نوشته اصلی توسط
راهگشا
بدلیل برخی مشغله ها و درگیری های شخصی می پندارم نمی توانم به آن حد در پست مدیریت و مشاور تالار فعال و مفید باشم. بنابراین قصد دارم از حضورتان مرخص شم به امید حضوری نو و پر انرژی.
نقاب و راهگشای عزیز
چی شد برادر ؟ راهگشا اومد نداشت ؟
از شوخی بگذریم ،
این خوبه که به وضعیت خودت توجه داری ، امیدوارم که مشغله و درگیریهایی که اشاره کرده ای خیر باشه و مرخصیت هر
چه زودتربه پایان برسه و با دست پر باز گردی .
بدان که وجودت چه به عنوان مشاور و چه مدیر در همدردی مفید و ارزنده بوده و خواهد بود. من به شخصه در بسیاری از
راهنمائیها ، شمار را موفق دیده ام و حتی از مطالبت استفاده برده ام . شاهد مدعای حضور
مفید و پررنگت رتبه ای است که از اعضاء هدیه گرفته ای .
ان شاء الله که این مدت هر کجا که هستی سالم و سرحال و موفق باشی و مار را هم از
دعای خیرت بی نصیب نگردانی .
در خصوص مطالبی که ذیل اعلام مرخصیت عنوان داشتی هم عرایضی داشتم که اینجا را مناسب طرحش نمیدانم و اگر اجازه بفرمایی تاپیکی باز کنم در این رابطه و مطلب شما را نیز آنجا در پستی نقل قول بزنم . و سپس با اعضاء در این مقوله بحثی داشته باشیم (نقل قول مطالب شما را در آنجا در یک پست بصورت یکجا ، منوط به اجازه و تمایل شما می دانم )
باز هم برایت آرزوی سلامتی و موفقیت دارم و امیدوارم هرچه زودتر شاهد حضور دوباره و سبزت باشیم ، البته پربارتر و پر انرژی تر از گذشته .
ان شاء الله
هدیه ای ناقابل هم برایتان دارم که قدم رنجه فرموده به تاپیک زیر برای دریافتش مراجعه کنید
شیرینی سرای همدردی مودت
اینم برای بدرقه و آرزوی بازگشت هر چه زودتر
علاقه مندی ها (Bookmarks)