سلام
دوستان عزیز درست هست که ما تقریبا همگی اتفاق نظر داشتیم که آقای سبحان و این دختر خانوم در حال حاضر آمادگی ازدواج رو ندارند....اما توجه داشته باشید......> در حال حاضر
و اینکه من به شخصه اصلا جدایی رو توصیه نمی کنم...در زندگی روزمره ی ما آدمهای بسیاری هستند که از جلوی چشمهای ما رد می شن...اما هیچ کدوم در واقع به چشم نمی آن...چه بسا آدمهایی که ما رو دوست دارن اما ما اونهارو دوست نداریم...یکی قد کوتاهی داره...یکی چهرش از نظرمون زیبا نیست...یکی کلامش به دل نمی شینه...یکی همهههه چیش خوبه اما به دل تو نمی شینه...ولی تو این گیر و دار زندگی روزمره سر و کله یکی پیدامی شه که وجودش با بقیه فرق داره...دوست داریم باشه...قرار نیست ما سرنوشتمون با آدمهایی رو که دوست داریم به دست تقدیر بسپریم...دوست داشتن آسان نیست...در عشق افتادن آسان نیست...و شاید در این مانده راه عمر فرصت نباشد برای تکرار خاطره های خوب...مگر آدم هرروز عاشق می شود؟ سالی بیاید و برود تا شاید کسی بیاید که به دل بشیند!
قرار نیست شما از این دختر خداحافظی کنی! و اصلا کسی حق ندارد لذت با هم بودن دو نفر که همدیگر را دوست دارند از اونها بگیرد فقط به این دلیل که این رابطه با منطقش جور در نمی آید...من اگر 100 بار دیگر هم به گذشته برگردم باز هم با شوهرم ازدواج می کنم ...که اگر بدترین خاطره های زندگی ام را با او داشتم بهترین هایش را هم با خود او تجربه کردم...
من می گویم زمان بده به خودتان ...با هم بمانید ...از وجود هم لذت ببرید...اگر دیدی روزها که گذشت علاقه ات کم رنگ تر نشد...رنگ تکرار نگرفت...دوستان خوبی برای هم بودید...به همین اندازه مشتاق ماندید ...مشکل خاصی نداشتید و رابطه تان استحکامش را از دست نداد آنوقت معلوم است این دوست داشتن شما بیمه ی عمری ست برای این رابطه...چه بسا که اگر دانش مدریت کردن رابطه تان را داشته باشید حتی در رابطه ی پر تنشی مثل ازدواج هم موفق خواهید بود...
بنده که به هیچ عنوان نمی خوام عامل جدایی دو نفری باشم که اونقدر ذهنشون درگیر همدیگه شده که یکیشون رو آورده به همدردی و یکی دیگه هم اشکهاش سرازیر شده...دوست عزیز روزگار عرصه ی همین دل بستن و دل کندن هاست...کی گفته همه ی آدمهایی رو که دوست داریم باید به اونها به عنوان همسر نگاه کنیم...چون ازدواج اگر فقط بر مبنای این دوست داشتن بود دوامی نخواهد داشت...اما اگر ساپرت شد این دوست داشتن ما با خیلی چیزهای دیگه....مثل هم خوانی فرهنگی مذهبی...حتی تناسب میزان تحصیلات و سطح مالی خانواده ها...سن مناسب...شرایط مالی مناسب...داشتن مهارتهای زندگی...حمایت خانواده ها... اونوقته که این دوست داشتن ما می تونه دوام و بقا داشته باشه...
از بودن با هم لذت ببرید و به همدیگه زمان بدید...![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)