درسته قربان!نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
اما قرار شد از همیشه و هرگز و ... هم بپرهیزیم دیگر! و این یعنی اینکه هر چیزی استثنائاتی هم دارد. اگر شمای روانشناس یک جمله بی دل برایتان بشود سند! پس بی دل فلک زده هم چند تا حادثه عجق وجق برایش میشوند سند!
تازه بی دل که مرد! نیست که حرفش یکی باشد!![]()
یکروز از یک بنده خدایی ( در راس امور!) شنیدم که در سخنانش در مورد رعایت قوانین به شخص (البته مهم!) دیگری در حضور بنده میگفت: ببنید همینطوری که نمیشه! بالاخره ما هم قوانینی داریم و خارج از چارچوب اون قوانین هم اشکالی ندارد!
نمیدانم منظور اون بنده خدا از اون حرف چی بود اما فقط مجسم کنید که بی دل! اینرا شنید و ...دیگر حالا هی ماست مالی کردن آن بنده خدا یکطرف! زیر بار نرفتن بی دل و همه جا جار زدن این مطلب که : برای قوانینمان چارچوبی داریم که خارج از آنهم هیچ اشکالی ندارد! طرف دیگر!![]()

بهتر باشي!منم مثل فيلو ساراي عزيز چيزي از متن زندگيت نمي دونم ولي چون شرايط مشابهي رو هم گذروندم(اونجا دنبالش نگردين چون هنوز ننوشتم!
بر عكس بقيه من اصلا بهت توصيه نمي كنم با دوستاي قديميت باشي برعكس دلم ميخواهد بهت بگم بري تو محيط جديد و با يكسري آدمهاي جديد خودتو مشغول نگه داري.با زندگياشون هم خيلي كار نداشته باش اينقدر كه فايلهاي ذهنيتو با اطلاعات و آدمهاي جديد پر كني.برات مثال ميزنم يه كلاس شنا با خانمي كه مثلا دو تا هم بچه داره و همش درگير خريد خونه و بچه هاشه!(گريه نكني وياد چيزيائي كه ميتونستي داشته باشي بيفتي!)سعي كن از آدمهائي كه ماجراتو ميدونن ولي به اين خودباوري بچه هاي همدردي نرسيدن و هنوز تو چشماشون سواله نباشي يا با كساني كه از چشمهات عشقو ميخوندن و حالا با ترديد چشمهات به نوعي حال ميكنن.از گذشته خودت عبرت بگير نكات مثبت ومنفي ذهنت رو بنويس.يادمه تو جائي از ماجرامون به اين برخوردم كسي كه هميشه مدعي و شروع كننده اين بازي احساس بود به من ميگفت اين دختر روانيه كه مدعيه من دوستش داشتم!كسي كه خدا و همه مردم اين شهر وخانواده اش و حتي خانواده خود من شاهد عشقش بودن
و وقتي تصميمش رو براي جدائي و فراموشي رسمي اعلام كرد:درست يك هفته بعد از اينكه بهم به نوعي پيغام داد كه همه چيز روشنه و درسته و اين موضوع اتفاق ميفته(ازدواج ما)هيچ كس نگفت اين تصميم منطقي كه گرفتي اشتباهه!(حالا منطق كجا بود به قول جناب مدير:حكم آنچه تو فرمائي
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)