افرین..افرین...افرین
انقده خوشم میاد یه مراجع پا به پای بقیه جلو میاد تا مشکلش حل بشه.
به نظرم لینک زیر خوبه چون هم بیشتر از زبان یه مرده و هم خود مدیرم توش نوشته پس اصولی و قابل استناده.خصوصا دو صفحه اولش.راستی لطف میکنید بگید چطوری بانک عاطفی همسرم رو پر کنم که نشه محبت بیجا؟؟؟؟
شوهران از زنان چه می خواهند؟
در کل من فکر میکنم یه مرد از همسرش توقع تایید و اعتماد داره..وقتی زن و شوهر به یه مشکل برمیخورن یه جمله تاییدی بیشتر از صدتا کمک واسه شوهره می ارزه..مثلا فرض کن به یه مشکل مالی برخوردن.زن باید بگه من مطمئنم تو از پسش برمیای..من ایمان دارم بهت چون تو زندگیمون دیدم که مشکلات رو چطور با درایت حل کردی؟؟؟اگه به کمک منم نیاز داشتی بدون من همیشه اماده ام.
این بهترین حرف میتونه باشه.چون یه مرد در مواجه با مشکل نسبت به توانایی خودش دچار شک میشه..وقتی همسرش اونو تایید میکنه حسابی شارژ میشه.
مورد بعدی تو رابط جسمی هست..احتمالا همسرتون تا حالا ازت پرسیده از روابطتون راضی هستی یا نه؟؟اگه نپرسیده هم مطمئنا بهش فکر کرده..از این جهت هم باید خیلی تاییدش کنی..که اون یه مرد فوق العاده جذابه که تو از رابطه باهاش لذت میبری..تو این زمینه خیلی ازش تعریف کن.
به علایقش و متعلقاتش مثه خونوادش احترام بذار.
نشون بده کاملا مورد تاییدته.مثلا بگو دلم میخواد وقتی بچه دار شدیم و بچمون پسر بود به باباش بره..هم تیپ و قیافه و هم اخلاقش.
اینجوری که کیف میکنه.
وقتی میبینی تو بحث باهات داره اصرار میکنه که حرفشو قبول کنی نشونه اینه که بانک تاییدیش خالیه و فقط دلش میخواد از زنش یه باشه یا چشم بشنوه تا اقتدارشو بدست بیاره..یه مرد مقتدر حتی میتونه بعدش از خواسته خودش بگذره و خواسته زنشو انجام بده.
موفق باشی

ساعت 12 شب و بدون باز کردن افطارم برگشتم.خونواده م که حال و روزم رو دیدن گفتن جدا شو.همسرم و مادرشم که پاشو نو کردن توی یه کفش میگن جدا شیم.من بارها به اشتباهاتم هم توی این تالار و هم پیش خودشون اقرار کردم ولی گفتم که تمام سعی ام رو میکنم که دوباره همه چی درست شه ولی همسرم نمیخواد،میگه من از اولم کس دیگه ای رو میخواستم و به اجبار مادرم باهات ازدواج کردم وباید یه روزی از زندگیم بری بیرون. متاسفم که بعد این همه تلاش باید جدا شم. نمیتونم بیشتر از این تحقیر شم

علاقه مندی ها (Bookmarks)