ممنون از صداقتتون بله شما حق دارید با کسی زندگی کنید که قیافش به دلتون بشینه ..
تشکرشده 22 در 14 پست
ممنون از صداقتتون بله شما حق دارید با کسی زندگی کنید که قیافش به دلتون بشینه ..
تشکرشده 5 در 4 پست
سلام
خودمو ن گل نزنيم تو ايرانی که من ديدم وسا دختر و پسر فقط ظاهر
ظاهر خوب بود در و ن را هم خوب ميکنن و ميگن خوب اخلاقش اينجو ريه
ظاهر بد بود همه چی اون مرد يا دختر بده
اونجا ايران همه ستهی شدن
باور کنيد هر کدوم از دوستان همکه امدن از ايران زن گرفتن يا در حال هل کردن مشکلتشنيم
يا در حال جدا شدن
بابا اين خارجی ها انگار تو اين قزيه هم يعنی عشق صداقتو راستی از ما جلو زدن ايه زمانی بود که ميگفتيم اينجا ديونم از اينجا زن بگيرم
نيرم ايران ايه ماه ميگيرم ولی الان چی؟
بيا ببين يا نه درو برتو ببين
همه چی شده تيپ ظاهر و ،،،،،،،
تشکرشده 5 در 4 پست
من خودم 3 با ر امدم ايران زن بگيرم خيلی صادق بگم
يه چند تا يی بودن که با تيپ قيا فه حال نکردن باز دستشن درد نکنه صادق گفتن بقيشن با کمی ارتباط فهميدم با پاسپورت
آلمانيم ميخوان ازدواج کنن هر چند که من اين نو ازدواج را قبول ندارم و اول عشق با يد باشه بد ازدواج نه اول ازدواج بد عشق هم مياد نه اين قلته
خلاصه کار به جايه رسيد که دوستان زنگ ميزدن بابا پشو بيا از کا رو زندگی افتادی مادر پدر بنده خدا من که دل تو دلشن نبود برگردم ايه آلمانی ميگيرم
نميزاشتن برگردم
خلاصه چند تا از دوستان خانم اونور گفتن بابا ابرو ما ربردی خودت خيره سرت جا مه شناسی نميتونی وسا خودت ايه همدم پيدا کنی هيچی ديگه دست از پا درز تر برگشتيم
الان هم چند وقتی که هم خونم اينجا شده ايه دختر روسه انتخاب هم فقط چون خيلی خوشگل بود
نه اينکه من هم سطحی شدم نه اينجا تکليف مشخسه اينها ديدگا ها که ما داريم را ندارن هيچ کدومشن را پس هدقل برا ی انتخاب هم خونه که شده بزار يه ديدگا ه و مير کلی را داشته باشه اون هم زيبيه
اين هم بلا يی که جا مه ايران سره ما اورده .
ولی خودمونيم بچه ها انگار دختره خوبيه ها ليش ميشه من ايرانی هستم با چند پسر بودنش را دوست ندارم .
تشکرشده 5 در 4 پست
بازم ازش براتون ميگم
ديشب بش گفتم با يه سيا هه ديدمت قضيه چيه از 8 تا 9 واسم توضيح داد نه همکلا سی که ميرفتيم ،،،،،
اينهش مهم نيست اين واسم مهم بود که بر اش مهم بود تا متمن بشم که نسبتی با ش نداره
بازم ازش وستن ميگم تا نظرها تو ن بشنوم
تشکرشده 125 در 66 پست
ترجیح میدم با یه فرد معمولی(قیافه و ظاهر) و باهوش باشم تا یه فرد زیبا ولی در سطح پایین تری از هوش ، زندگی با کسی که از سطح هوشی پایینتری قرار داره بهم حس تنهایی و تنها بودن میده و فکر می کنم مجبورم انرژِی خیلی زیادی را برای درک کردن و درک شدن ، بگذارم .
تشکرشده 13 در 7 پست
من هم ترجیح میدم با یه فرد با ظاهر معمولی و باهوش باشم تا یه فرد زیبا و احمق
alone boy (سه شنبه 21 مهر 88)
تشکرشده 2 در 2 پست
من ترجیح میدم با یه ادم معمولی اما باهوش باشم.. چون زیبایی فقط ماله چند ماه اوله و بعد تکراری میشه .. زندگی بایه ادم احمق اصلا خوشایند نیست . حتی اگر اون ادم به اندازه ی کافی زیبا باشه چون به نظر من ارزش زیباییش به پای احمق بودنش از دست میره![]()
nikafarid (چهارشنبه 15 خرداد 92)
آدم باهوش، نمیتونه با آدمای کم هوش و یا لحاظ هوشی معمولی بسازه
مردا رو دقیقا نمیدونم ولی بنظرم زنهای باهوش فقط میتونن با مردان باهوش رابطه خوبی برقرار کنن
مثلا خودم ، اگه تعریف از خود نباشه، فکر میکنم از لحاظ هوشی توی سطح نسبتا بالا و خوبی قرار دارم و به همین خاطر برام سخته که با آدمای معمولی(چه مرد و چه زن) رابطه خوبی داشته باشم و همیشه نسبت به اونا بی تفاوتم هرچند که خیلی زیبا و جذاب هم باشند. ولی همیشه شیفته آدمایی که از لحاظ هوشی از من بالاتر باشن، میشم و در برابر اونا خودم رو گم میکنم و کم میارم.
تشکرشده 0 در 0 پست
اگه يك دختر در كلاس كنكور از بين يه عالمه پسر و دخت بياد به تو بگه شمارتونو ميشه داشته باشم چيه نظرتون؟؟؟
راستي بگين من بايد چه كار كنم آره در مقابلش يك جورايي خجالت ميكشم برم بهش بگم بعد 5 بار ديدن شمارتو بده چه كنم
راستي بگين من بايد چه كار كنم آره در مقابلش يك جورايي خجالت ميكشم برم بهش بگم بعد 5 بار ديدن شمارتو بده چه كنم
![]()
تشکرشده 2,080 در 437 پست
الهي بميرم واسه آدمايي مثل خودم كه از نظر قيافه خيلي معمولي هستيم چون حتي اون آقايي كه خودشو مذهبي معرفي كرده بود گفت:"تحت هيچ شرايطي حاضر نيستم زني كه زيبا نيست رو به همسري بپذيرم" هميشه از خودم مي پرسم اگه اين طوره پس چرا خدا ما رو خلق كرده؟؟وقتي هر چقدر هم محاسن داشته باشي كسي تو رو نمي بينه لطفا به اين موضوع هم فكر كنيد
[size=medium][align=center]بازيچه دست يار بودن عشق است
در پنجه غم شکار بودن عشق است
در محکمه اي که يار باشد قاضي
محکوم طناب دار بودن عشق است[/align][/size]
yasa (چهارشنبه 12 بهمن 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)