RE: رابطه ی جنسی و تاثیر آن در انتخاب همسر آینده
عزیزم اینکه نکته بین باشی قبل ازدواج خیلی مفیده
مطمئن باش اگر خوب دقت کنی می تونی سر نخ رفتارهای اینده همسرت رو تو حرفها و رفتار امروز دوستت (نامزدت ) پیدا کنی. حتی در مورد رابطه جنسی اگر قبلا داشته. این در مورد 90 درصد ادما صدق می کنه هر چقدر هم که ادم زیر اب کاهی باشن. پس کافیه دقتت رو بیشتر کنی البته لازم نیست در ظاهر اینو نشون بدی. الحمدالله که خودتم دختر عاقل و فهمیده ای هستی.
منم اگر این نکته بینی امروزم رو برای دوستای مجردم در زمان مجردی خودم داشتم همه رفتارهای شوهرم رو قبلا باید حدس می زدم در حالیکه همسر من فوق العاده ادم زرنگی بود.
بذار یه نمونه مثلا بگم تا دستت بیاد چطور باید دنبال سر نخ باشی. مثلا من به نامزدم گفتم که وقتی رفتیم خارج غذا رو چی کار کنیم. گفت خوب می گردیم دنبال حلالش و بعد ایه ای از قران رو خوند که گفته اگر حلال گیر نیاوردید گوشت مردار براتون حلاله. خوب من اون موقع گفتم عجب ادمی همه قرانم حفظه همونیه که من می خواستم (من دنبال یه پسر مذهبی و مومن بودم) حواسشم دقیقا بود که من منظورم حلال حرام بود. ولی نگو اصلا همسر من هیچ ایه ای از قران رو بلد نبود و اصلا چیزی که براش مهم نبود حلال حرام نبود. سر نخشم همین بود که دقیقا ایه ای رو خوند که گفته اگر حلال پیدا نکردید هر چی بود بخورید.
حالا متوجه منظورم از سر نخ شدی عزیزم؟
موفق باشی
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)