اگر تعبیر به نان به هم قرض دادن نگردد،از رای هوشمندانه و همدلانه تان سپاسگزارم.این نشان از تعاملی سودمند دارد که نباید به جبهه گیری دوستان نسبت به من تفسیر شود.(قابل توجه آرزو خانم گرامی و ارجمند)
جانم بگوید که:به خدای هر دویمان سوگند من نه نارسیسیم دارم و نه شهوت صحبت یا عقده خودبزرگ بینی!!اگر منصفانه همه دوستان بنگرند،می بینند من جز نیکخواهی و مساعدت هدفی ندارم و این البته اهداف درجه دوم من هستند و مقصود اصلیم از بودن در این جایگاه،همانا روشنگری و نمایاندن روش درست نگرش به زندگی و نیز آموزاندن آیین شکیبایی و دیگرخواهی است.
من همانطور که خود سنگ تراشان می داند شبهای بسیاری با وجود داشتن کار زیاد در روز پسین و مسئولیت سنگین کنترل چندین کارگر و مهندس در یک پروژه گسترده،همه آنچه از خرد،احساس و زمان داشتم در این تالار خرج کردم و این نه از جهت خدای ناکرده منت است که دارد دلم می سوزد که به قول شاعر:
»ن از بیگانگان ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد . . . .
من توقع ندارم در جایگاهی که به گفته تنی چند از هموندان،چون خانواده است؛پدیدآورنده با وجود اشتباه خودش دوباره آن را آن را تکرار کند و روش بسیار بد سانسور کردن را به نوعی عادی سازد.
من اگر دعوا کرده ام یا مجادله کلامی یا اگر پندی داده ام یا گوشزدی نموده ام،بدانید که همه شان از بن باورها و خرد من سرچشمه گرفته اند و بنده همچون فرزندان نداشته خود به انها می نگرم.به روشنی نی بینید که بسیاری با زدن حرف مفت در این تالار مشغول اند،ولیکن از حذف نوشتارهایشان ککشان هم نگزیده است!!!!!!!!!!!
براستی این سطحی نگری و عوام زدگی نشان از چیست؟؟؟چرا باید ما مردم این اندازه بوقلمون صفت و ناآگاه باشیم.به هر حال دوست گرامی من در همان نوشتار یازدهمم گفتم که در تالار خواهم ماند،چرا که به قول زبان نهانگو:
مرا برندی و عشق آن فضول عیب کند
که اعتراض بر اسرار عالم غیب کند
کمال سر محبت بین نه نقص گناه
که هر که بی هنر افتد نظر بعیب کند

آقاي گرد آفريد اصلا چه بهتر كه 50 پست شما حذف شد - اگر اين پستهاي شما ارزشمند بود و به درد اعضا مي خورد قبل از اينكه شما دهن به اعتراض بگشاييد كساني كه از پستهاي شما نهايت استفاده رو برده بودند - به حذف پستهاي شما اعتراض مي كردند و حامي شما مي شدند و اين نشان مي ده شما در خيال به سر مي بريد و فكر مي كنيد نوشته هاي شما وحي منزل است ( كه صحبتهاي ديگران را حرف مفت و حرفهاي خود رو خردمندانه عاقلانه و موشكافانه مي خوانيد ) بهتر است اين را بدانيد با منت گذاشتن بر سر ديگران و خود بزرگ بيني - حتي اگر لطف عالي شما شامل دوستان شده باشد با اينگونه تعاريف از خود و به رخ كشيدن و منت گذاشتن داريد اعمال خودتون رو زايل مي كنيد .

علاقه مندی ها (Bookmarks)