نوشته اصلی توسط
بهار66
شاید طرز گفتن من غلطه که منظورمو خوب نمیگم.
ببین شما هر چیزی که میخوای اول باید راجبش فکر کنی..که ایا به صلاحته؟جنبه های مثبت و منفی قضیه رو هم باید ببینی...باید دربارش اگاهیتو بالا ببری..مطالعه کنی...با دیگران مشورت کنی.
اما همه اینها مطلق نیست و جا برای خطا و اشتباه هم هست.چون دید انسان محدوده...اینجا من به خدا توکل میکنم و ازش میخوام صلاحمو برام پیش بیاره.چرا؟چون شاید چیزی که الان از نظر من مطلوب هست شاید در واقع به صلاح من نباشه.
پس وقتی تو ازکائنات چیزی رو طلب میکنی
اولا نباید به خودت و دیگری اسیبی برسونه..اگه همچین چیزی بخوای برات انرژیهای منفی ساطع میشه.چراشو بهت میگم.
دوما باید اون مورد یا چیزی بهتر رو طلب کنی.
سوما باید چیزی که طلب میکنی در جهت خیر و صلاح همه باشه.
مثلا من اگه از ماشین همسایه خوشم بیاد و دعا کنم ای کاش همسایه مثلا بدهکار میشد یا مجبور میشد ماشینشو بفروشه تا من بخرم..یا دعام براورده نمیشه یا اگه براورده هم بشه تاثیر منفیش رو روی زندگیم میذاره.
چهارما باید مثبت دعا کنیم...یعنی نباید بگم من شکست نمیخوام..باید بگم من موفقیت میخوام...چون دنیا چیزی که روش تمرکزکردی بهت میده..مثلا اگه تو از ادم دروغگو بترسی و همش بگی نکنه با دروغگو برخورد کنم...کائنات نمیفهمه اونچه که تو روش تمرکز کردی ترسه و نمیخوای..کائنات فکر میکنه تو روی ادم دروغگو تمرکز کردی پس مرتب سر راهت ادم دروغگو میذاره.
پنجما ما مرتب در معرض درسهای زندگی هستیم..تا درسی که باید رو یاد نگیریم اتفاقات تکراری برامون رخ میدن.
ششما اگه خواسته ای داریم نباید نسبت به دیگران حس منفی داشته باشیم.اگه من در ارزوی فلان خونه هستم و دختر خالم همچین خونه ای میخره اگه من دربارش حس منفی داشته باشم مثلا بگه اه اه اون دختر بیعرضه همچین خونه ای خریده؟
در واقع من پیغام فرستادم که خریدن اون خونه مساوی با بی عرضگیه و من اون خونه رو نمیخوام.
تموم انرژی که ما میفرستیم مانند بومرنگ به خودمون برمیگرده.
پس باید به اونچه که به سمت کائنات میفرستی دقت کنی.
سوالی داشتی بپرس.
موفق باشی
علاقه مندی ها (Bookmarks)