به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 112
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 16 اردیبهشت 01 [ 17:22]
    سطح
    76
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    383

تشکرشده 386 در 151 پست

Array

RE: درخواست مهریه و طلاق

نقل قول نوشته اصلی توسط سابینا
    چرا اینقدر دیر ؟ جلسه مشاوره رو میگم
    دوست من
    از یه بابت شنیدن اینکه کسی در زندگی مشترکش مشکل داره منو از ته دل غمگین می کنه چون خودمم همچین شرایطی رو دارم، از طرف دیگر از اینکه می بینم سعی می کنید واقعیت ها را ببینید نور امیدی در دلم روشن می شود که چه انشالله زندگی شما درست شود و چه خدایی نکرده نه، شما دیگر دارید کم کم به این بینش می رسید که درست ترین راه را انتخاب کنید. منتظر وقت مشاوره باشید و همگام با مشاورتان حرکت کنید. سعی کنید در ارتباط با خانومتان دقت زیادی بکنید که تحریک نشوید که عصبانی شده و یا حرفی بزنید.
    سلام دوست من
    از همدردی شما ممنونم
    امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه تا حدودی در جریان مشکلت هستم از خدا می خوام که هر چه زودتر مشکلات بچه های همدردی و شما رو حل کنه و در آخر هم مشکل من رو حل کنه
    از امیدواری و لحن نوشته های شما که من رو برای حل مشکلم مصمم تر میکنه ممنونم

راستش رو بخواهی دید من نسبت به مشکلاتم و زندگی مشترکم نسبت به روز های اول خیلی بهتر شده و منطقی تر فکر میکنم و دوست دارم که به صورت ریشه ای مشکلم حل بشه نه به صورت مقطعی و زود گذر

مشاوره بهترین کمکم بوده مخصوصا جلسه اول که من رو با واقعیت های زندگی مشترک آشنا کرد و جلسه دوم هم باید تنها برم
    این مشاور خیلی مشاور خوبیه و سرش هم شلوغه و دیر به دیر وقت میده اما در کل خیلی راضیم

2. 2 کاربر از پست مفید mta تشکرکرده اند .

mta (شنبه 21 خرداد 90)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    جمعه 30 خرداد 04 [ 16:15]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 97.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialRecommendation Second ClassTagger First Class50000 Experience Points
    تشکرها
    13,216

تشکرشده 14,131 در 2,566 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

شاید این لینک کمکت کنه

کلیک کن

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 شهریور 90 [ 14:00]
    سطح
    32
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 100
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    41

تشکرشده 41 در 30 پست

Array

mta جان، من داستان زندگی شما رو خوندم. مشكل اصلی شما اینه كه خودتو خیلی ضعیف نشون دادی و خانوما از یه آدم ضعیف خوششون نمیاد اونا دنبال یه پشتوانه‌ی محكم میگردند. شما نباید اجازه بدید خانومتون شما رو اینقدر تحقیر كنه.
    به نظر من ادامه‌ی این زندگی برای شما بی‌فایده خواهد بود. اگه یه وكیل خوب بگیری كه بتونه ثابت كنه كه با خانومت سوء رفتار نداشتی نمیتونه طلاق بگیره و تو میتونی از این جهت اونو تحت فشار بذاری كه اگه طلاق میخواد مهریه‌شو ببخشه و بره.
    نگران نباش تو مردی. میتونی یه دختر خوب پیدا كنی كه عاشقت باشه و عاشقش باشی، عشق یكطرفه بدرد نمیخوره.

mta جان، من داستان زندگی شما رو خوندم. مشكل اصلی شما اینه كه خودتو خیلی ضعیف نشون دادی و خانوما از یه آدم ضعیف خوششون نمیاد اونا دنبال یه پشتوانه‌ی محكم میگردند. شما نباید اجازه بدید خانومتون شما رو اینقدر تحقیر كنه.
    به نظر من ادامه‌ی این زندگی برای شما بی‌فایده خواهد بود. اگه یه وكیل خوب بگیری كه بتونه ثابت كنه كه با خانومت سوء رفتار نداشتی نمیتونه طلاق بگیره و تو میتونی از این جهت اونو تحت فشار بذاری كه اگه طلاق میخواد مهریه‌شو ببخشه و بره.
    نگران نباش تو مردی. میتونی یه دختر خوب پیدا كنی كه عاشقت باشه و عاشقش باشی، عشق یكطرفه بدرد نمیخوره.

5. کاربر روبرو از پست مفید abuzar141592 تشکرکرده است .

abuzar141592 (پنجشنبه 02 تیر 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    383

تشکرشده 386 در 151 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط abuzar141592

سلام
    راستش همه همین رو میگن ؛ همه میگن طلاق بگیرد
    اما من برام خیلی سخته نمیدونی که آدم 30 سال خودش رو نگه داره و بعدش که با یه دختر آشنا میشه و فکر میکنه که میتونن خوشبخت بشن بیاد ببینه که زره ای براش ارزش قائل نشن
    برام آسون نیست که این همه تحقیر و توهین رو بشنوم و بروی خودم هم نیارم
    دارم داغون میشم نمیدونی چه فشاری رو دارم تحمل میکنم
    برام سخته بخوام طلاقش بدم
    اصلا اسم طلاق که میاد حالم بد میشه
    ولی دارم تحمل میکنم به امید روزی که همه چی درست بشه
    من دارم میرم مشاوره و منتظرم ببینم که مشاور به من چی میگه می خوام طبق برنامه مشاور برم جلو
    می خواهم که تمام تلاشم رو بکنم که فردا روز پشیمون نشم که چرا بیشتر تلاش نکردم که زندگیم رو حفظش کنم
    به خدا من از روز اول با قصد و نیت خیر رفتم جلو نمیدونستم که اینجوری میشه

7. کاربر روبرو از پست مفید mta تشکرکرده است .

mta (یکشنبه 22 خرداد 90)

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array

سلام برادر خوبم
    چندي پيش براي شما چند خطي نوشتم...
    چرا اينقدر به هم ريخته ايد؟ قراره چه اتفاقي بيافته!؟!
    اصلا فكر كنيد كه روابط شما با اين خانوم جور نشد و طلاق رخ داد... مي دونم فكر ناراحت كننده اي هست! اما باهاش مواجه بشيد...
    تاپيك شما رو دنبال كردم متوجه شدم مه دو دسته افكار شما رو اذيت مي كنند:
    دسته اول : افكار منفي كه در ذهن سطحي شما دور مي زنند... اونها رو متوقف كنيد! با صداي بلند بهشون بگيد استپ!!!!‌اون فكرها شما نمي گذارند شما موفق شويد و صحبتهاي مشاور رو درك كنيد
    دسته دوم: افكار استرس زا! مثل طلاق... مثل مهريه... با اين افكار مواجه بشيد! اونها رو سركوب نكنيد!
    در پست زير شيوه اين مواجهه را گفتم:
    شيوه مواجهه
    حتما مشاور خود رو در رابطه با اين افكارتون در جريان قرار بدهيد..

9. کاربر روبرو از پست مفید sci تشکرکرده است .

sci (یکشنبه 22 خرداد 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    383

تشکرشده 386 در 151 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sci
    سلام برادر خوبم
    چندي پيش براي شما چند خطي نوشتم...
    چرا اينقدر به هم ريخته ايد؟ قراره چه اتفاقي بيافته!؟!
    اصلا فكر كنيد كه روابط شما با اين خانوم جور نشد و طلاق رخ داد... مي دونم فكر ناراحت كننده اي هست! اما باهاش مواجه بشيد...
    تاپيك شما رو دنبال كردم متوجه شدم مه دو دسته افكار شما رو اذيت مي كنند:
    دسته اول : افكار منفي كه در ذهن سطحي شما دور مي زنند... اونها رو متوقف كنيد! با صداي بلند بهشون بگيد استپ!!!!‌اون فكرها شما نمي گذارند شما موفق شويد و صحبتهاي مشاور رو درك كنيد
    دسته دوم: افكار استرس زا! مثل طلاق... مثل مهريه... با اين افكار مواجه بشيد! اونها رو سركوب نكنيد!
    در پست زير شيوه اين مواجهه را گفتم:
    شيوه مواجهه
    حتما مشاور خود رو در رابطه با اين افكارتون در جريان قرار بدهيد..

خیلی ممنون از راهنماییت
    اما وقتی با خانمم صحبت میکنم و میگه که من نمیتونم تغیییر کنم خودت باید تغیییر کنی نمیدونم چی کار کنم و چی جواب بدم
    من حاضرم تغییر کنم دلم برای زندگیم میسوزه اما خانمم اصلا نمی خواد تغییر کنه و براش مهم نیست که چی میشه
    تو زندگی زناشویی باید یکی از زوجین کمی کوتاه بیاد من حاضرم کوتاه بیام اما خانمم میگه خودت میدونی خودت باید کوتاه بیایی
    مثل اینکه من رو دوست نداشته باشه بخواد از سرش باز کنه و مشکلات خودش رو بندازه گردن یه نفر دیگه . اونجوریه .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 26 اسفند 90 [ 01:46]
    سطح
    41
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    876

تشکرشده 872 در 206 پست

Array

خیلی ممنون از راهنماییت
    اما وقتی با خانمم صحبت میکنم و میگه که من نمیتونم تغیییر کنم خودت باید تغیییر کنی نمیدونم چی کار کنم و چی جواب بدم
    من حاضرم تغییر کنم دلم برای زندگیم میسوزه اما خانمم اصلا نمی خواد تغییر کنه و براش مهم نیست که چی میشه
    تو زندگی زناشویی باید یکی از زوجین کمی کوتاه بیاد من حاضرم کوتاه بیام اما خانمم میگه خودت میدونی خودت باید کوتاه بیایی
    مثل اینکه من رو دوست نداشته باشه بخواد از سرش باز کنه و مشکلات خودش رو بندازه گردن یه نفر دیگه . اونجوریه .

سلام دوست عزيز

نكته اول : همش توجيح ميكني كارهات رو ، نيازي نيست كسي رو قانع كني كه چيكار ميكني و يا چيكار نميكني .

با حرف نميشه شخصيت خوب رو به كسي به نمايش گذاشت .

نكته دوم : تغيير شما چه ارتباطي به تغيير خانمت داره ؟ خب ميخواي تغيير كني تغيير كن ، ايشون دوست نداره تغيير كنه مگه زور هست ؟
    يه حرفا ميزني ها .

نكته سوم : تغيير كردن يعني كوتاه اومدن ؟ اشتباه هضم كردي معني تغيير كردن رو . تغيير كردن در راستاي زندگي خوب ساختن رو ميگن تغيير كردن مگر نه كوتاه اومدن هر شخصي از روي ضعف و ناتواني يعني منزوي شدن .

نكته چهارم : انقدر دست دست نكن اي مرد عزيز . از روزي كه بحث مهريه عوض شده همش داري دست دست ميكني تا دوباره بحث مهريه مطرح بشه اون وقت ميخواي بفكر بيفتي كه ماهي چند سكه جور كني .

نكته پنجم : محبت بفرمائيد و در عمل صحبت كنيد . جناب مرد گرامي ، فكر نميكنم براي يك مرد به غير از عمل ، زباني ديگه وجود داشته باشه . در عمل مردانه رفتار كن و مردانه برخورد كن .
    متين و با وقار راه برو .

صندوقچه عاطفي ات رو هم يه مدتي با مردانگي خودت پر كن . بيشتر از محبت خانمت به محبت خودت به خودت نيازمند هستي .
    واقعا با خودت حال ميكني براي زندگي ؟ يه خورده هم به خودت محبت كن . دست خودت رو بگير ببر بگردون با خودت رفيق باش . نترس اگه خودت به خودت ارزش بذاري هيچي ازت كم نميشه .

-----
    اينقدر راحت باهات صحبت ميكنم ناراحت نشو . خيلي ناراحتم كه توي اين حال و هوايي . به نظر من بهتره اين پرونده رو يه كمي بسته نگه داري و انقدر باز نكني و رو در رو مطرح نكني مسائل رو .
    كمي با برخورد مردانه صحبت كن . كمي با محبت مردانه . كمي با اخم مردانه . كمي با لبخند مردانه .

درسته كه به محبت و احترام نياز داري ولي بي زحمت اول بايد به ديگران محبت و احترام كني . مطمئن باش در طول زمان جوابش رو ميگيري .

يا علي ع

12. 5 کاربر از پست مفید m25teh تشکرکرده اند .

m25teh (یکشنبه 06 شهریور 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    76
    دستاوردها:
    تشکرها
    383

تشکرشده 386 در 151 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط m25teh
    خیلی ممنون از راهنماییت

سلام دوست عزيز

نكته اول : همش توجيح ميكني كارهات رو ، نيازي نيست كسي رو قانع كني كه چيكار ميكني و يا چيكار نميكني .

با حرف نميشه شخصيت خوب رو به كسي به نمايش گذاشت .

نكته دوم : تغيير شما چه ارتباطي به تغيير خانمت داره ؟ خب ميخواي تغيير كني تغيير كن ، ايشون دوست نداره تغيير كنه مگه زور هست ؟
    يه حرفا ميزني ها .

نكته سوم : تغيير كردن يعني كوتاه اومدن ؟ اشتباه هضم كردي معني تغيير كردن رو . تغيير كردن در راستاي زندگي خوب ساختن رو ميگن تغيير كردن مگر نه كوتاه اومدن هر شخصي از روي ضعف و ناتواني يعني منزوي شدن .

نكته چهارم : انقدر دست دست نكن اي مرد عزيز . از روزي كه بحث مهريه عوض شده همش داري دست دست ميكني تا دوباره بحث مهريه مطرح بشه اون وقت ميخواي بفكر بيفتي كه ماهي چند سكه جور كني .

نكته پنجم : محبت بفرمائيد و در عمل صحبت كنيد . جناب مرد گرامي ، فكر نميكنم براي يك مرد به غير از عمل ، زباني ديگه وجود داشته باشه . در عمل مردانه رفتار كن و مردانه برخورد كن .
    متين و با وقار راه برو .

صندوقچه عاطفي ات رو هم يه مدتي با مردانگي خودت پر كن . بيشتر از محبت خانمت به محبت خودت به خودت نيازمند هستي .
    واقعا با خودت حال ميكني براي زندگي ؟ يه خورده هم به خودت محبت كن . دست خودت رو بگير ببر بگردون با خودت رفيق باش . نترس اگه خودت به خودت ارزش بذاري هيچي ازت كم نميشه .

-----
    اينقدر راحت باهات صحبت ميكنم ناراحت نشو . خيلي ناراحتم كه توي اين حال و هوايي . به نظر من بهتره اين پرونده رو يه كمي بسته نگه داري و انقدر باز نكني و رو در رو مطرح نكني مسائل رو .
    كمي با برخورد مردانه صحبت كن . كمي با محبت مردانه . كمي با اخم مردانه . كمي با لبخند مردانه .

درسته كه به محبت و احترام نياز داري ولي بي زحمت اول بايد به ديگران محبت و احترام كني . مطمئن باش در طول زمان جوابش رو ميگيري .

يا علي ع

سلام دوست من
    از اینکه به فکر من هستی خیلی ممنون

راست میگی من همیشه برای هر کاری توجیه میارم این خوب نیست ولی این بار تو عمل می خواهم نشون بدم که من تغییر میکنم تو درست میگی و من هم دارم تو رفتارم این تغیرات رو لحاظ میکنم و نتیجه خوبی هم داده مثلا از بحث های بیهوده طفره میرم . تو اوج عصبایت خودم رو کنترل میکنم سعی میکنم لحنم لحن خوب و آرومی باشه و چیز های دیگه که تغییر دادم و نتیجه خوبی داشته
    در اصل قالب مردونه با یه چیز هایی تعریف شده که با احساسات خیلی لطیف من و زندگی رویایی که توی تخیلاتم داشتم فرق میکنه مردونه بودن به رفتار آدم بستگی داره نه به ظاهر آدم تلاشم رو میکنم که به این اصول برسم ولی یکمی زمان میبره

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 تیر 90 [ 11:57]
    سطح
    22
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    46

تشکرشده 48 در 24 پست

Array

حتما با یک وکیل خوب مشورت کن...اگه خواستی من وکیل خوبی میشناسم که بهت معرفی کنم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 26 اسفند 90 [ 01:46]
    سطح
    41
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    876

تشکرشده 872 در 206 پست

Array

من هم دارم تو رفتارم این تغیرات رو لحاظ میکنم و نتیجه خوبی هم داده

عزيز دل ، در صورت تغيير بي اختيار لحن گفتار و نوشتار شما هم تغيير مي كند.

راستي تغيير كني كه چي بشه ؟ يادت باشه تغيير كردن قرار نيست معجزه بشه و شما از اين رو به اون رو بشي .

هدف اين هست كه شما در لحظه تصميم درست بگيري و درست برخورد كني .

هدف اين هست كه شما بدوني از زندگي چي ميخواي و البته با كولي گرفتن از اين و اون به اهدافت نرسي .

هدف اين هست كه شما هميشه آرامش رو با خودت همراه كني چه در تاريك ترين نقطه دنيا و چه در روشن ترين نقطه دنيا

هدف اين هست كه شما ، به معيارهاي خودت نظم و انضباط بدهي و بداني چه چيزي در اولويت است و چه چيزي نيست .

هدف اين هست كه خود من ، از بند بند اين مسائل كه مطرح ميشه درس عبرت گرفته و در زندگي ام استفاده كنم .

باتشكر

16. 3 کاربر از پست مفید m25teh تشکرکرده اند .

m25teh (سه شنبه 24 خرداد 90)

صفحه 4 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)