اینطور که من فکر می کنم اونها مشکل چندانی ندارند جاری من عادت داره این حرفها رو بزنه اتفاقا برادر شوهرم خیلی بهش توجه داره اما اون همش میخاد جلوی همه خودنمایی کنه توی مسافرت یک شلوار جین خیلی تنگ خرید و اومد جلوی همه با حالت خیلی زننده ای نشست و گفت ببینید شلوارم قشنگه!!!!
من اصلا لباسهای اینجوری جلوی نامحرم نمی پوشم. البته بعضی وقتها هم اونقدر خودشو مومن نشون میده که حتی ساق دست هم می پوشه. یکروز دیدم شوهرم داره موبایلشو میبینه(موبایل جاری) ازش سوال کردم به موبایل ....چکار داری گفت دارم مدلشو نگاه می کنم آخه موبایل که یک وسیله شخصیه و عکسهای خودشم توش هست چرا باید بده به شوهرم؟
مشکل دیگه من اینه که مثلا اگه همه یک موضوع را تائید کنند اما من مخالفت کنم شوهرم هم در حالیکه می دونه حق با منه از اونها و بخصوص جاری ام حمایت می کنه. طوری شده که دیگه بچه 8 ساله ام هم دیگه به حرف من نمیره هرچی بهش میگم فلان کار را نکن میگه به تو چه مربوطه دلم میخاد. وقتی همسر آدم همراهش نیست همین می شه دیگه. در مورد قطع رابطه اصلا امکانش نیست چون هم شوهرم خودشو مدیون داداشش می دونه (بخاطر مسایل مالی) و هم خیلی خیلی به هم علاقه دارند همچنین مادر شوهرم از اونهاییه که اگه دید قهریم حتما سریع آشتی مون میده قهری توی 4 تا پسرش بی معناست.(البته این یک حسن خانواده اونهاست )
جاری من توی مسافرت فهمید که منو همسرم با هم قهریم نمی دونید چه خودنمایی هایی که نکرد البته من نگذاشتم قهرمون طولانی بشه و با هر سختی بود با همسرم در نهایت آشتی کردم
در مورد مشاوره باشه این پیشنهاد رو بهش می دم البته ممکنه عکس العمل نشون بده و بهم بد و بیراه بگه

علاقه مندی ها (Bookmarks)