با عرض سلام و ادب به دوستان گرامی
ابتدا از اینکه در این انجمن تاپیک زدم از مدیران تالار معذرت می خوام اما به دلیل اینکه اجازه پست زدن در قسمتهای دیگه تالار رو ندارم ( یا به قولی حسابم شارژ نیست ) ناچارا در اینجا پستم رو می زنم امیدوارم مدیران تالار به جای حذف! این ارسال را به مکانی دیگر انتقال دهند .
خب بعد از این توضیج مختصر بهتره که از هم تالاریهای سابق خودم حال و احوالی بپرسم انشالله که همگی خوب و سلامت و سرحال باشند حتما در غیاب ما حسابی بهتون خوش می گذره در تالار و همه چی آرومه ایشالله .
در جواب احوال پرسی های شما هم تالاریهای سابق ( بعید می دونم کسی احوال پرس من بوده

) بنده هم خوبم و چند وقتی است در کنار همسر مهربانم با توکل بر خدا زندگی می کنم . راستش دیگه درگیریهای زندگی اینقدر زیاد هست که به انسان فرصت نمی ده تا در فضای مجازی سیر کنه و افتخار در کنار شما بودن نصیبم نمیشه .
البته خودم به شخصه دنیای واقعی رو بهتر و بیشتر بهش علاقه دارم تا دنیای مجازی ! از لحاظ افزایش علم و آگاهی هم آموختنیهای دنیای واقعی خیلی بیشتر - بهتر -ملموس و کاربردی تر از دنیای مجازی هست نمیخوام حالا که خیلی کم و در حد صفر به تالار و دنیای مجازی سر می زنم بگم در گذشته اشتباه می کردم که در تالار و محیطهای مجازی فعالیت می کردم اما بدون اغراق میگم کلی از وقت و عمر خودم را بیهوده صرف دنیای مجازی و درگیر اون کردم الان حس میکنم اون موقع ها فقط زمان رو بیهوده تلف کردم مطمئنم خیلی از شما ها هم که خیلی از وقتتون پای اینترنت می گذره بعدا به این حس خواهید رسید!
به هر حال امیدوارم شما دوستان گرامی در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید فقط خواستم تا حالی ازتون بپرسم - خب تا بعدها که حاج خانوم اجازه بده بازم سری به دنیای مجازی بزنیم ( چه کنیم زن ذلیلیم دیگه ) خدانگهدار

علاقه مندی ها (Bookmarks)