قبلا بودم. هم امیدوارو مثبت اندیش و هم واقع بین.
نمیدونم میتونم دوباره اونطوری باشم یا نه.یکدفعه یه موج حس ناامیدی و هراس و اضطراب میاد سراغم. حالم تعادل نداره!! بین امید و یاس خشم و آرامش عشق و نفرت مرتبا نوسان میکنه.
مثلا این دو سه روزه حالم بهتر بود. ولی همین عصر یکدفعه بدون دلیل خاصی به هم ریختم.(البته شاید هم بی دلیل نبود شوهر خواهرم یه ربع ساعتی اومد و رفت. مامانم چند روزی هست برای زایمان خواهرم رفته یه شهر دیگه. کارای خونه با منه از دیشب خیلی غذا مونده بود. امروز ظهر غذا درست نکردم و همونو خوردیم. میپرسه ناهار چی خوردین؟ میگک همون غذای دیشب. گفت صبح تا حالا علاف گشتی؟ بعد هم با یه حالت تاسف و ملامت سر و دستش رو تکون داد. این حرفا رو شوخی تعبیر کنم؟؟؟!!!!)
ولی کلا حالم ثبات نداره.
اگر مثلا کار خوبی هست که درونا میلی به انجامش ندارم ولی خودم رو ملزم کنم که انجامش بدم درسته؟؟؟مثلا درس خوندن؟؟
اون مدت که حالم خیلی بد بود و مرتب فکر خودکشی تو سرم می اومد شبها که بابا از سرکار می اومد چایی دم میکردم و پیش بابا مینشستم و سعی میکردم نااحتیم رو بروز ندم. ولی ساعتایی که بابا نبود مثلا فقط میخوابیدم و از ترس اینکه فکرم رو به اجرا بذارم از زیر پتو بلند نمیشدم و گاهی تا عصر همون جا میموندم. ولی مامان میگفت فقط بلدی منو شکنجه بدی و بابات و بقیه که میان آدم میشی؟؟ جلو بقیه میخوای بگی خیلی آدم خوبی هستی؟؟؟؟ و....
یا خودم رو به زور مشغول درس و کتاب میکردم ولی مامان یه بار گفت فلان شب بابات گفته اینم ما رو مسخره کرده با این درس خوندنش امسال هم مثل دو سال قبل فقط ادای درس خوندن در میاره و دلم میخواد کتاباشو آتیش بزنم و ازش متنفرم و چشم دیدنش رو ندارم و ....
مامان بارها بهم میگه بشین درست درس بخون امسال دیگه اگه بگن سرشار چیکار میکنه روم نمیشه بگم قبول نشد. آدم خجالت میکشه و ...
از اینکه حس میکنم مایه ی ننگ مامان و بابا شدم هم خیلی اذیت میشم!!! چندان حوصله ی درس خوندن ندارم. فکر اینکه کنکور داره نزدیک میشه و اگه امسال هم نشه چی میشه خیلی عذابم میده. تکلیف خودمو با خودم نمیدونم. گیج و گمم.!!!
نمیدونم آیا دوباره لازمه دارو مصرف کنم؟؟
دوره ای که دکتر تجویز کرده بود تکمیل کردم. ولی دو هفته ای هست تموم شده. خودم فکر میکنم فکرم خراب شده و اگر درست بشه نیازی به دارو ندارم و از طرفی هم مثلا وقتی این تاپیک رو باز کردم دارو میخوردم ولی حالم خیلی خیلی بد بود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)