهر هست،شما تصور کنین دو نفر با هم وارد یک جمع میشن؛یکی آراسته و مرتب هست و اون یکی ژولیده و شلخته و هپلی!!کدوم یکی توجه مثبت رو مال خودش میکنه؟پس اول ظاهر مهمه و آراستگی.بعد از اون شخصیت آدمهاست که باعث محبوبیتشون میشه.بعضی ها مدام از خودشون انرژی ساطع میکنند،بشاش و خوش رو هستند،اجتماعی و برونگرا هستند ،میدونن چجوری حرف بزنن در واقع خوب حرف زدن رو جایگزین حرف خوب زدن کردن و همین باعث میشه تو دل بقیه جا بشن.اونی که عکس این هست تنها عیب اش نمیتونه خجالتی بودنش باشه!!به نظرم از آدم اولی سوادش هم کمتره!!سواد ارتباط برقرار کردن نداره،احتمالا اعتماد به نفس هم نداره و همین باعث میشه خجالتی باشه.بعضی وقتها هم بخاطر اینه که حرفی برای گفتن نداره و نمیتونه خودش رو نشون بده و یه گوشه ساکت میشینه!!
2- دوست دارم این سوال را با صداقت کامل جواب بدهی. یکی از فامیل های شما مدیر عامل یک اداره است. به شما می گوید من می خواهم تو را مدیر فلان بخش اداره بکنم. اینکه مدیر آنجا باشی یکی از آرزوهای شماست و موفقیت بزرگی برای شما محسوب می شود. از طرف دیگر می دانی که افرادی لایق تر از شما هستند و انتخاب شما از روی محبت فامیل شما به شماست. آیا این مسئولیت را می پذیری؟
آره حامد خان.فکر کنم قبول میکنم.چون من هم مثل همه اونهای دیگه دنبال این کار بودم و تمام توانم رو میذارم تا توی کارم کم نذارم.چیزی که غیر قابل انکار هست وجود همین رابطه هاست.نمیخوام شعار بدم تا حرف هام قشنگ باشه.اگر به اون کار نیاز داشته باشم و دنبالش بوده باشم خوشحال میشم که موانع جلوی روم به طریقی کم شده.
3- فرض بگیریم در شرکتی کار می کنی. کم کم متوجه می شوی که مدیر شما از نظر دانش و فهم از شما پایین تر است. ممکن است او از شما کارهایی بخواهد که به نظر شما اشتباه و احمقانه هستند. چه برخوردی خواهی داشت؟
پیش اومده برام.باهاش صحبت کردم و نظرم رو به عنوان پیشنهاد گفتم.دونستم چجوری بگم که بهش بر نخوره و اون هم قبول کرده.اما اگر همچنان بخواد روی تفکرات غلط اش پا فشاری کنه از اونجا میام بیرون.
4- بزرگترین نعمتی که خداوند به شما داده چه چیزی ست؟
بزرگترین نعمتی که دارم سلامتی ام هست و خدا رو روزی هزار بار بخاطرش شکر میکنم.چند مدت پیش مشکلی برای چشمام به وجود اومد و اون حادثه باعث شد قدر سلامتی ام رو خیلی بیشتر از قبل بدونم.
5- پسری از خارج از کشور به خواستگاری شما می آید و همه چیز او مناسب به نظر می رسد. با این حال ازدواج با او یعنی مهاجرت شما به خارج از کشور و دوری از خانواده. آیا می پذیری؟
آره.قبول میکنم.اگر همسر ایده آلم رو بتونم پیدا کنم برام فرقی نداره ایران یا خارج از کشور باشم.ولی پذیرشش برای خانواده ام خیلی سخت خواهد بود!!
6- از بین اینها یکی رو انتخاب کن (کدام بهتر است):
انسان صادق، انسان فداکار، انسان عالم
انسان صادق
شوهر خوش چهره، شوهر پولدار، شوهر با موقیت خوب اجتماعی
همسر با موقعیت خوب اجتماعی
دوست پر حرف، دوست شلخته، دوست ساده لوح
دوست پر حرف.اتفاقا دارم باهاش هم مشکلی ندارم:)اون دو تای دیگه فاجعه است.
فرزند معتاد، فرزند معلول، فرزند قدر نشناس
وای!!!سخته بین اینها انتخاب کردن:(فرزند قدر نشناس ولی سالم باشه و موقعیتش هم خوب باشه برام کافیه
شهرت، ثروت، قدرت
از بین این 3 تا که گفتین ثروت بهتره.
7- اگر شوهرت ازت بخواهد که به جای جشن عروسی یک مهمانی کوچک بگیرید و به جایش هزینه جشن عروسی را به فقیران هدیه کنید، قبول می کنی؟
من برای بر اندازی فقر در محدوده خودم برنامه های زیادی دارم که بعضی هاش رو شروع کردم اگر اون هم اینو نگه من خواهم گفت.ولی یه چیزی رو هم صادقانه بگم که فقط نظر ما دو تا نیست!!به خانواده ها و نطراتشون هم باید احترام گذاشت.
8- اگر دوست داری بهترین کاری که در زندگیت کردی و همیشه به آن افتخار می کنی را برای ما بگو.
شاید انتخاب های صحیح ام از بین گزینه های زیاد انتخابی چیزیه که همیشه بهشون افتخار میکنم.
9- تا به حال کاری کردی که سخت پشیمان بشوی؟
نه.من از کارهایی که میکنم پشیمون نمیشم.اول خوب فکر میکنم و بعد عمل میکنم.نتیجه هر چیزی که بود میپذیرم.اگر بد بود فقط ازش درس میگیرم.پشیمون نمیشم.ولی بوده که کاری کردم و بعدش به خودم گفتم کارم اشتباه بوده و از خودم ناراحت بودم ولی دیگه تکرارش نکردم.
10- از شهر شیراز هستی؟ یکم از شیرازی ها تعریف کن، از خوبی هایشان بگو :)
من کی گفتم شیرازی هستم؟!!!:)
11- حاضری با چتر از هواپیما بپری پایین؟!
آره.خیلی دوست دارم.خیلی هیجان داره...و من روحیه ماجرا جویی دارم.حتما خیلی میترسم ولی اگر موقعیتش پیش بیاد اینکار رو میکنم.عاشق اینم که یه بار بانجی جامپینگ کنم:)
12- اگر شوهرت از طرز لباس پوشیدنت ایراد بگیرد، به او چه می گویی؟
ازش میخوام برام دلیل قانع کننده بیاره که مشکلات لباس پوشیدن من چیه!!اگر قانع کننده نبود و صرف اینکه همسرم"دلش نمیخواد"باهاش صحبت میکنم و من قانع اش میکنم.قبول نمیکنم.مسالمت آمیز حل اش میکنم.من حواسم به پوششم هست اون هم میتونه تذکر بده هرجا من حواسم نبود ولی ایرادش باید منطقی باشه.
13- شیدا حاتمی نام اصلیت است؟
نه.شیدا حاتمی اولین اسمی بود که به ذهنم رسید و هیچ پیش زمینه ای پشتش نداره.ذهنم خالیه خالی بود ازش خواستم یه نام کاربری بگه،اینو انتخاب کرد.ولی حالا اسم منه و فقط مال منه:)
14- به فال اعتقاد داری؟ یا به نظر شما هم همه اینها خرافات است؟
نه اعتقاد ندارم.به باور مردم احترام میذارم ولی خودم اعتقادی ندارم.به نظرم مثلا چند تا خط کف دست آدم نمیتونن سرنوشت آدم رو مشخص کنن.یا چند تا نقش مبهم داخل یه فنجون یا چیزای دیگه ای که هست و من خبر ندارم.
15- اول دو نکته مثبت از همدردی بگو و بعد دو انتقاد از همدردی بکن.
همدردی تونسته آدم ها،عقاید،باور ها و روحیات مختلف رو با هم همسو کنه به وسیله یک سری قوانین سختگیرانه .این شاید در نگاه اول مستبدانه به نظر برسه ولی به نظرم خیلی جالب و عملیه و دیگه اینکه چه نکته ای مثبت تر از این که همدردی به طور تقریبا رایگان داره به آدم ها کمک میکنه و درس بهتر زندگی کردن رو یادشون میده...؟
سانسور ها هم در همدردی سختگیرانه و بدون تبصره هست!!گاهی سانسور ها شخصی میشه!!البته این سایت اساسش شخصیه:)
انتقاد بعدم در مورد اعضاست،گاهی احساسات رو خیلی میارند وسط!!به امضا و آواتار هم رتبه میدن!همینجوری چون با یکنفر خوبن یا نظراتشون موافق نظرات اون فرد هست پای پست هاش تشکر میزنن یا رتبه میدن...به هر حال رتبه ها و تشکر ها اینجا یه معیار سنجش هست بهتره که بیشتر به رتبه هایی که میدیم دقت کنیم.
مرسی حامد گرامی

علاقه مندی ها (Bookmarks)